Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_sw85

D E R M A T O L O G -jeszcze raz help me

Polecane posty

Pytanko do milych forumowiczek-zna moze ktoras z Was naprawde dobrego dermatologa we Wroclawiu (ja mam po sasiedzku pania doktor ale sie ona nie sprawdzila a ja juz nie mam sily na ta moja cere ) Chodzi mi o prywatne gabinety i najlepiej zeby od razu z kosmetyczka i wszystkim co tam trzeba.... Aha i najlepiej zeby to byly jakies krzyki albo generalnie poludniowe dzielnice miasta z gory dziekuje za pomoc Kasienka

Gość rrrysia
nie sprawdzila sie?? a powiedz kochana ile Ty czasu do niej chodzilas i po jakim czasie sie poddalas? masz swiadomosc ze leczenie cery to nie jest taka prosta sprawa i wymaga duzo czasu,cierpliwosci i (niestety) pieniedzy na leczenie?? jezeli poddalas sie po pol roku to nie dziwie sie ze twierdzisz ze sie "nie sprawdzila" ja swoja cere leczylam prawie poltora roku bo byla w okropnym stanie, a do dermatologa chodze do dzis

Gość rrrysia
na efekty niestety trzeba dlugo czekac

wiesz jak masz ochote sie na kims wyladowac po ciezkim dniu to moze sie wyladuj sama na sobie i idz pobiegac-ja prosilam o pomoc a nie o takie komentarze :/ no ale widac nie ma na tym forum nikogo z Wroclawia...

Gość rrrysia
pomogłabym Ci gdybyś była z mojego miasta bo znam tu swietnego dermatologa. wierz mi nie chcialam sie na nikim wyladowywac, wiem co czujesz borykajac sie z problememi z cera. sama przez to przechodzilam i wiem ze to nie jest łatwe dlatego podkreslam jeszcze raz: musisz byc bardzo cierpliwa w leczeniu cery bo na efekty naprawde trzeba dlugo czekac. ja zaczęłam 2 lata temu, straciłam (albo raczej zainwestowałam) dużo pieniędzy, nie widząc efektów miałam ochote rzucić to wszystko, ale wytrwałam i w tej chwili jestem z tego bardzo zadowolona bo mam zupełnie inną twarz

Gość rrrysia
i Tobie Kasiu życzę takich efektów jakie ja osiągnęlam ale przede wszystkim bądź cierpliwa i nie poddawaj się widząc przejściowe pogorszenie

Hej, ja od 8 lat szukam dobrego dermatologa. Bylam u wielu i dopiero ostatnio znalazlam dobrego. Wreszcie jako pierwszy przypatrzyl sie mojej twarzy dokladnie, wszystko wyjasnil... Dopiero 5 dni temu bylam u niego pierwszy raz ale czuje ze on mi pomoze. Przyjmuje niedaleko heliosa. BUZKa

Gość EVADERM
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "EVADERM" tel. 78-33-055 ul.Trwała 7

Do Rrryfki-a mozesz podac adres i namiary na tego dermatologa bo jak kolo heliosa to by jeszcze moglo byc...