Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbiiibi

Kupiłam Naftę ANNA z olejkiem rycynowym i co teraz???

Polecane posty

Gość bbiiibi

JAkies maseczki z jajkiem, oeljksiem , cytryna?????JAk robicie??

Gość bbibi
i to prawda ze pozniej barzdiej błyszcza i sa zdrowszeee??? Dzieki za odp[.

Gość biibibi
ooo na noc , to by mi pasowało, ale czy wlosy pod folia sie nei zaparza czy cos takiego /...??:))I czy mozna az tyle trzymac bafte na wlosach przrz cala noc , nic sie nie stanie?

ja tez sobie kiedyś zrobilam taka maskę z nafty na włosy, to później mało mi było całej butelki szamponu, za nic w świecie nie mogłam tego zmyć, cały czas mialam tłuste włosy, a wcale tak dużo nie użyłam. Nafta - nigdy więcej :(

no i nafte stosuje sie tylko raz w tygodniu. Ja wcieram jej odrobine w skórę głowy - włosy dłuzej są świeze.

Gość biibbii
a slyszalam ze przed kazdym myciem sie stoduje zeby byly efekty..czyli ja bym musiala co 2 dni

Gość rrrysia
nafta naprawde daje efekty, świetnie wygładza itp włosy są naprawdę zdrowe, ja zawsze wcierałam w skórę głowy i włosy na całej długości bez żadnych dodatków i pomogło, uratowałam przesuszone włosy. efekty oczywiscie nie są natychmiastowe, jak na wszystko i na to trzeba czasu no i systematyczności. z tym zmywaniem to nie jest takie trudne. rzeczywiście trzeba troszke poszorować myjąc dwa razy, ale wystarczy szampon który się dobrze pieni. na moje długie, potem średniej długości włosy butelka nafty starczała na 3 i pół urzycia

Gość bagarmosen
ja natomiast dodaję nafty do ostatniego płukania włosów - ladnie błyszczą i maja piekne refleksy

Gość bibibibii
O matko dziewczyno!!!!!!!! Butelka nafty na 3 uzycia??!!!!!!! Ja dopiero ja raz zastosowalam - włosy ffajne mieciutkie błyszczace to fakt, ze zmyciem problemu nie bylo ale nafta w wiekszej ilosci to istna przesada dla mnie, ja biore 2 łyzki stolowe nafty + pare kropel cytryny+zółtko - wcieram w skóre głowy, reszte roprowadzam na włosach, ale zeby wziasc 1/3 butelki?!!!! tu chodzi głownie o skóre głowy, zeby poprawic krazenie i ukrwienie skóry głowy, a przez to cebulki włosowe sie wzmacniaja i odzywiaja i sądze ze 2 łyzki to rozsadne dawkowanie , przy takim uzywaniu starczy mi nafty na jakies 20 umyc!!! pozdrawiam:))

Gość a co jeszcze mozna
robic z nafta, tzn mozna na noc ja zostawoc\\???

Gość coś na temat
A czy to pomaga na wypadanie włosów?? czy znacie jakieś domowe sposoby na wzmocnienie włosów?Pozdrawiam!

Gość pomaga na wypadajace
włosy - to wiem na pewno1!!!

A można dodać całe jajko czy wyłącznie żółtko. Robi to jakaś różnicę? Pytanie do dziewcząt, które stosuja nafte już od jakiegoś czasu, widzicie efekty?