Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1985be

JAK UŁOŻYŁO SIĘ ŻYCIE ROCZNIKOWI 85....

Polecane posty

Gość 1985be

Jestem z początku 1985 roku. Wielu moich znajomych też. Jednak losy każdego z nich potoczyły się inaczej. Jedni chodzą jeszcze do technikum, inni studiują, mam już równolatka- kierownika. A Wy, 20-latki? Jak wygląda wasze życie...?

Gość 1985be
zapomniałabym napisać o sobie ;) studiuję na drugim roku zaocznie prowadzę z mamą od września sklepik szkolny mam faceta, jednak mieszkam na razie z rodzicami bardzo rzadko imprezuję, brak mi czasu na spotkania ze znajomymi

Gość a czemu
nie masz czasu?? ja też jestem 85, i moje życie polega tylko na zabawie... no, czasem sie pojdzie o szkoły...;)

Gość natiiiiiiiiii
a ja tez 85 od 15 .X zaczynam zaoczne studia w krakiwie na akademi ekonomicznej:) pracuje w biurze mam faceta którego kocham :) czasu mam duzo i czasem imprezuje;P bo to jest to co tygryski lubia najbardziej:) ❤️na świecie istanieje jedna rzecz warta zycia bezgranicznie kochac osobe która kocha cie bezgrancznie kc W:*

Gość już był taki topik
Ile jeszcze założycie podobnych??

Gość dodatkowa
jaki ?? o rocznikach?? ale nie było takiego- o tym, jak się nam ułożyło.

hehehe, ja jestem tez z 85:) ale z samej koncóweczki 28 grudzień:) udało mi sie jeszcze załapac!:) Studiuje zaocznie, od pazdziernika na II roku, szukam pracy i mam chłopaka od 3 lat! Powoli staram sie uniezaleznic od rodziców ale to bardzo trudne! Pozdrawiam

Gość lilik77
ha, ha jak wam sie zycie ULOZYLO???? przeciez wy je dopiero zaczynacie!!! He, he

Gość ... .... ..... ... ..
ja też 85 :) z września. póki co skonczylam technikum ekonom. teraz pracuję (w sklepie :/ ale zawsze to praca) łatwo nie jest, chce się całkowicie uniezależnić od rodziców. mam faceta i w styczniu zamierzamy opuścić ten "piękny" kraj i ułozyc sobie wspólnie zycie :) aaa jeszcze bym zapomniała napisać.... ROCZNIK 85 JEST THE BEST ;):classic_cool:

No dokładnie:) Ale juz teraz nalezy je układac:) \"Czym skorupka za młodu...\" :)

Gość dobra wrozka20
Ja jestem z lipca czyli połowy:) studiuje wieczorowo od pazdziernika drugi rok, mieszkam w Łodzi nadal z rodzicami w tym roku skonczył sie moj pierwszy zwiazek "na powaznie" wiec teraz ciesze siew wolnoscia:P mam nadzieje ze niedługo...

Gość 1985be
no tak, tak :) wiemy że się nam dopiero życie zaczyna :)

Gość pewna osobniczka
Miotla ja tez z 28 grudnia 1985 rok:) heh sympatycznie:) obecnie ide na III semestr studiow. zycie studenckie to jest to-piekny okres:) pozdrowionka:)

Gość 1985be
a ile zarabiacie jeśli można zapytać? ja przez ostatni rok 400zł+ 120 za korepetycje... teraz trochę lepiej, 700+korki 120zł

Gość aśkaaaa
jestem aśka studiuje II rok turystyke i rekreacje dziennie mam cudownego chłopaka z którym chce żyć forever

Gość 1985be
tak więc póki co 20-latki mają już stałych facetów ;) świetnie mojego znam ponad rok, planujemy zamieszkać razem (no i oczywiście ślub) za rok, może dwa :P

Gość katharinka
ja jestem jedna z bardzo nielicznych 20latkow ktore faceta nie maja:( troszke mnie zdolowalyscie tym ze juz macie tak powazne plany(jak malzenskie). ale co robic:) ja studiuje dziennie.teraz drugi rok:) na prace nie mam czasu.chyba ze w wakacje.mieszkam z rodzicami. kurcze czuje sie wsrod was taka jaks niedosjrzala i niesamodzielna... pozdrawiam:)

ja też studiuje drugi rok dziennie, i dla odmiany nie mam faceta:( albo trafiam na niewłaściwego albo ponosze kare za to ze rok temu olałam kogos komu baaardzo na mnie zależało...

Gość iniisacia
ja tez mam chlopaka od 2 lat zaczynam teraz studia bo bylam w tech. 5-cio letnim. szukam pracy ale bawie sie na calego!!!!!!

Gość rrrysia
też jestem z końcówki grudnia, a konkretnie z 25 :-) skończyłam w tym roku liceum 5-cio letnie i zaczynam studia zaoczne na uniwerku. mam pracę, faceta od 3 i pół roku.

witam mi sie ulozylo lipnie w wakacje stracilem robote maturka ledwo co na studiacch nie idz kobitka po 2 latach zucila nic tylko pozostaje słowo fuck

Gość 1985be
katharinka : gdybym ja była na dziennych to bym raczej nie miała takich planów ;) nie myślałabym o ślubie, wyprowadzce- w końcu najpierw studia. A moje zaoczne trwają 3 lata a mgr mogę robić w innym mieście. oqo: ja też miałam dość długi związek i mnie rzucił ale chociaż w to nie wierzyłam i Ty może teraz też nie to pamiętaj, że CZAS LECZY RANY naprawdę! Chociaż może być to długie i uciążliwe ale zapomnisz, gwarantuję.

Pozdrawiam \"pewną osobniczke\":) Tylko długo musiałysmy czekac na 18 tke:)

Ja też jestem \'85 studiuję na 2 roku zaocznie i szukam teraz pracy bo też chcę się usamodzielnić, miałam już pracę ale za bardzo kolidowała ze studiami!! Jak tylko mogę to imprezuję bo w końvu kiedy mam to robić jak nie teraz!! Ja mam 20 lat ty masz 20 lat przed nami sióme niebo!!!

Gość idontknow
ja tam nie mam czqsu ani chęci na imprezy: praca, szkoła, chłopak

20stka w listopadzie, tzn. koncem studia dziennie na 2gim roku na polibudzie w zyciu osobistym znow sie zaczelo ukladac i jest bardziej \"na powaznie\" niz wczesniej, chlopak od ponad 2ch latek ;) nie pracuje, dorabiam u taty na projektach narazie siedze u rodzicow bo sie ucze i moze kiedys w przyszlosci uda mi sie gdzies wyprowadzic i tak chyba jestem optymistka, bo o chate dosc trudno pozdrawiam 20stki! ;)

Gość i ajaja
studiuje kosmetyke:) mam faceta jestesmy razem 4 i pol roku, szukam pracy, mieszkam jeszcze z rodzicami ogolnie jest zajebiscie :D

Gość katharinka
nawet nie chce sobie wyobrazac co by bylo gdybym byla na zaocznych. bez faceta... chyba bym umarla z nadmiaru czasu i samotnosci:) bo praca pewnie tez za wiele szczescia by mi nie przynosila.

jestem z 1985 rocznika. niedługo zreszta ( w kwietniu szykuja sie urodzinki)... jak mi sie ułozyło.... 1) gdyby ktos kilka lat temu powiedział mi, ze będzie właśnie tak.... smiałabym się i smiała.... 2) ale mimo wszystko... jestem szczęsliwa... 3) pracuję ( od miesiąca juz na cały etat) w prywatnej firmie. 4) cholernie lubuię tą prace... 5) posiadam męża.... 6) posiadam dzieci... 7) 2 dzieci - 2 chłopcób - moje ukochane maluszki - blixniaki.... 8) studiuje zaocznie.... ;)) pozdrawiam...