Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaa

podejrzenia o ciąże-dziwny kolor sluzu?????

Polecane posty

Gość ciekawaaa

kobietki,jak było u Was na poczatku ciąży,czy wasza wydzielina z pochwy zmienilła kolor,bardzo Mi zależy na odpowiedzi gdyż chodzi o moja kuzynke która rok temu poronila,podejrzewa,ze jest w ciazy, ( 1,5 tygodnia) i dzisiaj bardzo sie zaniepokoiła gdyz jej wydzielina ma jakis zółtawy kolor strasznie sie boi i denerwuje, jutro ma zrobić test . bardzo prosze o odpowiedx,bo Mi jej nerwy tez sie udzielaja,tak bardzo chciałabym aby w koncu miała zdrowego dzidziusia .

Gość ciekawaaa
tyle tu kobiet w ciąży i zadna nie moze Mi pomoc :-( to jest bardzo ważne !!!! prosze odezwijcie sie .

witaj u mnie na pocztaku przed spodziewanym okresem byla taka biala skrzepla teraz jest taka rozciagliwa zwlaszcza rano a jak zerobi sie \'sucha\' to jest taka zolta lekko wiec nie ma sie czym martwic :)

Gość Uważam że osoba
która zadaje takie pytanie nie powinna uprawiać seksu! To tak, jak używanie piły elektrycznej bez przeczytania instrukcji obsługi! :p

No sorry poprzedniczko, ale nigdzie jeszcze nie znalazłam informacji na temat tegop jak wygląda śluz podczas ciązy! :O także myślę, że pytanie autorki jest w pełni uzasadnione

Mam pytanie.. Jakie jest prawdopodobieństwo, ze kobieta zaszła w ciąże kochając sie z mężczyzną mniej więcej 2-3 minuty... bez zabezpieczenia? Wytrysku wcale nie bylo. To byla krótka chwila. Zapłodnienie chyba wręcz niemożliwe? Mam takiego stracha na tym punkcie, nie wiem co mam robić mam jakies chore paranoje :/ Czytam te wszytkie fora i jest różnie...

Gość kala moim zdaniem szanse
zerowe