Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka 72

Warszawa - trzydziestoparolatki z rodzinami poznajmy się

Polecane posty

Gość Stokrotka 72

Witajcie, szukam kobiet w podobnej sytuacji co ja, mam 33 lata, męża jednego, dzieci dwoje - 9 i 11 lat, ostatnio brakuje mi towarzystwa poniewaz zajęłam się dziećmi, pracą, domem, a dla mnie nie wystarczyło już czasu, kontakty ze znajomymi jakoś sie pourywały, bo zawsze były inne obowiązki. Teraz doszłam do wniosku, że jestem trochę samotna, że brakuje mi zwykłych babskich pogaduszek, pójścia na dyskotekę, takich normalnych spotkań przy piwku. Chciałbym za pośrednictwem tego forum poznać kobiety, które są w podobnej sytuacji, może kiedyś na kawę się umówimy. Piszcie więc.

Gość Stokrotka 72
I jak?

Gość Stokrotka 72
Oki, pójdę na ustępstwa, zapraszam do rozmowy również geyowskie rodziny z potomstwem lub bez :) może zrobimy wielobok :)

Gość Stokrotka 72
To wyżej to ktoś się podszył pod mój nick, postaram się go zablokować.

Gość Stokrotka 72
już zablokowałam, nikt się nie będzie podszywał !!! to byłam ja wasza les-Stokrota :)

Gość Stokrotka 72
nieprawda, nie zablokowałam, zacina mi się ta strona i nie zwracajcie uwagi na podszywaczy

Gość Stokrotka 72
lekarz powiedział że mam rozdwojenie jaźni i mogę rozmawiać sama ze sobą, fajnie, podjęłam wiele ciekawych tematów

Gość Stokrotka 72
No i nikt się nie wpisuje?

Gość Stokrotka 72
Jak to nikt? ja się wpisuję, Twoje drugie JA

Gość Kasia29
Mam 29 lat i jestem tez mamą dwójki dzieci 8 i 4 lata.Mam podobny problem,szukam bratniej duszy na babskie pogaduchy np przy kawie,kino itp.jestem z Warszawy.

stokrotka - uśmiałam się setnie z tej schoizofrenicznej rozmowy :) :) szoda, że nie wiadomo, które wiadomości ssą od Ciebie. serdecznie pozdrawiam i będę śledzić topikk. sama czasu mam niewiele. dwóch malutkich chłopaczków _ praca. ale brakuje mi okrutnie spotkań gdzieś poza domem. i choć godziny beztroskiego relaksu. i bez wyrzutów sumienia... :)

No witaj Stokrotka :) Ja mężatka l. 35 z Warszawy. Mąż pierwszy jedyny :) synek lat 13. :) Utrzymuje kontakt ze znajomymi, tylko raczej telefoniczny :) bo jak się mamy spotkać to komuś coś nie pasuje i tak leci czas :) Dużo spędzam czasu w pracy-taka odpowiedzialna praca, ale zaczynam myśleć, że przez te siedzienie w robocie to życie mi się wymyka, leci wielkim tempem do przodu, tak więc miło kogoś poznać nowego. :)

Hej, hej :) Stokrotko, czy 72 to Twój rocznik? bo ja własnie jestem z tego roku, mężatka od 14 lat, syn lat 13, Ursynów pozdrawia :)

Gość 27-latka
witam wszystkich.ja tez mam taki problem jak autorka tej dyskusji,którą b chętnie poznam.jestem mężatką z wawki,mam 8-letniego synka,nie pracuję zawodowo .chciałabym poznac kobitki do wzajemnego odwiedzania się,pogaduszek,ploteczek i wspierania sie w trudnych chwilach. pozdrawiam

Gość andzia27
hej jestem mezatko mam 2 dzieci jeden chodzi do szkoly a drugi do przedszkola czasami nie mam co robic zycie nieraz jest takie nudne dom gotowanie dzieci moz itd.......................................

Gość Stokrotka 72
Fajnie też byłoby spróbować wieloboku ze zwierzętami. My mamy golden retrievera, chętnie zaprosimy do siebie bezpruderyjne małżeństwo z amstaffem :classic_cool:

Gość anitak4
Wszystkich, którzy chcą poznać ciekawych ludzi z warszawy zapraszam do serwisu: http://alterpolska.pl Znajdziecie tam naszą warszawską społeczność dzięki której poznacie wiele fajnych osób. Serdecznie zapraszam !

Gość perfectlas
Polecam elektryka Wieslawa Woźniaka ,tanie ceny, perfekcyjna praca , nic dodać nic ująć, taki powinien być każdy elektryk ZAKRES USŁUG - instalacje elektryczne (natynkowe lub podtynkowe) - montaż wszelkiego rodzaju gniazd , kontaktów , włączników , oświetlenia tzw. biały montaż - montaż rozdzielni - montaż instalacji odgromowej - modernizacja remonty istniejącej instalacji - instalacje domofonowe oraz video - instalacje ogrodowe - instalacje zasilania awaryjnego - ogrzewanie podłogowe - podłączanie kuchni elektrycznych - instalacje TV/ SAT elektryczna instalacja elektryczna instalacja KONTAKT: telefonicznie: 608 726 877 mailowo: Warszawa.InstalacjeElektryczne@gmail.com strona internetowa: http://www.elektryk-warszawa.com.pl/