Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intrygantka

wejdz i powiedz co sądzisz o podstepie

Polecane posty

Gość intrygantka

Jak prawie kazdy z was mam gg no i korzystajac z tego cudnego osiagnieca techniki, zalozy łam sobie dwa nr-y. Jeden na potrzeby. własne (czyt. do zabawy i celów opisanych ponizej) a drugi.. dla rozrywki czyli pospolicie. Otóz mam faceta juz pół roku, i nie zyje w dobrych stosunkach z jego kolegami.. a chcialam ich do siebie nieco przekonać (na poczatek...nie wprost mówiac ze ja to ja .. zeby biedaków nie zrażać ;) ) i.. w trakcie takiej rozmowy z jednym z nich dowiedzialam sie ze oto mój chłopak.. uwaga nie ma dziewczyny (czyli jest wolny jak ptak), w sumie ten co z nim rozmawialam tez ma kogos a mi pisał ze nie.. absolutnie... Hmm... zobaczymy moze czegoś jeszcze sie ciekawego dowiem :P Co o tym sadzicie.. zarówno o mnie (licze sie z opiniami ze jestem podstępną żmiją - ale już próbowalam sie godzic zwykiła drogą a to nie przyniosiło rezultatu, a zalezy mi na utrzymaniu dobrych stosónków z kolegami faceta.. rozumiecie lepiej takich mieć z sobą niz przeciwko sobie) .. wiec piszcie .. dzieki

Gość intrygantka
stosunków* juz sie poprawiam bo zaraz zostane objechana że sie na ortografii nie znam :P jak jesczec jakiś ort sie zdarzył to z pospiechy.. wybaczcie :P :)

Gość intrygantka
nikt? a ja niecierpliwa.. i żądna opini :P

Przyznanie sie pozniej ze to Ty nie swiadczyloby najlepiej o Tobie. Ja pomyslalabym wtedy o Tobie, ze jestes zalosna. Ale samo udawanie kogos innego moze byc zabawne :)

Gość na iwosie
Ponadto pachnę peruwiańskimi rodzynkami i kleszczem, który zagnieździł się pod skórą bawoła Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej Uwielbiam kaczy stolec z odtłuszczonym majonezem, rozsmarowany na chrupkim niskokalorycznym pieczywie i teraz mam porblemy z cerą.Popadam w skrajności pale cygare z fidelem ,wydłubuje rodzynki z koziej dupy ,stosuje jako niskokaloryczny dodatek do drugiego dania jako prfzyprawa do mięsa

Gość intrygantka
hmm... nie no teraz to juz chyba nie ma moy o przyznawaniu sie że to ja .. ale mi bardziej chodzi o ten fakt poswaidczenia nieprawdy przez niego... Wiesz ze wsdzyscy.. wolni.. choc jest zupełnie inaczej.. tez tak mowiecie na gg ??

Gość fiołek84
sorki ile ty masz lat??

Gość intrygantka
a wiesz co >>> na iwosie > podziwaim Cie za takie wyrafinowane i monotenatyczne poczucie humoru :) buaaahahaha

Gość intrygantka
13 lat ale juz obciagałam z połykiem i wypluciem

Gość intrygantka
lat... hmm... to moj wariacki pomysł z tym gg . w zyciu jestem dużo bardziej odpowiedzialna (nie tylko za siebie) 20 :P

Gość moja koleżanka
rozmawiała ze swoim facetem jako inna dziewczyna i on powiedział, że jest wolny i umówił się z nią na seks. A oczywiście twierdził, że nigdy by nie mógł zdradzić, bo kocha itd... No cóż, słowa słowami, powiedzieć można wszystko, a jak widać liczą się czyny... Oczywiście nie życzę Ci, żebyś też dowiadywała się takich rzeczy...

Gość fiołek84
troszke wariacki.Jezeli nie sa przekonani do ciebie to ich sprawa.Wazne jest ze twój chłopak jest.Jestes z nim a nie z jego paczka, z czasem cie zaakceptuja, a jak nioe to cóż.. straca fajna znajomość z toba.Nie rob nic na siłe.Obróci sie to przeciw tobie

Gość intrygantka
pachnę peruwiańskimi rodzynkami i kleszczem, który zagnieździł się pod skórą bawoła Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej Uwielbiam kaczy stolec z odtłuszczonym majonezem, rozsmarowany na chrupkim niskokalorycznym pieczywie i teraz mam porblemy z cerą.Popadam w skrajności pale cygare z fidelem ,wydłubuje rodzynki z koziej dupy ,stosuje jako niskokaloryczny dodatek do drugiego dania jako prfzyprawa do mięsa

Gość intrygantka
mysle o jednym koledze zrobić mu laske nmna złość mojemu co wy na to?/

Gość beznadzieja...

Gość intrygantka
>>>> moja kolezanka > oj ufam ze mój nie jest takim ... piiii... W sumie to jescze troche pociągne ta gadke a potem .. tiiip .. znikne :P >>>> fiołek84 > ciekawa jestem czego sie jescze dowiem i jak to sie na praktyke przełozy... bo mój facet (25 lat) mowi mi ze jestem ta jedyna i t d, a znowusz koledzy utzymuja ze to całe towarzystwo jest wooolne jak ptaszki .. i to mnie wlasnie zastanawia...

Gość intrygantka
no nie znowu ORTY .. przepraszam .... :/

Gość intrygantka
no właśnie nie lepiej.. i daltego tu pisze... bo nie wiem, czy moze przez przypadek oni jako paczka nie utrzymuja tej wersji na imprezach (na które nie chodzimy razem ale kazde bawi sie osobno--ufając sobie)

Gość ashanti22
a nie boisz sie ze np twój chłopak załozy sobie power gg i porówna numer ip ( przeciez bedą identyczne) i wpadniesz wtedy nie bedzie tak wesoło bo chłopak nie bedzie sie cieszył ze bawisz sie w takie gierki.

Gość intrygantka
Kurcze o tym power gg nie pomyślałam :/ ale mam nadzieje ze nie wpadnie na to.. >>> dziewczyno > hmm.. wiesz co sobie pomysłałam .. ze w takim razie zaczne wiecej czasu spedzać koło faceta na takich imprezach a nie osobno w kolezanka... zobaczymy.. Kurcze.. swoja droga to swieństwo z jego strony by było... Az nie wierze że mogły tak robic .. jednak musze sie o tym przekonac na własnej skórze.. a piatek juz jutro :P

Gość intrygantka
>>> dzieczyno > masz ode mnie buziaka 👄 a experymentu to sie troche obawiam, a raczej jego wyniku... kurcze zeby tylko gdzies chcial wyjsc z tymi wredotami swoimi... :P No nic wiesz co.. odezwe sie jescze wiec jak bedziesz chciała przesledzic wynik, to zagladaj tu czasem.. a teraz musze leciec bo umowiałam sie z kobietą od której bede stała jutro na promocji :) aha a ten moj facet to straszny zazdrosnik.. niby mowi " baw sie sama" ale jak jestesmy w tym samym lokalu to kątem oka non top mnie obserwuje :P

Gość intrygantka 2013
A więc? :classic_cool:

Gość gość
Myślę,że jest to dobry pomysł. Też nie byłam tolerowana przez znajomych mojego chłopaka, ponieważ jak bywałam u niego to wtedy nie za bardzo pasowało mi spędzanie czasu z nimi ( tym bardziej że oni by mogli cały czas melanżować). Wolałam spędzać czas z moim chłopakiem i jedną parą z jego paczki. Czasem posiedzieliśmy z nimi ale rzadko, tak samo że mój luby często do mnie dzwonił i to ich irytowało. A więc już nie jesteśmy razem i podejrzewam ,że w dużej mierze dzięki nim. Uważaj żeby oni się nie zorientowali. Jakieś 2 lata temu zrobiłam podobnie, założyłam fałszywe konto i pisałam do swojego byłego by sprawdzić powód jego zerwania . Zorientował się ,że to ja ale z czasem wyszło nawet tak ,że mnie przeprosił o to ,że myślał że to ja.