Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znów to samo

jeszcze raz dla uspokojenia nerwów

Polecane posty

Gość znów to samo

biorę tabletki od lutego, dzisiaj powinnam dostac okresu albo jutro rano, ale zaczynam sie już denerwować, żadnej tabsy nie ominęłam, nie miałam biegunek ani wymiotów. troche alkoholem pofolgowałam w tym miesiącu, ale to nie wpływa na skuteczność podobno nie powinnam się denerwować, ale czuję się jakoś dziwnie-jestem obolała, zawsze mnie piersi bolały przed okresem, teraz nic(chociaż raz tak miałam już), ostatnio miałam bóle głowy, raz nawet zawroty, apetyt tez jakiś dziwny, i ból brzucha, bo napięty...zawsze czekam na ten okres, w tym miesiącu jeszcze mi się śniło że zrobiłam test i pozytywny był. a dziś w nocy, że robili mi usg i nie byłam w ciązy( w dodatku mojemu koledze tez się śniło że jestem w ciązy) i to mnie tak wszystko stresuje... co myślicie na ten temat??proszę uspokójcie trochę moje nerwy

Gość lill
dziewczyno wyluzuj bo zwariujesz

Gość znów to samo
i nadal nic:( chyba nie jestem prawda?"??

Gość ac
przy tabsach branych regularnie nie masz prawa być w ciąży, ten mały odsetek to dziewczyny które brały nieregularnie bądź zapominały tabletek, tabletki anty są naprawdę skuteczne! ps. alkohol nie ma wpływu na ich skuteczność, tylko wymioty po melanżu ;)

Gość znów to samo
kurcze, ale znowu test zawsze się stresuje że jestem robie test i jedna, a później dostaję okresu, czekam do jutra rana a potem test, czy ktos może się jeszcze wypowie?? też tak sądzę że tabsy są skuteczne, brałam o 17, ale czasem 16-18 więc to nie robi dużej różnicy...boję się dzisiaj natomiast mi się sniło że robił usg i wyszło że nie jestem w ciąży...uff co za zwalone sny. help meeeeeeeeeee

Gość ac
nie panikuj, to źle wpływa na organizm i tylko sobie okres opóźniasz... spokojnie, wszystko będzie dobrze!

Gość znów to samo
wszystko w normie dostałam w nocy...:) dzięki za wsparcie:*