Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla_niemama

jaka jest szansa ze lekarz w panstwowym szpitalu zrobi mi na zyczenie cesarke?

Polecane posty

Gość zwykla_niemama

jak to zrobic zeby mi zrobil cesarke mimo ze nie ma ku temu zadnych medycznych powodow

Gość słono zapłacić

Gość zwykla_niemama
tzn ile mniej wiecej?

Gość zwykla_niemama
a jeszcze mam jedno pytanie: czy kiedy zaplace takiemu lekarzowi to moge mu zapowiedziec ze chce zeby zrobil to tak by blizna po cieciu byla za majtkami(tzn tuz nad wlosami lonowymi)? czy jest mozliwosc ze taki lekarz zapowie ze bedzie cial mnie tak by blizna potem byla niewidoczna a z jakis przyczyn rozetnie mi brzuch nie poziomo tylko pionowo?

Gość Przyszłą Mama
Teraz tnie się raczej poziomo,a za cesarkę panstwowo trzeba nieco zapłacic,ale koszty są nieporównywalnie mniejsze od prywatnej kliniki,jesli miała bys rodzic naturalnie wez sobie znieczulenie zewnątrz oponowe.

Gość zwykla_niemama
dzieki bardzo za odp:) pozdrawiam

Gość viorika
mniejsze od prywatnej kliniki???ja rodzilam w panstwowym szpitalu-lekarz wzial 1200 zl-i chodzilam do niego cala ciaze na wizyty! w prywatnym np w FEMINIE w Lubinie za cesarke nie biora nic-wystarczy ze chodzisz do nich w czasie ciazy.wiec roznie z tym bywa.....

Gość viorika
a ciecie nie jest takie duze i spokojnie mozesz chodzic w bikini na plazy!teraz tna w nowy sposob-w ksztalcie "usmiechu"przez co blizna jest mniejsza. i nie zdziw sie ze przy znieczuleniu zewnatrzoponowym bedziesz delikatnie czula jak Ci rozcinaja brzuszek i wyciagaja dzidziusia;))))-to prawidlowe.frajda na calego!:)))))przy drugim dziecku tez chce cesarke