Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witaminkaa

JAKIE PREPARATY Z WITAMINAMI ŁYKACIE???

Polecane posty

Gość witaminkaa

Jak w temacie, najlepiej jakbyscie mogly podac jakie witaminy zawiera, ile tabletek trzeba lykac dziennie i ile kosztuje opakowanie. Bede wdzieczna.

Gość ktoto taki
nie zasmiecaj kafejki pierdolami

Gość no nie
To nie umiesz isć do apteki i sie po prostu spytać??

Gość witaminkaa
Ponawiam pytanie.

Gość MRE MRE MRE
Vitaral jest dobry...60 tabletek kosztuje kolo 16 chyba zł i ma wszytsko co trzeba:P

Gość ojjjj
vitaral, vigor, centrum - albo poprosty falvit - za ok 8 zeta masz wszystkie potrzebne kobietom witaminy i składniki mineralne

ja kupiłam Silicę,opakowanie kosztowało 16 z groszami,wzięłam dopiero 7tabletek,więc o efektach nie mogę narazie powiedzieć. Po jednej na każdy dzień a jest ich 50. Jest to kompleks witamin dla włosów,skóry i paznokci.

Gość witaminkaa
Dziękuję Wam :). Ja biorę Humavit, ale szczerze mam dosyc, bo musze lykac 12 tabletek dziennie!! Wolalabym juz cos bardziej "skompresowanego" ;) .

Gość Zdrowiej
polecam suplementy! dzieki nim mozna w naturalny sposob uzupelnic braki witamin i mikroelementow! zapraszam do lektury! i zachecam do zdrowego zycia! www.suplementy.sklep.pl

Gość a od ilu lat
mozna zazywac H Panoten

Gość endi
ja zazywam skrzypowite, linomag w kapsułkach, cynk(zincas) ,beta - karotem z wit a+e

Gość tikita
falvit, testowałam hpantoten nic specjalnego nie dawał. ale ogólnie na stan pasnokci i włosów nie narzekam

Gość kleopatra bez wiatra
ja sobie dzisaj zanabylam vitaral premium superowsko sie latwo lyka, z ginko biloba i lutenina, jeden z tanszych w patece az dziwne...zobaczymy czy mnie obroni przed przesileniem wiosennym:P

jak juz łykac suplementy to rozważnie i regołarnie i najlepiej by były to te active comapund, a nie jakies syntetyki, alno naturalne do łykania po 12 dziennie blisko sto lat temu wynaleziono suplementy. Możemy podzielić je na 3 rodzaje: • syntetyczne- czyli wytwarzane chemicznie, to farmaceutyki imitujące witaminy, które są z założenia przyswajalne w niewielkim stopniu, a więc nie uzupełniają niedoborów, a przyjmowane dłużej niż 3 miesiące wywołują więcej szkód niż korzyści • druga kategoria to suplementy naturalne, wytwarzane z ziół i roślin. Są o niebo lepsze od syntetycznych, jednak w skutek obróbki chemicznej bądź też termicznej tracą wiele składników odżywczych co sprawia, że też do końca nie zaspokajają naszych oczekiwań. • i ostatnie, mamy suplementy otrzymywane droga ACTIVE COMPOUND. Taki suplement jest najbardziej zbliżony do żywności, a tym samym najlepszy. dlatego polecam multiwitaminy Herbalife, opakowanie to tylko 68 zł dziennie, genialne także dla dzieci i kobiet w ciąży i przyjmnuje sie je w zalezności od potrzeb 2 lub 3 razy dziennie po 1 razem z posiłkiem, opakowanie to 90 tabletek. podaje bezpośredni link w którym znajdziecie rozbudowany opis tych witamin. http://www.wellness.sklepy24h.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=12096&limit=&promocja=&nowosc=&produkt_szukaj=&szukaj=&radio_szukaj=w_nazwa pozdrawiam

a ja polecam omega 3 i do tego witamine e sama zazywam 2-3 razy dziennie. najlepiej kupic taki w zelowych kapsulkach. jest to skoncentrowany wyciag z rubiego tluszczu. witamine e tez najlepiej w zelowych kulkach- jest to skoncentrowany wyciag z soji. do tego w skladzie jest tylko zelatyna ,gliceryna i woda. osobiscie biore jeszcze magnes i wapn.

Gość a ja kupiłam sokowirówkę
i codzienie piję 2-3 szklanki soczku z warzyw.I to są najlepsze witaminki...

Ja biorę Shindele\'s Mineralien. Drogie, ale to po prostu coś niesamowitego. Niestety nie znalazłam ich w polsce. A dziaąłją na wszystko. na włosy, paznokcie, schudłam po nich, mam ładniejszą cerę, a ponadto działaja detoksykująco i antynowotworowo. Mają tez inne działanie, ale te podane przez mnie były dla mnie najwazniejsze.

niestety, w tej chwili witaminy w soczkach i w owocach czy warzywach, sa niewiele warte, bo ich tam poprostu nie ma, albo sa w ilościach zdecydowanie niewystarczających by zaspokoic potrzeby organizmu, tak więc suplementy to jedyna mozliwośc zaspokojnenia organizmu a co do działania witamin odnosnie zdrowia witaminy sa antyoxydantami, to A, C i E, i dlatego maja działanie antyrakowe, wpłóywaja na stan skóry, włosów i paznokci, chudnie sie, bo tylko niedozywiony organizm z brakami i niedoborami tworzy zapasy w postaci komórek tłuszczowych. pozdr. Marta Pawlik spec. ds. odzywiania i suplementacji diety www.trojmiasto.ewellness.pl jesli jest ktoś szerzej zainteresowany taka wiedza, to zapraszam na priv, gg: 2110989 lub mail podany wyżej :)

ja się suplementuję tez drogimi na pozór suplementami, ale sa warte swojej ceny. po pierwsze nie sa syntetyczne, więc organizm przy okazji nie cierpi z innych powodów, a do tego sa bardziej opłacalne, bo nie musze łykac kilku naraz, tylko po jednej do posiłku, więc opakowanie nie jest jak dla konia, tylko normalne i starcza minimum na miesiąc. Jem witaminy z herbalife. Oleje omega3 tez. a Wy?? znalazłyście juz swoje stałe i nie wymagające ciągłego zmieniania suplementy??

Gość miguel
zdecydowanie vitaral premium, nie ma co wydawac niewiadomo jakich pieniedzy na witaminy, ten preparacik jest na rynku od bardzo dawna, sprawdzona polska marka, innego mi nie potrzeba. w dodatku przyswajalnosc jest wysoka.

Gość xxxxenia
Ja mogę polecic z własnego doświadczenia dokładnie takie suplementy http://porcjapiekna.pl/ Polecam szczególnie teraz kiedy mozemy dzieki nim mieć piękną cere na wiosne.

Gość johnyb45
miguel napisał/a: "nie ma co wydawac niewiadomo jakich pieniedzy na witaminy" Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem w ogóle. W sprawie suplementacji należy właśnie stawiać na jakość, a jest ona bardzo różna i jest też zwykle związana z ceną. Polecam poczytać sobie choćby http://najlepsze-witaminy.blogspot.com Raczej warto wiedzieć...

Gość Cyberżebracy
Nie masz pracy? Nie masz pieniędzy? Odwiedź stronę Cyberżebracy. Chcesz pomóc innym? Wejdź na stronę Cyberżebracy. Cyberżebracy to portal umożliwiający ludziom potrzebującym zamieszczanie anonimowych próśb o pomoc finansową. Jeżeli nie masz pracy, nie stać Cię na spłacanie rat kredytu. potrzebujesz wsparcia finansowego, chciałbyś spełnić swoje marzenia, pojechać w podróż, sfinansować leczenie, lub Twoje potrzeby są bardziej przyziemne i niewiarygodne, ta strona jest dla Ciebie. Opisz dokładnie Swoje potrzeby i przekonaj chętne osoby, aby zechciały Ci pomóc. Bez rejestracji, bez formalności. Po prostu dodaj ogłoszenie. Dziękujemy wszystkim darczyńcom w imieniu obdarowanych. Zachęcamy wszystkie potrzebujące osoby do aktywności na naszym portalu.

Gość lubie luksus
nie biore zadnych tego typu preparatow bo uwazam, ze sa szkodliwe.

Gość cukinia2
Ja biorę suplementy i przynajmniej wiem,ze mi to nie szkodzi a czuje sie lepiej,ze dodatkowo oprocz warzyw i owoców coś tam sobie działam dla organizmu. Znalazłam ciekawą listę leków: http://www.lepszylek.pl/category/1812,witaminy-i-mineraly Które z nich bierzecie i polecacie? Ja ciągle szukam idealnego dla SIEBIE.

Gość natttaliwa
Ja po 30 roku życia zaczęłam przyjmowac ten suplement Anti Age My Wrinkle Control 30+ Mija juz 2gi miesiąc i widze naprawde rewelacyjne efekty.