Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moka

Bonne Bell- kiczowate amerykańskie błyszczyki

Polecane posty

Hej Ostatnio na allegro zrobiło sie głosno o tych błyszczykach. Czemu napisałam kiczowate? Chodzi mi o opakowania - jak dla dziewczynek, hologramowe, swiecące z rysunkami itp. Mają ogromny wybór zapachów od truskawek po takie połączenia jak śliwka i cukier. Ja sama miałam taki o zapachu słodko gorzkich migdałów. Lecz niestety nie byłam zachwycona. Moze ktos jeszcze ma/miał takie błyszczyki?

Gość kokosankakakaka
No cóż pewnie kupiłaś podróbę. Czemu tak sądzę? Bo używam błyszczyków Bonne Bell od dwóch lat :) Na stronie nie ma takiego smaku jak słodko - gorzkie migdaly i nic nie wiem aby był taki smak limitowany. ( zobacz www.LipSmacker.pl ) Pewnie nacięłaś się po prostu na sprzedawcę który wcisnął Ci podróbę albo przeterminowany błyszczyk. Co do smaków to moim ulubonym jest arbuz i coca cola w sztyfcie. Fajny jest też o smaku gumy balonowej z pędzelkiem. A jeśli chodzi o opakowania to są różne. Niektóre faktycznie koczowane np Barbi, ale inne mi się podobają. Np takie nowe ekologiczne mają kremowe opakowania z brązowym napisem jak błyszczyki z wyższej półki.