Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość R B

Za kilka dni poznam matke swojej dziewczyny. Co mogę jej powiedzieć?

Polecane posty

Gość R B

Jest to wyjątkowa kobieta, któa ma wspaniały kontakt ze swoją córką, a moją ukochaną. Chciałbym wypaśćjak najlepiej. Będę improwizował, ew. poratuje się standardowym " szalenie miło mi Panią poznać, wiele dobrego o P słyszałem...ma P równie piękne oczy..;););) ". Może któraś z was forumowiczki doda coś oryginalnego. Z góry dziękuje. RB lat 27.

Gość zedd
proponuje coś w stylu: jeśli (imie twojej dziewczyny) za 20 lat będzie tak wyglądała to ja dziękuje.

Gość nocna34
ma Pani równie piękne oczy , może pójdziemy na kawę :))))))))) a tak poważnie to bądz sobą i nie wymyślaj żadnych przemówień , bo zrobisz z siebie wariata :))) , rozmowa sama sie rozkręci i wszystko bedzie dobrze moz esz kupić kwiaty dla matki dziewczyny i to chyba wystarczy

Gość fdgfdgfdgfdgd
ale sie zlewasz stary :-o

Gość dobre rady nei są zle
jest pani gruba ,o boze (imei Twojej dziewczyny) tez bedzie taka za ok 20 lat ........i uciekaj gdzie pieprz rosnie

Gość Kasia_1987
jaka matka taka córka za 25 lat, pamiętaj koleś jak będzie matka gruba to uciekaj gdzie pieprz rośnie jak ma wąsa tym bardziej

po prostu badz soba bo jak teraz bedziesz gral to kiedys i tak zobaczy cie w rzeczywistym swietle i wtedy zrobisz bardzo niekorzystne wrazenie. Poza tym pamietaj ze mama Twojej dziewczyny tez bedzie zdenerwowana wiec nie masz sie czym przejmowac

Gość gość
Powiedz prawdę tzn. - że sie pomyliłeś i że wiecej się nie spotkasz z nią i z jej córką

Gość gość
wyrooochaj ją w dupsko i zalej ciepła spermą drachę..