Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy bolek

JAk to jest z okresem w ciąży......?!

Polecane posty

Gość ciekawy bolek

mam pytanko czy okres w ciazy (choc zdarza sie to rzadko) wystepuje tylko w tych dniach gdy zwykle sie pojawial? czy moze opoznic sie tez o pare dni zpowodu stresu czy wyjazdu?piszcie! please!

Gość ciekawy bolek
blagam odpiszcie!

Gość ciekawy bolek
up

Gość ciekawy bolek
czy ktos udzielilby mi rzetelnej odpowiedzi na to pytanie?

Gość jasne ze moze
Tak to juz z tym okresem w ciazy jest. Moze sie pojawiac nawet do 7-8 miesiaca ciazy :(

Gość ciekawy bolek
ale czy moze byc strasznie nieregularny wtedy?

ale pieprzycie opowieści. w ciąży okresu nie ma, w okolicach pierwszego należnego okresu może czasami nastąpić jednorazowe krwawienie implantacyjne mylone z niregularnym okresem. każde krwawienie w ciąży --> natychmiast na laczku do lekarza! okres wraca po ustatkowaniu się PRL jeżeli kobieta karmi piersią.

Gość ciekawy bolek
ponic @ sie zdraza ale bardzo rzadko...czyli mozna to implantacyjne odtsac nawet 20 dni po spodziewanym @?:(

spermopijka :D pewnie, ze to nie okres :)) tylko krwawienie.... moja matka miala \"okres\" przez 3 cykle :)) byla zaskoczona, kiedy sie okazalo, ze jest w 3 miesiacu ciazy :)) no, to sie zdarza, ale trzeba sie obserwowac...takie krwawienie jednak wyglada inaczej niz miesiaczka

Gość baska26
a ja powinnam dzis go dostac a tu nic, bolu brzucha takiego na okres jescze nie bylo, tylko jajniki ciagnely a dzis cisza ?????, dodam mam bardzo regularnie @ i czekam na 2 kreseczki :-)

ja znam taki przypadek, ze kobieta przez caly czas ciazy miala okres (krwawienie). I na dodatek brzuch jej nie bardzo urosl. Swietnie sie czula- zadnych symptomow ciazy. Efekt: do konca nie wiedziala nawet, ze jest w ciazy! Ktoregos dnia przywiezli ja na ostry dyzur z podejrzeniem zapalenia wyrostka robaczkowego. Alez sie zdziwila, jak do domu musiala wracac z noworodkiem! Autentyczny przypadek!

Gość BejbeP
Hehehehe no bruzch pod koniec na pewno urosl....:P no ale piersi pewnie tesz i byly ciemniejsze...to ona do gina nie chodzila:P odpisz!:P

Gość looolos
dobry zart:D

NIe znam kobiety osobiscie. Moja dobra znajoma rodzila akurat w tym szpitalu- obie zostaly mniej wiecej w tym samym czasie dostarczone. Stad znam ta historie. Tez jakos wierzyc nie moglam. Ale slyszalam tez o podobnym przypadku w jakims reportazu. Czasami tak bywa, ze po prostu nie ma objawow ciazy. A dziewczyna pewnie sobie nic przy tym nie pomyslala, jak troche zgrubla. U niektorych kobiet dziecko tak sie uklada, ze brzuch nie wyglada na ciazowy. I nie kazda chodzi kazdego roku do ginekologa. No, kto by pomyslal, zeby z powiekszonym brzuchem isc do ginekologa? Ja to bym o diecie raczej pomyslala :)

Gość bejbeP
no ale kobita musiala odczuwac mniej lub bardziej nasilone ruchy plodu, tak glupia chyba nie byla zeby czegos nie podejrzewac...:/

Gość ixxx
Oj uwierz ze niektorzy ludzie są tak tępi ze mogla sie nie skapnąć :o