Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co leży w tej chwili na waszym biurku obok kompa?

Polecane posty

Gość ktosssss

U mnie: - plyty - pudelko w ksztalcie serca z różą czarną ususząną, którą dostalam 5 lat temu - karteczki - notesik - kaktus w doniczce - chusteczki higieniczne - glosniki - rzezba sloni z gipsu - 2 pilniczki do paznokci - wazonik z ikei z malym ananasem ususzonym - ramka ze zdjeciem - krem do twarzy - kubek po wczorajszej kawie - dlugopis ale burdel :(

Gość j.angielski
hehehehe...... chustki higieniczne, kartki, drukarka, głosniki, dlugopis, 2 szklanki:P , spinki do wlosow.

telefon stacjonarny telefon komórkowy szkalnka z kawą notes stojace lusterko ołówek tic taci pilot od tv waonik z kwiatkiem

Gość kasztanowa dziewczynka
hehe a obok mojego kompa śpi mój ukochany kocurek :)) persik :)) pręży się i mruczy :)))

Nawet sama mialam tu takitopik swego czasu :D U mnie tmy razem: drukarka, lampka biurkowa, świeczka, koszyk z papierami jakimiś, pudelko po mp3-ce płyty czyste i z filmami, atrapa siemensa m55, dyskietki, książka Literatura Polska, zepsuty Siemens A 50 teściowej, telefon mój, telefon męża, myszka, kubek z herbatą o smaku chili-imbirowo-cynamonowym, słownik języka angielskiego, rozmówki polsko-angielskie, notes, stary plan zajęć z zeszlego semestru, zakrętka od długopisu, ładowarka, odłączona myszka do laptopa, otwieracz do piwa, zszywacz, wizytówka mojej szkoły, popielniczka, puste pudelka zapalek, kalendarz, kabel usb, mikrofon, okładka od indexu. Reszty nie chce mi sie juz wypisywać :)

Gość ja-mrowka
mam kompa na kolanach obok niego i obok mnie - popielniczka, zapalniczka "Media Markt" i papieroski miętowe :)

Gość moje biurko
świeczka zapachowa kadzidełka 3 maskotki 2 porcelanowe figurki Pierścionek i biżuteria w pudełeczku Spinacze Ketonal (proszki od bólu) Płyty Dokumenty 2 ramki ze zdjęciami suszone zboże w wazoniku okulary drzewko szczęścia serduszko z masy solnej kaganek okulary różaniec 15 teczek zapałki dyskietki 11 książeczek Pismo Święte 2 listy notatki z zajęć kubek z herbaty Husteczki higieniczne telefon karty od telefonu (sim) krople do nosa holmsy zapalniczka dlugopisy, piora, kredki (wszystko w pojedmniku) klapka na muchy siateczka jenorazowa z apteki penseta do brwi łyżeczka okruszki z płatków kukurydzianych kalkulator informator :D

to i ja: drukarka dwa głośniki zegarek na komputerze maskotka telefon komórkowy szklanka po soku popielniczka papierosy lusterko lakier do paznokci pilniczek Twój Styl krem pod oczy i standardowo woda termalna ...musze tu chyba posprzątać:P

Dwa telefony: komórka i przenośny dwie spinki i gumka do włosów aparat do mierzenia ciśnienia jakieś tabletki koperta góra papierów aktualny Newsweek

Gość podwarunkiem
lampka zeszyt do Fizyki (jutro egzamin) :( 6 "pustych" zeszytów discmen dwa bukieciki kfiatków głośniki Qbek z długopisami Qbek z herbatą głośniki komórka misio:) resztki z wykładów z fizyki (luźne kartki) kluczyk od samochodu świeczka waniliowa:) chusteczki długopisy płytki z mp3

a u mnie: - notatki - miska z winogronami - papierki po gumach miętowych - filiżanka po kawie - długopis

Gość U mnie
Telefon kom., telefon stacjonarny, głosniki, drukarka, i lody, które teraz wcinam:P:P

u mnie: gazety (Twój Styl, Wysokie Obcasy, Polityka) ramki ze zdjęciami długopisy notes komórka guma Orbit ;) tic-tac krem do rąk okulary słoneczne pilot do wieży płyty CD szczotka do włosów kosmetyczka pomadka Bebe :D

Gość kawa fajki i komórka

Gość matyl25
Teraz ja: - Buttercup - (syrop na kaszel) - Strepsils truskawkowe - Witamina E - kubeczek od syropu - mały miś - czujnik do myszki - kubek z 5 dlugopisami, 3 ołówkami i 2 cienkopisami - linijka - pilniczek do paznokci - nożyczki do papieru - Multiwitamina -2 korkowe podstawki pod kubki - karteczki i szklana kóla przytrzymująca je - lampka kadzidelka (6 rodzaji) - 3 komórki - słuchawki - krem do rąk - woda toaletowa - spinacz do kartek - mała półeczka styl orientalny - list z kartka urodzinawa do wyslania - koperta ze śmiesznym podarunkem (skrapetki) dla mojej przyjacółki

sterta książek z których mialam sie uczyć (nie wyszło ;)) piórnik a obok niego porowzalane: linijki, ekierki, kątomierze, długoipisy, pióro, olowki, kredki komórka lampa (obkurzona;)) maskotka blok listowy pilot od TV slownik polsko-angielski i ang-pol centymetr chusteczki katalog AVON podkłaadka pod myszke z myszką ;) uchwyt na komore (a komora metr dalej :D) stary piornik zniszczony (czy ja mialam go gdzies wyniesc??? ;)):P dyskietki klej naboje do piora śmieci z temperówki (o fuck, ale bajzel :D) a co gorsza nie chce mi sie tego sprząyać :P

o kurcze, jeszcze skarpety leżą z boku... tu nie spojrzałamn... opracowania z polskiego ;) książka ktora mialam zamiar przeczytac (tez nie wyszlo) spinki do włosów breloczek opakowanie po kinder bueno :P

mój komp leży mi na stoliku wtym momencie a obok kawa

Gość a na moim biureczku
leży: drukarka :) raczej stoi zegarek na rekę 3 długopisy lakier czerwony do paznokci mikrofon skype głosnik nozyczki obcinacz do paznokci telefon kalulator herbatka pilot do telewizora bo lubie ogladac jednoczesnie jak siedze przy kompie:) jakies płytki, kartki z notatkami i totek wczorajszy z 3 :) trafiona

Gość sawa1ON
nozyczki jakies drobne pieniadze 9 pustych butelek z vity 1,5l jakas zdrapka troche kurzu rozwalona dyskietka igła stary kupon z sts`u duzo płyt cd bez opakowania oxalin( żel do nosa na katar) gazeta wybprcza ulotka"wara mieszkanei" bateria hehe a kolo biurka lezy karton z pampersami dla ludzi nietrzymajacych moczu( dla babcia) jednym slowem mam bałagan :)

zaczynajac od lewej strony: skaner ksiazka pomadka gumy silikonowa obudowa od telefonu lampka 2 kubki monitor pomadka druga lakier do paznokci kolczyki roza taka z avonu:) slownik telefon plyt stos portfel sluchawki i to by bylo na tyle:) Milego dnia:)

Gość ennn
hym 1 ceratka 1 tel komorkowy para glosnikow sterta rozno ulozonych gazet dyktafon i pudelko mysz słuhawki pare krazkow z plytami duzo plyt takze kalkulator nizoral ;) instrukcja do apratu tarczki do wiatróki cienie do powiek pęseta zegarek porcelitowy duch 2 ramki ze zdjeciami hustawka z misiami perfumy popielniczka a w niej pare szpargałów wazon maskotka zaba z 2 albumy na zdjecia i z 2 kalendarze

Gość baca pacan
slownik angielsko-polski kubek po kawie glosniki opakowania po plytach stulecie klamcow-Łysiaka olowek popielniczka i papierosy

pilot do telewizora chusteczki higieniczne tabletki na gardlo neo angin olowek dlugopis zeszyt z angola slownik angielski glosniki plyty piornik komorka kalendarz lampka biurkowa ekierka

a u mnie leży: - telefon komórkowy -telefon komórkowy siostry - telefon stacjonarny - mnóstwo ksiązek i zeszytów mojej siostry - jej piórnik - płyty z muzyką - głośniki - kalkulatory - karteczki - maskotka -dziurkacz - odtwarzacz mp3 - kasztany - agrafki

Gość smerfetkaaa
drukarka.głosniki,myszka,2 plyty,dlugopis, kartki kredki dziurkacz lampka chipsy...OGIOLNIE SYFIK