Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diduńka

co fajnie podkresla krecone wlosy????

Polecane posty

Gość Diduńka

co podkresla krecone wlosy nie wysusza i nie niszczy ich za bardzo... z gory grasjas

ja uzywam wosku do wlosow! chociaz mam proste :)) z firmy joanna bodajze ladnie pachnie i kosztuje chyba 6zl poza tym starcza takie pudelko na bardzo dlugo wosk oczywiscie wlosom nie szkodzi z tym ze jesli sie nalozy za duzo to sie szybko robia tluste poza tym to rewelacja jak sie ma wlosy podatne i sie wetrze na mokre to sie swietne loczki robia - tak robi moja siostra zeby miec loki

Mam wlosy naturalnie krecone i jesli chce podkreslic skret, uzywam naprzemiennie jednego z tych kosmetykow: - all day bouncy curls spray (bardzo delikatny kosmetyk, nie skleja w ogole wlosow, ultralekki) Pantene - pianki do wlosow kreconych Welli z serii Shock Waves (pianka jak pianka :)))))))))))))))))))))) - glinki z tej samej serii Welli Rough\'n\'Ready (jest ok, ladnie pachnie i ma ciekawa konsystencje)

Gość popoli
Super jest zwykly zel rossmana do wlosow kreconych za 4zl. Probowalam wszystkiego za 30, 40 ,50 zeta... Najlepszy, nie skleja i podkresla krecone wlosy, likwiduje puch.

Gość najlepsze są dobre odżywki
i maski9 do włosów. Polecam serię Matrix Curl Life- odżywkę (ok. 35zł) i mleczko do podkreślania skrętu (ok. 45zł) Dodatkowo polecam maskę do włosów Loreal Shine Curl- jest rewelacyjna!:) Potrafi zrobic cuda z włosami. Trzeba nałożyć folię na głowę, na to ręcznik i tak pochodzić z 20 minut. Włosy maja piękny połysk, są delikatne, lekkie, sliskie, mięsiste i cudownie się kręcą. Nie puszą się. I nie prostują. Maskę też, jak Matrixa, można kupić w salonie fryzjerskim albo w specjalnym sklepie z kosmetykami profesjonalnymi. Kosztuje ok. 65zł. Ja nie lubię produktów do stylizacji. Tylko wysuszają włosy. A pianki w szczególności- a juz najgorsza jest ta Welli Schock Waves- porażka. Śmierdzi, robi siano na głowie, wysusza i niszczy włosy... I strasznie nie lubię jak dziewczyny z kręconymi włosami chodzą z żelem na głowie. Włosy są jakby "mokre", posklejane. Nie podoba mi się to strasznie. No ale każdy robi, jak lubi:)

ja mam wlasnie wlosy zniszczone prostowaniem ale lubie te moje loczki. Powtorze sie po raz kolejny, wazne jest ciecie, wtedy sa prawdziwe loki, wlosy wycieniowane, rozna dlugosc. ja dopiero wczoraj odkrylam jak wiele moze zdzialac prawidlowe ciecie. A ze nie chce wysuszac wlosow nie stosuje zadnych zeli i pianek, mam tez cienkie wlosy dlatego zele czy pianki skrecaja je ale bardzo sklejaja, nie podoba mi sie to. fajnie dzialaja na mnie odzywki schaumy - maja taka gesta konsystencje, jak krem, bardzo fajna, wystarczy rozetrzec w dloniach i glowka w dol i we wlosy wcierac, mi taka zwykla odzywka pomaga:) jednak konsystencje musi miec takiego jakby kremu, przy okazji pielegnuje i mam fajne loczki, az tak bardzo sie kreca ze te wlosy bardzo krotkie sa;)