Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca__

Moda na opalizujace i blyszczace cienie

Polecane posty

Gość pytajaca__

Czy podobaja wam sie szeroko promowane na pewnym portalu cienie sypkie IB lub APC? Moim zdaniem wygladaja na powiekach tandetnie i odpustowo. Nie mam nic przeciwko sypkim cieniom, ale kolory z tych firm zalatuja dla mnie "ruskim bazarem" Czy to tylko moj pogląd. Nie wiem czy ja sie nie znam czy co?

Gość kina
ja lubie tylko opalizujące , przy opaleniznie super wygladaja!do mojej karnacji nie pasuja matowe. ja nie uzywam jakiejs ogromnej ilosci, tylko troche jasnego cienia

Gość pytajaca__
czyli wychodzi na to ze ja sie niz znam :/ hmm tak sobie pomyslałam że może rzeczywiście te jasne kolorki są ładne. Mnie drażnią te ciemne granaty zielenie bordo. jakos tak to dziwnie wyglada na powiece.

Gość pokażcie jakąś stronkę
boja nie wiem co oznaczają te skróty:o ciemne cienie opalizujące - tylko na wielkie wyjścia. jasne mi się podobają.:)

Gość pytajaca__
nie moge zamiescic zdjec. bo znowu bedzie zamieszanie na tamtym portalu (IB to Italian Beauty nie do kupienia w sklepach)

Gość dzięki za link
Miss Sporty miało kiedyś taką linię cieni. mylę się?

Gość Erin 555
Uwazam, że najleppsze cienie opalizujące ma INGLOT, to jest trójka tzw. Integra.cień lekko różowy, zielen i złoto, takie daja kolory po nałożeniu ,w pudełku wyglada to inaczej :jest rózowy( który po nałożeniu okazuje się zielonym), zielony( po nałożeniu różowy) i niebieski( po nałożeniu złoty) na początku jest to wkurzające, ale można sie przyzwyczaic, są naprawde extra wcale nie za mocne bardzo trwałe i niedrogie ok. 15,00 zł. , polecam.

Gość nefretete_
mi sie nie podoba a widzialyscie na wizazu ta laske co uzywa maki ziemniaczanej zamiast pudru

Gość jak to mąki ziemniaczanej
?????????:o

Gość mąka jest dobra bo matuje

Gość mąka jest biała
jak mąka... chyba dobra dla aktora pantomimy

a ja bardzo lubię błyszczące i opalizujące cienie. jeśli np. zostawi się całą twarz matową i użyje matowej szminki albo bezbarwnego błyszczyka, nie ma mowy o odpustowym czy tandetnym efekcie! i mam bardzo różne kolory - także ciemne - i nie uważam, żeby efetk był \'bazarowy\'.

Gość anty...
a ja niecierpie inglota. normalnie nie moge patrzec jak dziewczyna jest tym czyms umalowana. ona maja taki specyficzny(brzydki) wyglad ze odrazu widac ze to inglot

Gość alamabanana
Do anty. A ja nie cierpię jak ktoś nie potrafi pisać poprawnie , co za nieuk z Ciebie , wstyd.

Gość anty...
przejezyczenie mialo byc "one" a nie "ona". juz nie masz sie czego czepiac

Gość poznanianka
inglot to tanie i glupie kosmetyki nie polecam

Gość arilka_
a widzialyscie cienie APC? super sa

miałam cienie sypkie Joko. Czy wyglądały odpustowo wątpie. Ale na pewno takie cienie nie są do codziennego uzytku. Widziałam te APC. podoba mi sie to ,że ma w swojej ofercie czarny matowy cien - ostatnio ciezko taki dostać. No i sypkie cienie mają jedną najgorszą wade - lubią wysypywac sie z pudełka.

Ja uwielbiam opalizujące cienie, np. te w proszku z Bourjois, ale nie każdemu to pasuje i nie na każdą okazję. Zbyt obfite uzycie tego cienia daje efekt odwrotny do zamierzonego, ale użyte z minimalnej ilości przy dobrze zmatowionej twarzy... czemu nie?

Gość pytajaca__
Aggie zgadzam sie z Tobą. Tyle ze burżujki daja śliczny efekt, a te IB wygladają żałośnie (przynajmniej na makijazach z wizazu)

Gość GRUBAGOCHAZ
HEJKA WIECIE CO WAM NAPISZE WYPOWIADACIE SIE NA RóżNE TEMATY FIRM I RYPIECIE IM MARKE TO MOJE ZDANKO JEśLI JEDNEJ OSOBIE PASUJą CIENIE Z TZW BAZARKóW RUSKICH TO NIE OZNACZA żE INNYM MA TEZ PASOWAć A PYTAJąCA ZROBIłA Z SIEBIE IDIOTKE I OD RAZU RUSKI BARZAREK MOżE TY PYTAJąCA MIESZKASZ NA RUSKIM BAZARKU ALE NIE OBRAżAJ FIRM NA KTóRYCH SIE NIE ZNASZ JA PRACUJE OD 5 LAT I TESTUJE KOSMETYKI WIEć OSOBIśCIE MOGE COś POWIEDZIEć TRZEBA MIEć KULTURKE żEBY COKOLWIEK NAPISAć O JAKIS BAZARKOWYCH KOSMETYKACH TY BAZARKOWA DZIWKO DO WYJEBANIA POD MOSTEM

Gość Imbirka_
Popieram Erin555 wzupełności :) Mam w swojej kosmetyczce INTERGE i jest to mój ulubiony zestawik :) jest świetny..Tylko że u mnie ten "różowy" przypomina kolorem bardziej- morelowy.Pasuje mi to.Juz niedługo ide kupic nastepna :)

Gość Imbirka_
A co do Bourjois : niestety szybko się scierają i po godzince juz nic nie widać. Osobiście odradzam