Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadanie wlosow

Czy Wam tez tak wypadaja wlosy po braniu tabletek????

Polecane posty

Gość wypadanie wlosow

Czy to kiedys minie czy trzeba je zmienic na inne??? Zawsze mi wypadaly ale teraz jest ich chyba troszke wiecej niz zwykle :) Prosze o odpowiedz

Gość karolcia122
hmmm, rozne sa opinie od tabletek moga przestac wypadac wlosy bo reguluje sie hormonki ale sa tez czasem po dlugim braniu skutkiem ubocznym... ja bralam diane i pomoglo na wypdanie ale po dluzszym czasie zaczely sie sypac mialas badania hormonow zanim ci ginek dobral tabletki czy tak na oko?? moze znow warto zrobic i sie przejsc do lekarza

Gość wypadanie wlosow
nie mialam badania hormonow ;/ a ile ono kosztuje??? jesli chcialabym zrobic prywatnie musze miec skierowanie???

Gość karolcia122
prywatnie tzn mozesz sobie zrobic w kazdym puncie gdzie wykonuja analizy typu badania krwi ale zalecam ci sie najpierw spytac lekarza on jesli ci nie da skierowania to chociaz powie w ktorym dniu cyklu to zrobic i ktore hormony..... nie wiem czy chodzisz dp gina prywatnie czy jak . panstwowo zazwyczaj nie kaza tego robic zanim przepisza tabsy a to duzy blad bo potem sa takie problemy jak twoje jesli jeszcze masz problemy z cera to prawdopodobnie podwyzszony testosteron

Gość wypadanie wlosow
chodze prywatnie - widocznie lekarz uznal, ze nie bedzie konieczne w moim przypadku badnie hormonow... Nio coz zaufanie do niego mam ale chce miec tez ladne i silne wlosy :)