Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vichyyyyyyyyyy111111111

czy jestescie zadowolone z kremow vichy??

Polecane posty

Gość vichyyyyyyyyyy111111111

to drogie kremy,ale z probek wnioskuje, ze chyba warte ceny? co o nich sadzicie? co polecicie?

Gość jagoo
wiesz co kupilam sobie krem norma derm...i zaluje...zadnych efektów nie widze...po skonczonej jednej tubce nie zamierzam kupowac kolejnej...

Gość Ona 23
ja polecam ich szampony.. dla mnie najlepsze :)

Gość jestem alergiczką
więc teoretycznie te kosmetyki są tworzone z myslą o takich ludziach...tylko teoretycznie, niestety większośc tych kosmetyków mnie uczula, poza tym chyba do konca nie są hypoalrgiczne, skoro intensywnie pachną (substancje zapachowe uczulają) wolę avene, albo AA

Gość Izasss
zgadzam sie z jagoo

Próbowałam kilka kremów vichy i zdecydowanie NIE WARTO. Jest jednak jeden wyjątek - balsam do ust w takiej malutkiej tubeczce. Jest najlepszy ze wszystkich innych specyfików do ust które zdarzyło mi się używać.

Gość a thermal fix 1 lub 2

ja uwazam ze te kremy sa bardzo dobre mija mama urzywa ich od lat i na prawde sa efekty/ jest osoba po 50 ale nikt jej tyle nie daje:)/ja zaczełam urzywac pod oczy reti-c i wiadomo ze od razu nie bedzie jakis szokujacych zmian ale na przyszłe lata to zaprocentuje.mam 25 latek wiec zaczełam uzywac te kremy bo wiem ze to nie sa pieniadze wyrzucone w błoto.pozdro.

Gość a gdzie mozna kupic je tanio
?????????????????????

Gość fajna strona
jest taka fajna strona z cenami leków i kosmetyków i jest podane gdzie mozna je kupic najtaniej :) : www.monitorcen.pl

ja tez niestety nie jestem z nich zadowolona.Nie warto wydawc tyle kasy na nie.Ja ostatnio kupilam szampon z vichy do wlosow tlustych.Boze jest tak beznadziejny,dziewczyny nie uwiezycie ale on sie wogole nie pieni!

Gość panidomu
Ja jestem bardzo zadowolona, a kupuję w aptece internetowej aptecus.Dają jeszcze próbki.

A się dziwię , ze prawie same negatywy. ostatnio kremow ani innych kosmetykow Vichy nie uzywam ze względu na ich wysoką cene. Ale był okres kiedy tylko takowe stały u mnie na polce. Byłam z nich baaaardzo zadowolona. Kremy to istne balsamy na moją cerę . Mialam tez maseczkę Vichy, ktorej stosowanie 2X w tygodniu przywrociło elastycznosc i blask skorze. O szamponach nic nie wiem, ale kremy do twarzy, pod oczy jak dla mnie są rewelacyjne.

Gość Kammilka
Słuchajcie a szłyszałyście może o nowym produkcie Vichy MYOKINE?

Gość mammammam
mam -taki z dodatkowymi plasterkami do naklejania na krem raz na tydzie,ń.Taaaaaki sobie>A moze ktoś rzuci alterbnatywą dla vichy-naprawde czymś dobrym w podoben cenie?

Gość Stokrotka35
Hej! Mam problemy z cerą o dawna i przyznaję, że jedynie kosmetyki Vichy lagodzą moje podrażnienia. Szukam wląsnie dobrego kremu po 30 z serji Vichy.

Gość mammammam
lifactiv jest ok novadiol jest ok ale zeby rzucały n akolana to nie powiem.