Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 smutna_ma艂gosia

Dziewczyny z hirsutyzmem

Polecane posty

Je艣li chodzi o t臋 depilacje cukrow膮 to ju偶 o niej s艂ysza艂am,ale nie wiem czy jest skuteczna. A mam pytanko do was :) czy jak u偶ywacie plastr贸w do w膮sika to on p贸藕niej nie odrasta taki czarny gruby? Ja si臋 mecz臋 rozja艣niaj膮c go,ale fajnie by艂o by spojrze膰 w lustro i nie widzie膰 tego bl膮d w膮sa:) Ju偶 dawno bym spr贸bowa艂a plastr贸w ale boje si臋 jak to bezie p贸藕niej.Czy nie b臋d膮 wrasta膰 i czy nie bede mia艂a czarnych kropeczek nad ustami? Napiszcie jak wiecie:) Pozdrawiam was dziewczyny i dzi臋ki za wsparcie. Ps:Je艣li chodzi o h... to istnieje te偶 blog prowadzony przez m艂od膮 osobe pod adresem http://hirsutyzm.blog.onet.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kolejna do kompletu laska
Przeczyta艂am prawie pol贸weczke wypowiedzi..i sprawy sobie nie zdawa艂am ze pr贸cz mnie (choc nie jestem jakims drastycznym w swej dolegliosci przypadkiem)ktos moze miec takie problemy......Oczywiscie tez uzywam pesetki..ale najgorszy problem to okolice bikini...wierzecie..nie mam juz do tego nerw贸w.....po zastosowaniu golarki mam krosty paskudne...kt贸ra goja sie chyba par臋 tygodni...ma艂o tego jak zastosuje golarke zebym nie wiem jak dok艂adnie i silno.."czysci艂a nawierzchni臋"to i tak te paskudne czarne kropki sa widoczne..wspomne ze jestm brunetka o troszke ciemnjszej karnacji..jest tp karygodny widok....krosty plus czarne kropki...jak z tym walczyc?? osotanio zastosowa艂am krem do depilacji Vit....niby nie ma krost..ale czarne kropki ..ma艂o tego w艂oski o d艂ug.1 mil.....widac!!!!...czy ja mam to rozjasniac woda utleniona?????? Bardzo prosze o pomoc......na twarzy jest nad g贸rna warga taki meszek..ale jak tylko widze po bokach ze cos tam jest ponad norme zaraz ujarzmiam pesetka ..a na brodzie w 2 miejscach..pare dziadostw tez rosnie..wiec rowniez "traktuje "je pesetka....rzeczywiscie jest to meczacy problem..nawet bardzo.....mam te plastry Joanna..ale do depilacji twarzy...nic nie daja..chyba mam za kr贸tkie czy jak??? przeciez nie bede "zapuszczac : bosz.....bo bym z domu nie wysz艂a.. nie m贸iac o innych rzeczach..Bardzo prosz臋 o porad臋...Ma艂ogosia moze cos zaproponuje..serdecznie pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny powsta艂o nowe forum po艣wi臋cne hirsutyzmowi! jego autorka jest dziewczyna , kt贸ra prowadzi blog http://www.hirsutyzm.fora.pl

Udost臋pnij ten post

Witam Kochane!:) przepraszam , 偶e si臋 nie odzywa艂膮m ,a le wpadam w coraz g艂臋bszego do艂a. Pozosta艂e badania wykonam za kilka dni tzn w 9 dniu cyklu . Potem jeszcze czeka膰 na wyniki i zobaczymy, a w艂os 贸w coraz wi臋cej . Na plecach , na ramionach, w og贸le wsz臋dzie. Nie wiem czemu?? Wpadam w coraz wi臋ksze kompleksy i obwiniam si臋 czemu nie zacz臋艂am leczenia wcze艣niej jak problem narasta. Boj臋 , 偶e zanim si臋 wylecze to ju偶 b臋dzie katastrofa. Mam do艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pytam
Trwa艂e usuni臋cie w艂osa jest mo偶liwe jedynie przez zniszczenie mieszka w艂osowego, np. metod膮 elektrolizy, w kt贸rej za pomoc膮 niskonapi臋ciowego pr膮du usuwa si臋 poszczeg贸lne cebulki w艂osowe, lub przy pomocy lasera. Czemu tego nie zrobicie tylko p艂aczecie i wydajecie kup臋 forsy na kremy depiluj膮ce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a_lka
Hej, ja si臋 z w艂osami m臋cz臋 od okresu dojrzewania, ale dopiero niedawno (mam 20) dowiedzia艂am sie o hirsuty藕mie, zbada艂am testosteron (wyszed艂 podwy偶szony) i zacz臋艂am za偶ywa膰 Diane 35. Mam problem z sylwetk膮 (lekka nadwaga) a Wy piszecie, 偶e po Diane ty艂y艣cie- to mnie mega do艂uje, bo walcz臋 z tym t艂uszczykiem i jako艣 nie wychodzi:/ Dajcie, prosze zna膰 jak jest z Waszym od偶ywianiem si臋 przy za偶ywaniu hormon贸w, itp.? I jeszcze pytanko- nie wiecie czy hirsutyzm 艂膮czy si臋 z maaa艂ym biustem?- bo ja taki mam i nie wiem czy tabletki te偶 moga mu zaradzi膰? dzi臋ki :) Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martuszka_27
Witam Was wszystkie serdecznie. Te偶 mam hirsutym. Najbardziej mnie dr臋cz膮 jednak te w艂osy na twarzy. Mam mn贸stwo w艂os贸w do wyrywania penset膮, po bokach twarzy mam cienkie, ale ciemne i widoczne i te rozja艣niam. Po rozja艣nieniu jest ok. Ale to wyrywanie... w膮sy, broda, podbr贸dek. I ciagle ich przybywa. Wybieram si臋 na elektroliz臋, zbieram na razie kas臋, ale jestem ju偶 zdecydowana na t膮 w艂a艣nie metode usuwania w艂os贸w. Nawet je艣li efekt b臋dzie trwa艂 kilka lat, to i tak b臋dzie dobrze. Teraz na brodzie i podbr贸dku po wyrwaniu wyrastaj膮 praktycznie od razu. Na drugi dzie艅 ju偶 s膮. Co jaki艣 czas mam do艂y z tego powodu, wtedy nawet p艂acz臋. Mam m臋偶a, ale nie rozmawiam z nim o tym. Wiem, 偶e lepiej by by艂o powiedzie膰 mu o wszystkim, by艂oby mi l偶ej, i wiem, 偶e on nie zostawi艂by mnie przez co艣 takiego, bo mnie kocha. Mo偶e by mnie pociesza艂, mo偶e razem jako艣 staraliby艣my si臋 temu zaradzi膰. Ale ja mam tak膮 blokad臋, 偶e nie zdob臋d臋 si臋 na to. Przynajmniej nie na razie. Hormony mam w normie. Jedynie prolaktyn臋 mia艂am zbyt wysok膮. Ju偶 z 8 miesi臋cy za偶ywam Bromergn, prolaktyna si臋 unormowa艂a, ale w艂osy s膮 jak by艂y. Ostatnio ze smutkiem stwierdzi艂am, 偶e d艂onie zacz臋艂y mi porasta膰. Najpierw si臋 troch臋 zag臋艣ci艂y, a teraz szarzej膮. W niekorzystnym 艣wietle niekobieco wygl膮daj膮 moje d艂onie. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martuszka_27
Ci膮gle zwlekam z p贸j艣ciem na t膮 elektroliz臋, bo si臋 boj臋 b贸lu. Na razie mam wym贸wk臋, 偶e jest lato, a po zabiegu sk贸ra jest opuchni臋ta. W zimie zas艂oni臋 brod臋 szalem, i spokojnie sobie wr贸ce do domku. Podobno to boli, w ka偶dy mieszek wk艂uwa si臋 ig艂臋, ale co zrobi膰, nie mam wyj艣cia. Czarnych w艂os贸w na podbr贸dku mam bardzo du偶o i w dodatku ich przybywa.

Udost臋pnij ten post

hey nie obawiaj sie az tak mocno b贸艂u. przetrzymasz ja chdzilam na laser tez bola艂o. Lecialy mi 艂zy ale na mysl ,ze dzieki temu bede bez w艂os贸w przez jakis czas b贸l nie by艂 juz taki niezno艣ny. Ja tez mam straszne problemy z broda i mysle ze musze cos z tym zrobic . Przyda艂aby sie tu elektroliza albo laser ale brak mi kasy. poprzestaje na wosku. pozdrawiam sredecznie i trzymam kciuki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 totalnie_za艂amana
Hej, postanowi艂am co艣 znowu napisa膰, po moim pierwszym wpisie, cho膰 pewnie nic konstruktywnego ani nowego, ale mo偶e jak si臋 troch臋 "wypisz臋", to mi pomo偶e psychicznie. Na twarzy nie mam w艂os贸w, taki delikatny jasny meszek najwy偶ej , na brodzie jeden czasem wyro艣nie ciemniejszy, za to mam wok贸艂 sutk贸w, a nogi, okolice bikini etc to tragedia, ostatnio uzy艂am depilatora elektrycznego na nogi i tragedia, w艂osy moze przez 1,5 tygodnia nie odrasta艂y, ale jak odrastaj膮 to wrastaj膮 w sk贸r臋 i do tego w paru miejscach zapalenie mieszk贸w w艂osowych.:( Jak to wylecz臋 to zostanie mi chyba tylko golarka, cho膰 i tak po jednym dniu odrastaj膮. Ja te偶 mam nadwra偶liwo艣膰 receptor贸w na prawid艂owy poziom hormon贸w, ale diane te偶 powinna na to dzia艂a膰(tak jest napisane w ulotce), a ona przesta艂a:( Teraz jestem na yasmine i bior臋 prosterol, ale nic to nie dzia艂a. Ja jeszcze do tego mam problem tr膮dziku, 艂ojotok wywo艂any t膮 nadwra偶liwo艣ci膮 receptor贸w. We wrze艣niu id臋 po silny lek na tradzik(izotek), ale i tak jestem przerazona faktem, 偶e po odstawieniu to moze wr贸ci膰, bo to chyba taka genetyka. A z g艂owy to oczywi艣cie w艂osy wypadaj膮 i wiem 偶e to jest od tego, bo jak przez jaki艣 czas diane dzia艂a艂a to nie wypada艂y w og贸le. Czemu przesta艂a dzia艂a膰?:( W trakcie kuracji u dermatologa i tak chyba si臋 jeszcze wybior臋 do innego endo-gina i zrobi臋 jeszcze raz badania hormon贸w i za偶adam i wi臋kszej ilo艣ci. U tego, u kt贸rego by艂am to mia艂am badane tylko tsh, ft4 i testosteron i tarczyc臋. Okres mam w miar臋 regularny, poziom cukru te偶 w normie. Wiem nie wiem co jest grane:( Pozdrawiam wsp贸艂towarzyszki馃尲 Ps. a propos facet贸w to nie wiem czy kiedykolwiek b臋d臋 mog艂a si臋 wypowiedzie膰, ju偶 powoli nastawia si臋 na staropanie艅stwo:( cho膰 to straszna perspektywa

Udost臋pnij ten post

Witajcie moje pi臋kne dziewczyny, te nowe i sta艂e bywalczynie! 馃尲 do kolejna do kompletu laska Witaj w naszym \"zaro艣nietym gronie\" :-) Jesli chodzi o podra偶nienia poleca Alantan Plus - ma艣膰, bardzo 艂agodzi, polecam te偶 ma艣膰 z witamin膮 A, ta goi b艂yskawicznie, ale mam wra偶enie, ze po niej w艂osy szybciej odrastaj膮, dokry艂am teraz bardzo fajn膮 ma艣膰, Ma艣膰 nagietkowa, homeopatyczna, r贸wnie偶 艣wietnie goi. Na ten w膮ski, skoro Joanna nie dzia艂a, polecam wosk w plastrach Strep do twarzy, jest bardzo mocny, ja jeszcze nie rozgrzewam go w d艂oniach zbyt mocno, wtedy on mocno przylega, fakt, ze rwanie troch臋 bardziej boli, ale w艂os dobrze sie przykleja, teraz badam t臋 depilacje cukrowa, mniej boli, bo nie molestuje sie skory, tylko sam wlos. Trzymaj si臋 i nie poddawaj, zagl膮daj tu czasem i pisz jak sobie radzisz z do艂ami tez wlaczymy! :-) 馃尲 aniaaaaaaaaaaaa, dzieki za newsy! Widze , ze o problemie dyskutuje sie coraz wi臋cej, to dobrze, moze spowszenieje i znormalnieje! :-) pozdrawiam gor膮co 馃尲 Piekny kwiatku - 呕ADNYCH DO艁脫W!!!!!!!!!!!!!!! Nie pozwalam!!!!! Jeste艣 piekna i poradzisz sobie z t膮 chorob膮, zobaczysz, cierpliwo艣c i spok贸j male艅ka!!!! relaks, 偶adnej nerw贸wki!!!! Bedzie dobrze! Trzymam kciuki mocno, pozdrawiam, nie za艂amuj si臋, wpadaj do nas, buziaki 馃憚 Do pytam dlaczego? dlatego, ze laser jest jednak niepor贸wnywalnie dro偶szy ni偶 te kremy i dora偶nie dziewczyny musz膮 sobie radz膰 jak sie da. A poza tym laser nie daje jednak 100%. Czasem te偶 s膮 przeciwskazania, jak na przyk艂ad tendencje do blizn, ja jestem takim przypadkie, podobno laser diodowy jest pod tym wzgl臋dem bezpieczniejszy, wi臋c jak uzbieram, to p贸jde na zobieg i przestan臋 p艂aka膰, mam nadzieje. Pozdrawiam 馃尲

Udost臋pnij ten post

a_lka ja hormon贸w nie za偶ywam, wi臋c nie wiem, jak z tyciem, a je艣li chodzi o biust, nie s膮dz臋, aby to mia艂o co艣 wsp贸lnego, chocia偶 czasem hirsutyzm 艂aczy si臋 z m臋ska sylwetk膮, m臋skimi cehcami, na przylas niski g艂os, co 艂aczy si臋 z wyzszym poziomem testosteronu, Ale moze w Twoim przypadku, jest to kwestia naturalna :-) przyjrzyj sie rodzinie, mamie :-) pozdrawiam serdecznie 馃尲 do Martuszka_27 ja te偶 mam wra偶enie, ze w艂s贸w przybywa, nie mam poj臋cia jak to si臋 dzieje, ob艂臋d, mojemu narzeczonemu nic nie m贸wie, on wie, rozumiemy sie bez s艂ow, kocha tak膮 jak膮 jestem, u Ciebie pewnie jest tak samo, dojrzali faceci traktuj膮 to inaczej, teraz to wiem i jestem szcz臋sliwa, co nie znaczy, ze mnie ten problem nie za艂amuje, bo najgorsi s膮 ludzie z zewn膮trz, kobiety, kt贸re nie rozumiej膮 tego problemu i patrza z przek膮sem. Boisz si臋, b贸lu, c贸偶, ja jestem wytrzyma艂a jak cholera, b贸l mnie nie przera偶a, pomy艣l, ze to ostatnia m臋czarnia, a potem b臋dziesz wolna na zawsze! Zycz臋 Ci tego, aby艣 uwolni艂a sie od problemu, pozdrawiam Ci臋 sredecznie 馃尲

Udost臋pnij ten post

do totalnie_za艂amana jeste艣 podobnym przypadkiem jak ja, te偶 nie wiem sk膮d to wszystko, pewnie nadwra偶liwo艣膰 albo genetyka. Co do facet贸w, musisz si臋 otworzy膰 i uwierzyc, ze porz膮dny facet widzi co艣 wi臋cej niz w艂osy i tak jest w rzeczywisto艣ci, ja tez ba艂am si臋 kontakt贸w z m臋偶czynzami, ba艂am sie blisko艣ci, 偶eby nie zobaczy艂 za du偶o, ale kochaj膮cy facet potrafi prze艂ama膰 najgorsze l臋ki i obawy, wierz mi i daj szanse, a jak ez pokochasz, to si臋 juz nie obronisz. Uwierz w to, ze niczego Ci nie brakuje, a w艂osy mozna pokona膰, wa偶na jest nasza psyche! Pozdrawiam serdecznie, trzymaj sie i nie poddawaj, zapomnij o staropanienstwie 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martynka_27
Je艣li chodzi o facet贸w, to na pewno sprawy intymne najbardziej nas stresuj膮. Ja nigdy nie wygl膮dam dobrze w jasnym 艣wietle, albo wida膰 ciemne kropki, bo w艂oski prze艣wituj膮 pod sk贸r膮, albo czerwone kropki, czyli podra偶niona sk贸ra. A faceci chc膮 si臋 kocha膰 przy zapalonym 艣wietle, chc膮 nas widzie膰. Na pocz膮tku kosztowa艂o mnie to sporo stresu. Wiecie, 偶e 偶eby mie膰 g艂adko w okolicach bikini, musz臋 codziennie szorowa膰 chwilk臋 szorstk膮 r臋kawic膮 i przejecha膰 depilatorem. Tak偶e, nigdy nie mam tak, 偶eby nie mie膰 czerwonych kropek. Wpad艂am jednak kiedy艣 na pomys艂, nie wiem, czy dobry, ale poskutkowa艂. Kupi艂am fluid kryj膮cy do twarzy. W Rossmanie, najta艅szy za jakie艣 5, 6 z艂. Najwa偶niejsze, 偶eby byl kryj膮cy i smaruj臋 czasem okolice bikini. Czasem nawet przeje偶d偶a艂am nim ca艂e nogi, tak troszeczk臋. Efekt bardzo mi si臋 spodoba艂, niewidoczne s膮 wtedy ciemne i czerwone kropki. Zw艂aszcza, jak zak艂adam jak膮艣 seksown膮 bielizn臋, to tuszuj臋 fluidem, co tam trzeba. I powiem Wam, ze m膮偶 jest wniebowzi臋ty. I ani mu si臋 艣ni, przygl膮da膰 si臋 krytycznie sk贸rze. Nie zwraca uwagi na takie szczeg贸艂y. 艢wiat艂o mo偶e by膰 tylko lekko przyt艂umione. Dobrym pomys艂em jest te偶 jest zapalona 艣wieca. Spr贸bujcie zrobi膰 niespodziank臋 facetom, zas艂uguj膮 na to, niech wiedz膮, 偶e maj膮 kobiety pi臋kne i seksowne, a nie tylko p艂acz膮ce nad swomimi kompleksami. W ko艅cu ka偶dy ma jakie艣 mankamenty. Pozdrawiam Ja w takich chwilach czuj臋 si臋 艂adnie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martynka_27
Troszk臋 mi si臋 chyba rozjecha艂 ten post. Zdanie "Ja w takich chwilach czuj臋 si臋 艂adnie" mia艂o by膰 gdzie艣 wy偶ej, ale wiadomo o co chodzi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znam ten b贸艂
hey dziewczyny ! super , ze macie facetow, kt贸rym to nasze futerko nie przeszkadza. Bardzo cz臋sto zdarza sie, ze widze facetow kt贸rzy maja o wiele mniejsze ow艂osienie niz ja. To jest przera偶ajace. Wtedy mysle sobie, ze pewnie trudno im by by艂o zaakceptowac dziewczyne z duzym ow艂osieniem. Ale jak widac wy znalaz艂yscie takich facet贸w i to zjest bardzo pozytywny akcent. Ja bardzo bym chcia艂a miec rodzine, dzieci a jak wiadomo do tego potrzebny jest facet:) Mam nadzieje ze znajdzie sie taki i dla mnie pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona22***
hej Dziewczyny! Pisalam tu tylko jeden raz na poczatku.. i bacznie caly czas obserwowalam z boku waasze wypowiedzi. Chcialm poruszyc tutaj jeszce jedna kwestie o ktorej chyba nie bylo mowy.. a mianowicie pookazywanie sie w bikini na plazy.. Ja bylam niedawno nad na wakacjach nad jezirokeim i szcerze mowiac patrzylam z zazdrosica an te wszystki gladziutkioe pieken dziewczyny paradujace dumnie w bikini, ja niestety ubrana bylam w jedno-czesciowy stroj.. wypatrywalam cy jeszce inne dizewczyny maja taki stroj jak ja.. ale sie nie doszukalam.. wszystkei byly w bikini i przez to czulam sie tam o wiele gorsza :(( A wy chodzicie na plaze? a jak tak to w jakich strojach? Ja nie zaloze bikini ze wzgledu na moj zarosniety brzuch i plecy tuz nad posladkami bo to wyglada bardzo nieladnie :( Ciagle tez zyje w obawie ze zaden chlopak nie zaakceptuje tego jaka jestem.. poza tym starsznie mi bedzie wstyd o tym mowic, szykuje sie na staropanienstwo :((

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny!!! Zadnego staropanienstwa! Wy szykujcie sie na podboj meskich serc, a nie na samotno艣膰! Niczego wam nie brakuje, jeste艣cie super laski!!!! Ja wam to mowie super futrzak!!!! Wyobrazcie sobie, ze dzi艣 us艂ysza艂am co艣, co dla dziewczyny z hirsutyzmem jest jak lekarstwo. Ot贸偶 moja znajoma wyrazi艂a dzis zachwyt nad moja buzia, ze mam tak膮 g艂adk膮 艂adn膮 cere, ze tak 艂adnie wygladam, delikatna buzia bez jakis \"historyjek\" na twarzy! 艢mia膰 mi sie chcia艂o, a z drugiej strony czu艂am sie jak zwyci臋czyni na hirsutyzmem, dbanie o siebie, na tyle na ile to jest mo偶liwe, przynosi efekty!!!!! Za艂oze sie, ze w wszym otoczeniu wiele ludzi nie ma pojecia o wszym problemie! faceci tez tego nie widza, a jak was pokochaj膮, to nawet jak zobacz膮, to beda mie膰 to gdzies! Kieruje to szczegolnie do dziewczyn znam ten bol i ona22***. Przesz艂am juz wiele przykro艣ci, rozczarowa艅, ale sa te偶 dobre rzeczy i zdarzenia, a mi艂o艣c moze zdarzy膰 sie kazdemu, nie mozecie sie dyskwalifikowa膰 same, macie na pewno mn贸stwo zalet i na pewno jeste艣cie atrakcyjne. Uszy do g贸ry, male艅kie , buzka馃憚 A je艣li chodzi o bikini, c贸z, nie wyskakuje w bikini, takze albo nawet przede wszystkim przez rozstepy, w艂osiska jeszcze jako艣 umiem zwalczy膰 tak, aby kaos wygl膮da艂y, ale rozstepy... przygotowuje sie do zrobienia tej mikstury dziewczyny z topiku o rozstepach, zobacze, moze chcoaz sk贸ra b臋dzie g艂adsza i lepiej nawil偶ona :-) A jak z rozst臋pami u was?? ;-) Martynko27, fluid to dobre rozwiazanie, w sytuacjach bardzie rozbieranych, hehehehe, jak chce sie co艣 ukry膰, do jest rozwiazanie, pozdrawiam Cie serdecznie 馃尲 Buziaki dziewczynki 馃憚 馃憚 馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martynka_27
Weso艂a Ma艂gosiu, strasznie si臋 ciesz臋 z Twojego zwyci臋stwa. :) :) :) No i gratuluj臋 tak 艂adnej buzi :) Mnie te偶 si臋 to zdarza, te偶 si臋 ciesz臋, 偶e mo偶e nie wida膰 a偶 tak bardzo tego meszku na twarzy. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wczasowiczka
Witam Was Kochane moje! Nadal walcz臋 z w艂oskami, ale si臋 nie poddaj臋! Topik bardzo mi pomaga, dlatego wielkie dzi臋ki za jego za艂o偶enie! Acha: mam t臋 sam拧 dolegliwo聹膰 co Weso艂a Ma艂gosia. Badania to potwierdzi艂y. By艂am u prywatnych specjalist贸w i taka diagnoza. Ale c贸偶. Trzeba 偶y膰 dalej. Pozdrawiam Was serdecznie - ju偶 偶ona wczasowiczka :)

Udost臋pnij ten post

hey ! wesola ma艂gosia-dzieki za dobre s艂owa moze w to uwieze byle nie patrzec w lustro:) pozdrawiam wszystkie futerkowe dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rj
hej. wrocilam z kolejnej porcji badan. mialam 3 razy co godzine brana krew - chyba chodzilo o prolaktyne. do tego usg jamy brzusznej - tu akurat wszystko bylo ok. pozdrawiam! milego dnia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vann
Witam dziewczyny! Doczytalam sie ostatnio ze hirsutyzm moze byc spowodowany braniem lekow antykoncepcyjnych lub tez alergicznych, co o tym myslicie???? pozdrowki dla wszystkich

Udost臋pnij ten post

馃尲Witajcie dziewczynki! Nie zapomnia艂am o WAS!!! Jestem znowu z wami, od soboty, juz jako m臋偶atka, b臋d臋 dalej toczy艂a b贸j z w艂osami! Podj臋艂am pierwsze kroki, wybada艂am w gabinecie, jak przygotowa膰 si臋 do tego zabiegu depilacji laserowej z laserem diodowym, rozezna艂am si臋 w cenie i licz臋 na to, ze zadzia艂am!!!! Ostatnia deska ratunku!Pozostaje tylko wyznaczy膰 dat臋 pierwszego zabiegu. Vann s艂ysza艂am, 偶e hirsutyzm moze byc powodowny braniem lek贸w hormonalnych, szczego艂nie podobno te zastrzyki hormonalne, kt贸re bierze sie raz na trzy miesiace mog膮 powodowa膰 hirsutyzm, ale co do lek贸w alergicznych, nie wiem......... Pozdrawiam Was ciep艂o, bardzo Weso艂a Ma艂gosia czeka na wasze posty!!!!! 鉂わ笍 馃尲 馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rj
Weso艂a Ma艂gosiu, gratuluj臋 zam膮偶p贸j艣cia! :) Najserdeczniejsze u艣ciski!!! 3maj cie si臋 ciep艂o!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutasek_z nikad
No gratuluje Malgosiu i zmany stanu cywilnego i tego ze tak dzielnie sobie radzisz z ta choroba :) a co do facetow.. to ja mysle ze to my robimy z tego wiekszy problem niz oni... moj jak z nim o tym porozmawialam to powiedzial mi ze robie problem z niczego... i ze jak sie kogos kocha takie rzeczy nie sa wazne... i zwrocil mi uwage na swoje "wady" ktore faktycznie dla mnie tez nie maja zadnego znaczenia... poprostu jak trafi sie na kogos kto kocha naprawde to taki drobiazg nie bedzie mial zadnego znaczenia... Teraz moim problemem jest tylko to ze moge miec problemy z zajsciem w ciaze wlasnie przez to cholerstwo;(;(;(

Udost臋pnij ten post

hej:) coraz cz臋艣ciej zagl膮dam na to forum, i jako艣 lepiej sie czuje 偶e nie jestem z tym wszystkim sama.Jutro ju偶 czas do szko艂y:( Nowa szko艂a, nowi ludzie, a ja ca艂y czas z l臋kiem 偶e kto艣 dopatrzy si臋 tego czego nie powinien widzie膰:( Mam pytanie.Zawsze rozja艣nia艂am w艂oski an twarzy kremem sally hansen,ale w膮sik fakt jest blond,ale dalej to w膮sik i coraz bardziej widoczny:( Czy jak depilujecie w膮sik plastrami czy on nie wyrasta ciemniejszy i mocniejszy? boje si臋 偶e mog膮 mi jeszcze wrasta膰 w艂oski a wtedy to ju偶 wogle spapram sobie te ow艂osion膮 twarz:( A je艣li chodzi o bikini to ja te偶 mamz tym problemy 2 godzinki przed wyj艣ciem na pla偶e u偶ywam golarki i to starcza na jeden dzie艅,a przez kolejnych 4 mam takie chrostki i zaczerwienienia:( A wogle to to bikini jeszcze troche i chyba b臋dzie mnie zarasta膰 a偶 do kolan. Jutro szko艂a, a ja jak zwykle spedzi艂am dzi艣 ponad 2 godzinki w 艂azience:( Mama wie o co chodzi to nie przeszkadza, a tata on niby wie, 偶e mam jakie艣 tam problemy,ale ledwo co wejd臋 do tej 艂azienki to ten znowu mnie pogania wrrrrrrrrr.Nie wiem jak ja mam mu powiedzie膰 偶e ja poprostu potrzebuj膮 tych 2 godzin w 艂azience;( Licz臋 jednak na ratunek:) Mam rodzinke w Kandadzie.Nied艂ugo zamierzaj膮 mnie odwiedzi膰.Z cioci膮 mam do艣膰 dobry kontakt, my艣l臋 偶e mo偶e ona mi przywiezie z tamt膮d jaki艣 preparat czy co艣 takiego:( Mo偶e to co艣 z艂agodzi z tymi w艂osami:( Pozdrawiam was dziewczyny wszystkie. Dobrze 偶e jeste艣cie :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋