Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s-a-m-o-t-n-a

KIedy najłatwiej jest zajść w ciąże??

Polecane posty

Gość s-a-m-o-t-n-a

Kiedy są te dni kiedy najłatwiej jest zajść w ciąże???

Gość _____________
podczas sexu :P

Gość najlepsze dni są
między 16, a 28 marca, potem między 12 a 17 lipca i między 23 a 29 listopada.:-P

Gość s-a-m-o-t-n-a
chodzi mi o to czy przed okresem czy zaraz po???

Gość okolo 14 dnia cyklu
chociaz to moze byc u kazdej kobiety inaczej

Gość bimbambom
Jejku - nie rozumiem, jak kobieta może nie wiedzieć jak przebiega cykl miesięczny. Nie chce mi się opisywac - jest tego pełno w Internecie i w książkach więc napisze tylko, że licząc od pierwszego dnia cyklu - czyli od pierwszego dnia krwawienia - mniej więcej po dwóch tygodniach jest owulacja i wtedy przez 3-5 dni jest największa możliwość zajścia w ciążę. 2 tygodnie po owulacji jest koniec cuklu i poczatek następnego. A żeby wiedzieć dokładnie kiedy masz jajeczkowanie i tak dalej to musisz się przez kilka miesięcy obserwować.

Gość s-a-m-o-t-n-a
a jak liczyć cykl???mój cykl trwa 30 dni i za kilka dni jakieś 5 dostane okres kiedy jestem najbardziej płodna???

Gość 14 dni przed okresem
tez mi sie wierzyc nie chce ze kobieta nie wie o tym. Nawet faceci to wiedza, ale trzeba chodzic na lekcje biologii

Gość bimbambom
ja też mam 30 dni i przeważnie mam owulację około 16 dnia cyklu, ale zawsze zakładam margines błędu przynajmniej 3 dni wstecz i 3 dni do przodu, bo różnie bywa. A tak na poważnie - poczytaj sobie na ten temat więcej, bo to jest naprawdę ciekawe i dobrze wiedzieć o sobie takie rzeczy. Poza tym jak będzisz się obserwować to też zauważysz jakie różne ciekawe rzeczy natura wymyśliła :)

Gość s-a-m-o-t-n-a
czy tak trudno wam odpowiedzieć na łatwe pytanie??? Nie lepiej pisać co to za kobieta która nie wie?????? Nie każdy musi wszystko wiedzieć...

Gość 14 dni przed okresem
a czy cholera nie odpisalysmy?

Gość s-a-m-o-t-n-a
Dziękuje tym , którzy odpowiedzieli :)

Gość s-a-m-o-t-n-a
A Ty się naucz pisać!!

Gość s-a-m-o-t-n-a
i tak nie bedę miała dzieci bo jestem samotna, a poza tym śmierdzę bengalską maścią na odciski.:-(

Gość pocałuj się w dupę
jesli nie umiem pisać, to w jaki sposób mogę ci odpisywać? dziecko idź sie poucz, proszę....z inteligencją, jak widzę też u ciebie nie najlepiej

Gość jaja se robi
to smutne, ze ciagle sobie ludzie jaja robia z powaznych temtow. W koncu nikomu sie nie bedzie chcialo odp na pytania. To brak szacunku do czasu innych ludzi. A feee

Gość s-a-m-o-t-n-a
co za poziom!!!! Nie chcę mi się z Tobą pisać.Jeszcze raz dziękuję tym którzy odpisali :)

wy głupie ja tez nie umie zajsc w ciaze czemu jej tak piszecie bartdzo bym chciała zajsc w ciaze jedno dziecko juz mam a z drugim jest mi bardzo ciezko

Gość asiek77
Ja już staram się od 4 miesięcy i nic. Teraz to kupię sobie testy owulacyjne. We wrześniu odstawiłam tabletki (lOGEST)a od marca tego roku staramy się. Mam już córęczkę ma 2,7 latek. Jest kochana. Ale brakuje nam jeszcze jednego dziecka. Cykle mam co 29 co 30 dni owulację powinnam mieć około 14-15 dnia.Współżyjemy wtedy i nic. Wiec może jest nie wtedy co myślę owulacja. Jeżeli ma ktoś podobny problem a komu się udało mimo to zajść w ciążę proszę o kontakt

Gość 16 dni przed KONCEM cyklu

Gość jogi
Czejść dziewczyny ja mam 4,5 letnią córke Laure.Od maja tego roku staramy się o drógiego potomka i nic.Lekarz ginekolok który mnie prowadzi twierdzi że niewidzi przeszkut żebym zaszła w ciążę tylko dlaczego niezachodzę.Staram się o tym niemyśleć by niewpływać negatywnie na całą sytuacje ,niepotrzebnego rozczarowania i zawodu .bo podobno jak zadużo myślimy to też przeszkadza

Gość agresywnaniunia
dziewczyny jeżeli cykl ma 30 dni , albo 35 to przecież owulacja powinna byc dokładnie w środku cyklu , prawda? Więc do tego dołóżcie 3+ 3- i działajcie :D Rewelacyjnie działa metoda "wypięcia d..." nie ublizając nikomu , ta pozycja bardzo ułatwia zajście Powodzenia :D

Gość jogi
Ta już to wszystko6 wiem troche na ten temat przeczytałam ,dowiedziałam się od lekaża i od was.W ostatnim czasie kiedy mam owulacje bardzo boli mnie duł brzuch ,lekarz mówił że to dlatego że pękające dojrzałe jajeczka i w tedy też staramy się z mężę prubować choć to niekiedy jest bolesna.

Gość kicia114
czy mogłaz zajsc w ciąze jesli nie doszło do wytrysku a facet tylko raz wlozyl mi penisa?

to ze owu jest w połowie cyklu to nie prawda1!!! przypadek szczególny 28-dniowe cykle trochę matematyki: bo 28-14=14 :) i stad to skojarzenie a juz 30-14=16 ...no i to już nie jest w połowie ;)

Gość To jest problem
Czesc dziewczyny!ja też próbuje zajsc w ciaze po raz drugi,gyz pierwszy raz mialam ciaze obumarla niestety!W tedy duuuzo dowiedzialam sie o metodach zajscia!Jezeli kochasz sie z partnerem codziennie to w spermie sa tak slabe plamniki,ze gdy przychodza dni plodne to one nie maja sily sie przebic,lub jest ich za malo.Najlepiej przed dniami plodnymi nie kochac sie ze 2 dni,aby one mogly byc zywe i moglo byc ich duuzo.powiedzial mi to lekarz,ktory mnie teraz prowadzi.Od zabiegu minely mi juz 3 miesiace,aiec czekamy na dni plodne i dzialamy!Powodzenia!

Gość XXmadziarka
Wlasnie tak jak mowisz,musi byc przerwa 2 dniowa,wiecej wtedy plemnikow jest,pozdrawiam.

Gość paulaaa383
hmm... w piątek ... mialam stosunek .. a dzis dostalam .. okres ... za wczesnie ,,,, jest mozliwosc ze jestm w ciazy ? błagam zeby nie ee