Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorcia73

STEDIRIL-co o nim sądzicie?

Polecane posty

biorę go od dluszego czasu ijestem zadowolona, lecz znajomi mi odradzają,ponieważ twierdzą,że powinnam przejść na nowsze,a nie zarzywac starocie(nie mam żadnych skutków ubocznych no i ta cena 2.40 zł. za listek,a mają to samo działanie co te nowsze za 40zł

Gość puff
slusznie uwazasz,twoi znajomi sa po prostu nieuswiadomieni :/ jak twoja kolezanka bedzie miec puchline wodna po np. yasmine to pewnie dopiero wtedy zmieni zdanie

Gość puff
a jak dlugo bierzesz yasmin, ze mozesz z czystym sumieniem powiedziec,ze sa najzupelniej bezpieczne?

Gość Hululala
Yasmin nie są bezpieczne. Ja musiałam je odstawić po 12 tabletce czułam się koszmarnie walenie serca, duszności, bóle nóg po prostu koszmar... a co do Stedirilu to jego skład jest jak najbardziej ok!! Być może "czystość chemiczna" jest gorsza? Ale nie wiem, przecież on wciąż jest produkowany i to przez dobrą firmę, no to nie może być zły!! Jeżeli chodzi o substancje aktywne to ma taki sam skład jak Microgynon i Rigevidon.

ja tez biore stediril juz od 10 miesiecy i nie narzekam czuje sie bardzo dobrze a jak moja gin mi go przepisywala to powiedziala ze nie ma sensu przeplacac za inne tabletki o tym samym skladzie :D