Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga017

oczyszczanie ultradźwiękami

Polecane posty

Gość Aga017

Witam drogie panie. Mam pytanie, otóż ostatnio moja córka dowiedziała się, że istnieje coś takiego jak "oczyszczanie ultradźwiękami". Moja córcia do tej pory przeżyła dwa oczyszczania, te "zwykłe" te podobno straszliwie bolesne i brutalne, po których przez jakieś pięć dni wyglądała jak potworek. Efekty co prawda były, ale za dużo cierpienia. Dlatego teraz chce się wybrać na oczyszczanie ultradźwiękami, ona sama dokładnie nie wie na czym to polega, ja zresztą też. Czy któraś z pań oczyszczała już cerę w ten sposób ? A jeśli tak to jakie są rezultaty, wskazania, przeciwskazania? Moja córka ma 14 lat i nie ma ropnych krostek tylko takie drobne niegroźne krostki. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam

Gość moni-ga-ga
Ja miałam oczyszczaną twarz ultradźwiękiem, ale że to prawie wcale nie podziałało to skóra została "doczyszczona" klasycznie... Czyli miałam tak samo bolący zabieg-skończyło się normalnym wyciskaniem, a zapłaciłam więcej!

Oczyszczanie ultradzwiekami wcale nie musi byc drozsze. To zalezy od gabinetu. Ja placę 70 zl, ale nie mam trądziku. Zreszta z tego co wiem to za tradzik tez nie licza tam wiecej. W wielu gabinetach tradycyjne, bolesne oczyszczanie jest o wiele drozsze (100-120 zl, a nawet wiecej)

Gość podłączam się tylko rozm 34
kokilka gdzie chodzisz na oczyszczanie? miasto i nazwę salonu możesz podać?

Gość podłączam się tylko rozm 34
dziękuję :) poszukam tego w stolicy, na pewno też gdzieś jest. dobrze to oczyszcza? ja nie mam tradziku, tylko te wstrętne zaskórniki, a po normalnym, mechanicznym oczyszczaniu przez tydzień wyglądam jakby mnie ktoś dotkliwie pobił, sińce am itd

Gość czytałam gdzieś że zabieg
stosuje sie w przypadku niezbyt mocno zanieczyszczonej cery. czy to prawda?

Ja jestem tym oczyszczanie zachwycona. Czasem co prawda trzeba cos \"docisnąc\" tradycyjnie, ale to nic w porównaniu z tradycyjnym oczyszczaniem. Ładnie leczy to skóre, mniej sie przetłuszcza, dziala tez jak peeling. Likwiduje równiez uczulenia itd. Z tego co mi wiadomo to zbaieg stosuje sie na kazdej skorze, tez mocno tradzikowej, bo te ultradzwieki leczą zmiany tradzikowe. Tylko jeden zabieg w takim przypadku nie wystarczy. Ja zafundowałam sobie serie. Zrobiłam 3 zabiegi, w odstepach miesiecznych i teraz juz robie duzo rzadziej lub w zaleznosci od potrzeby. Teraz juz moj nos nie jest nieustannie czarny od zaskórników

Gość iwoo
Ja chodze na to oczyszczanie od dwoch lat i nie zamieniłbym juz na tradycyjne. Lepsze efekty i mniej bólu.

Gość kikkaa
Ile kosztuje w Warszawie?

Gość kikkaa
??????????

Gość oj znam to
no ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze jakies ultra dzwieki wyciagna te ochydne zaskorniki z nosa

Na moje zaskórniki podziałało. Choć faktycznie trzeba było co nieco docisnąć tradycyjnie. Ale efekt jest niezły!

Gość nika i kika
Byłam dzis z kolezanką na tym oczyszczaniu. Ja pierwszy raz, a ona drugi. Ma tradzik i teraz jest zdecydowna poprawa. Fajna sprawa to oczyszczanie i faktycznie przebiega bezbolesnie.

Gość upupuup
a jaki polecacie gabinet w wawie?

Gość upuupu

Gość upuupup

Gość upupupu

Gość a co powiecie
zadan nie robila w wawie?

Gość dziewczyny a ja mam
podbijam

Gość dotty
Też jestem zainteresowana jakimś salonem w Warszawie. Możecie coś polecić?? A słyszałyście o laserwoym usuwaniu zaskórników??

Gość a c....

Gość a czy sa jakies

Gość uuuuuuuuu

Gość a dla mnie bez rewelacji...
faktycznie, buzka ładna, nic nie boli ale po dwóch tygodniach to samo jest :(

Ja rowniez slyszalam ze wiele polskich salonow kosmetycznych odchodzi od oczyszczania mechanicznego. Dlatego szukam jakiegos super salonu w Warszawie, gdzie mozna oczyscic twarz ultradzwiekami. Bardzo prosze o polecenie jakiegos extra salonu.Pozdrawiam,Gosia