Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Róźowy króliczek

Z kim chcielibyście się spotkać kto już umarł jeśli byłaby taka możliwość?

Polecane posty

Gość Róźowy króliczek

Jestem tego ciekawa czy raczej np. chcielibyście spotkac kogos ze swojej rodziny czy może kogoś slawnego a może zadac komuś jakieś pytanie a jeśli tak to jakie? Ja chciałabym spotkac się z dziadkeim, strasznie mi Go brak bo byl niezwykle mądrym czlowiekiem i ubarwil mi dziecnstwo a poza tym pewnie z Janem Pawlem II, wtedy lepiej moze zrozumialabym wymiar milosci, bo mysle ze ja nic jeszcze nie rozumiem, ze sie jej boję, ze sie rozczaruję, że będę byc może śmieszna i chyba jeszcze z Louisem Amstrongiem, za jego muzykę i żeby zapytac czy tenświat rzeczywiście jest taki piękny??? A Wy?

Gość ty jakaś nawiedzona jesteś

Gość czemu nie
Z przyjaciółka, która umarła nagle kilka lat temu, a było miedzy nami nieporozumienie. Nie zdąrzyłysmy go wyjasnić :( Ze słynnych postaci..... hmmm....trudne pytanie. Sporo nazwisk się nasuwa, ale nie ma wsród nich takiej jedynej wyjatkowej osoby, której spotkania byłabym spragniona. Moze jeszcze pomyslę....

Gość Róźowy króliczek
Czemu nawiedzona, fak zyje trochę inaczej niż inni ale to mój wybór, ja to najzwyczjaniej w śeicie lubię, nie che zadfawć ludziom pytań jakie dezodorantu czy tamponów używasz, chcę poznać ich wnętrze czy to aż tak wiele???

Gość Róźowy króliczek
Będzie nam Ciebie brakować Arku Gołasie:( ale mocno wierzę, ze spotkamy się na górze i że tam też grywacie w siatke:) Jesteś w naszej pamieci...

z moim pierwszym chłopakiem , z którym było mi wspaniale ech , nie piszę więcej bo się rozkleję

z Beksińskim. Jego obrazy zawsze robiły i nadal robią na mnie niesamowite wrażenie. mogłabym rozmawiać z Nim o dupie maryni, o czymkowiek..

A od czego jest eksterioryzacja? Zwana również czasami przez niektórych projekcją astralną, a ja to nazywam wychodzeniem poza ciało fizyczne. Wtedy można spotkać się ze swoimi znajomymi, nie jest to aż tak trudne jak się wydaje i nie trzeba ćwiczyć wymyślnych jogicznych medytacji, aby to osiągnąć. Co to postaci, to realnie chętnie spotkał bym się z Ramaną Maharishim i Nisargadattą Maharaj :) z naprawdę znanych to chyba Budda Siakjamuni :) Hmmm, ale nie czuję, aż tak wielkiej potrzeby, aby to zrobić (albo przeszkadza mi w tym życiowa sytuacja?). Więcej wiary, w sumie do odważnych świat należy :)

Gość czemu nie spróbować
hmm, tylko na ile to jest realne?

Gość taka tam
bardzo z Jezusem z Nazaretu mam tyle pytań bez odwpowiedzi nie mogę pojąć okrucieństwa tego świata i celowości jego istnienia np. jak wytłumaczyłby mi Auschwitz... albo to co Czerwoni Khmerowie zrobili w Kam,bodży? I parę innych....

Gość 2005
Ja chcialabym sie spotkac z Bogdanem Łyszkiewiczem z Chłopców z placu broni. To byl moj idol, ale odszedl tragicznie, szkoda ...

Z moim ukochanym dziadkiem,który nauczył mnie wzsystkiego,a ja chciałabym pokazać mu treaz efekty Jego pracy. Z moją ukochaną przyjaciółką Violetką,powiedzieć Jej,że z nikim już wódka nie będzie smakowała tak samo....

Gość Z PAPIEŻEM JANEM PAWŁEM II
Z MOJĄ KOLEŻANKĄ RENATĄ, Z MOIM KOLEGĄ JACKIEM, Z BABCIĄ, Z DZIADKIEM, Z DRUGIM DZIADKIEM, Z FREDDIM MERCURY Z QUEEN, Z BRUCE'M LEE, Z BRANDONEM LEE,... DUŻO JESZCZE BY WYLICZAĆ.

Gość NIECH ODPOCZYWAJĄ W POKOJU
WIECZNYM AMEN.

Gość z czeslawem niemenem
Z czeslawem niemenem

Gość xabc1000
zeby nasz papież żył to byłoby nam ciut lepiej w tym świecie (jedyny już chyba głos przeciwko wojnie w Iraku). z Krzysztofem Kolumbem oprócz tego. z Dante. A także z Cervantesem. Pisarze to ciekawi ludzie. zapytac Hemingwaya czemu się zabił? - ciekawa sprawa.

Gość xabc1000
i z moim pradziadkiem i prababcią. z babcią też - tą, której ni znałam. ale najbardziej chyba z pradziadkiem. i jednym księciem co tu kiedyś rządził u mnie. to chyba wszystko.

Gość Róźowy króliczek
Marco Polo ale jak ktoś ma problemy żeby wyjść swoim astralem to co ma niby zrobić, pozostja mu tylko marzenia...:(

a ja z babcia ktora zmarla dwa dni temu.....nie moge sobie z tym poradzic....

Gość kwiaciarka
z Janem Pawłem II.....i z Johnem Lennonem;)

Gość ninn
z moim Tata,zapytac dlaczego odebral sobie zycie i zabral mi siebie:(

Gość glupi temat

z dziadkiem, który umarł przed moim urodzeniem, a do którego ponoc jestem bardzo podobna :)

Gość z Hitlerem
A to dlatego że wpakowałabym mu kulke w łeb zanim zrobił co zrobił

z dziadkami z moim bylym chlopakiem ktory zmarl 4 miechy temu a co do osob slawnych to chyba.................... 2Pac-moj ulubiony raper dalej nic mi do glowy nie pzrychodzi

z moim Tatusiem:(:(:((: i to jest dla mnie njawazniejsze,brakuje mi go bardzo chociaz nie ma Go juz 7lat:(:(:(:(:(:(:(:( a ze slawnych osob to tez z 2paciem4dni temu byla 9 rocznica jego smierci R.I.P