Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psik

Jak wasi mezowie dbaja o was podczas ciazy?

Polecane posty

Gość Psik

Zastanawia mnie to,bo wczoraj byla u mnie kuzynka z mezem i to co zobaczylam bardzo mnie wzruszylo. Kuzynka jest w ciazy i jej maz traktuje ja jak ksiezniczke, opiekuje sie nia, jest dla niej czuly i delikatny, kupuje jej prezenty i podsuwa najlepsze smakolyki. Jak to jest lub bylo u was?

Gość ive
właśnie tak i dużo soku z aronii ,ponieważ miałam anemię...

Moj maz sie nade mna nie roczula bardziej niz przedtem, bo wcale tego nie chcialam. Bardzo dobrze czuje sie w ciazy, mam duzo energii, wiec nie widze powodu, zeby zajmowal sie mna jak dzieckiem ;) Gdy mam \"gorszy dzien\" jest wyrozumialy, czasem narzeka, ze sie przemeczam (bo np, wrocialam jeszcze do pracy, choc to juz koncowka 6 miesiaca), ale jest tak czuly i troskliwy, ze mi to w zupelnosci wystarcza. I wiem, ze gdy juz bede na finiszu, czy gdy bede w pologu, to na pewno nie zabraknie mi jego pomocy i troski - tyle, ile bede jej potrzebowala... ❤️ Kurcze, cudownego mam meza :D

Gość a mnie tylko zastanawia czy ci
mężowie tak samo traktują swoje żony po porodzie? :)

Gość Psik
Podajcie jakies konkretne przyklady zachowan, ktore was szczegolnie rozczulily.

Gość a kochanka..
pewnie i tak ma lepiej

Jestem w 16 t.c. a mój mąż jest cuuuudowny :) Robi dla mnie niemalże wszystko 🌼 Niby normalne rzeczy ale... Robi mi jedzonko, pyta zawsze wcześniej na co mam ochotę :) Biegnie do sklepu jeśli mam ochotę na coś szczególnego :) Jeżdzi ze mną na każdą wizytę do lekarza :) Tuli mnie do siebie :) Całuję :) Pyta jak się czuję :) Czyta ze mną książki o ciąży ślędząc dzięki temu rozwój naszego dziecka :) Załatwia wszystkie moje sprawy :) Ciągle powtarza jak bardzo mnie kocha a teraz robi dla mnie mleczko z miodem bo chwyta mnie jakieś przeziębienie

Gość aaa po
kopnie cie w dupę z tymi twoimi rozstępami, pocietym kroczem i wielkimi balonami zamiast cyców a wrzeszczący bachor dowali swoje