Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Costa_Brava

Mam schizy, ze dziecko bedzie chore!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Costa_Brava

Nie jestem jeszcze w ciazy, ale z mezem planujemy. Pare miesiecy temu odstawilam tabletki Diane35 i przygotowuje organizm na ciaze. Lecz mam obawy, a wlasciwie jestem pewna ze dzidzius urodzi sie chory... bez raczek, albo z choroba umyslowa :( Nie wiem dlaczego tak mam. Kiedys mialam toksoplazmoze ale jestem wyleczona. W przeszlosci takze sie odchudzalam dosyc intensywnie, bralam srodki przeczyszczajace, efedryne. ...moze stad te schizy?! Jestem mloda, zdrowa. Od czego zalezy czy dziecko bedzie chore???

Gość no no
chcesz pogadac zapraszam Ciebie na www.psyche-soma.prv.pl

Costa - rozumiem co czujesz, bo podczas ciąży mialam podobne obawy. Ale nie daj się zwariować! To mają być Twoje piękne dni, które później będziesz z radością wspominać. Tylko od Ciebie zależy czy tak będzie. Jeżeli będziesz pod opieką lekarską, będziesz zażywała (myślę, że już to trobisz) kwas foliowy - on \"opiekuje się\" prawidłowym rozwojem płodu, i będziesz o siebi dbała - również pod względem psychicznym, to będzie ok. Jeżeli bardzo Ci będzie zależało to przecież zawsze możesz zrobić badanie prenatalne. Pozdrawiam Cię pięknie i życzę pogody ducha.