Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moleko

Venita żel wyszczuplający...Polecam

Polecane posty

Gość moleko

Zapłaciłam 5,20 i jest naprawde super.Mialam juz krem z avonu,ziaji,galenic,itd i nic tak nie wygładziło mojej skóry jak po tygodniu smarowania się żelem z venity.Ładnie pachnie i wogóle.Polecam

Gość słabo kochana
ja w Kauflandzie we Wrocławiu zapłaciłam 4,69zł i to nie pierwszy raz, żel rzeczywiscie jest przedni i wspaniale wygładza ciałko, polecam wszystkim szczególnie za te śmieszną cenę

Gość hmmmmmmmmmmmm.........
a gdzie mozna dostac w Trojmiescie ????

Gość pikuś
a jaka jest dokładna nazwa?przepiszcie z opakowania i opiszcie wygląd

Gość moleko
Ostatnio zastanawiałam się dlaczego wszystkie spodnie na udach i pupie mi troche "wiszą".Nie są już obcisłe.Nie straciłam przecież na wadze.Doszłam do wniosku ze to ten żel.Polecam.Super. Gładkie i napięte ciało.Superrr!

Gość a_nika
gdzie go mozna kupic/ np. w krakowie?

Gość iskaa
tak to ten !! ale ja go kupuje w lider price pod ich nazwa i jest to to samo co w opakowaniu venity zreszta nawet pisze z tylu ze wyprodukowno przezz venita dla lider price i cena oczywiscie tez mniejsza !! fajnie nawilza cialko i ma przyjemny zapach a czy dziala na wyszczuplenie i cllulit to niewiem bo u mnie ze stosowaniem regularnym sa problemy !!

tez go mialam,mi lekko wysuszał skóre ja polecam zel bielendy z zielonej herbaty

nie moge w swoim miescie znalezc tej venity :/ iskaa - ten specyfik z lider price\'a wyglada tak samo jak oryginalna venita czy inaczej???

Gość VENITA
Kamidi> a byłaś w Kauflandzie? u mnie cały czas mozna kupić ten żel

nie bylam,ale jak pojade za miesiac do porzadnego miasta na studia to pewnie znajde,bo w tej mojej wsi to chyba nic z tego :/ a zwykly balsam wyszczuplajacy z lider szajsa tez moze byc? ;D

Gość VENITA
skoro to ta sama firma zrobiła dla Lider szajsa to czemu nie? to chyba to samo

Gość juicefruit
chcialabym dodac ze plusem jest rowniez bardzo lany zapach:)

do moleko-> jak czesto smarowalas sie tym zelem skoro juz po tygodniu widzialas efekty?

Gość sisula
właśnie dziś skusiłam się i zakupiłam ten żel. Za taką forsę można spróbować, wiele razy już traciłam wiele więcej:( Ja stosowalam serię ujędrniającą Dave i też byłam zadowolona tylko że kiedyś kupiłam komplet w promocji teraz mi się skończyła i żeby kupić w szystko normalnie to trzeba jakieś 70 zł, a niestety nie jest tak idealna żeby aż tyle inwestować. A więc sprobuję Venity :)

no, pojechalam do szczecina i strzelilam sobie te venite, obyscie mialy racje co do skutecznosci ;) co moge stwierdzic narazie to to,ze jest wydajna i faktycznie ladnie pachnie