Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA108

Mój chłopak się poci

Polecane posty

Gość ANIA108

Poznałam wspaniałego mężczyznę i chciałabym się z nim związać na stałe. On ma mały problem. On Nie widzi tego w kategoriach wady tylko raczej nie doskonałości bo któż jest doskonały. Intensywnie się poci. Czasem to widać, czasem nie. Dba o higienę, jest czysty, schludny. Jedyna rzecz jaka mi przeszkadza jest taka, że unika wzięcia za rękę , czasem objęcia, przytulenia. Wiem ze to go strasznie ogranicza. Powiedział mi kiedyś że to jak żyć cały czas z czymś w oku lub otwarta raną. I to raczej jest nie przyjemne dla niego niż otoczenia. Kiedy jest w chwila ze dolegliwość ustępuje jest cudowny. Potrafi być taki radosny, spontaniczny a jednocześnie rozsądny, miły, opiekuńczy. Czy spotkałyście się mężczyzn z takim problemem, jaki miałyście stosunek, czy Was to odpychało, czy to był wielki problem. Pytam bo może zacznie mi to kiedyś bardziej przeszkadzać.

Gość nie martw sie
to mozna zmienic, ale jedno jest wazne, musi chciec pojsc do lekarza, moj Tato tez tak mial, pocil sie jak mysz przy najmniejszym wysilku, ale bierze jakies pastylki i jest w porzadku. wiem tez ze mozna pic jakies ziola, ale przykro mi nie wiem jakie. Najwazniejsze zeby sie przelamal i poszedl do lekarza, bo to moze byc objawem choroby. Pozdrawiam