Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margot

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie? cz. II*

Polecane posty

Zebysmy czuli sie mniej bezdomni po zniknieciu pierwszej czesci... starym wyjadaczom topiku Bagatelki i samej autorce ❤️ poswiecam druga czesc *Polacy za granica - gdzie mieszkacie? czesc II*

I z ramienia frakcji polnocnej poprzedniej czesci uroczyscie dokonuje pierwszego wpisu ,zyczac wszystkim aby druga czesc byla tak samo wesola i miala taka sama atmosfere jak czesc I. Po czesci artystycznej dzieci wniosa kwiaty i podziekuja za trud...Kawa i ciasto we wlasnym zakresie.Dziekuje za uwage::):):):)

Hejka!! Ale nam przyszlo dziejow doczekac. Wymazali nas :( Ale tak latwo sie nas nie pozbeda, prawda? :classic_cool: Usciski gorace dla wszsytkich bywalcow ktorych znam i nowych tez! 🖐️

No niestety... kawal zycia zostal zapisany w poprzednim topiku... Czasami lubilam sobie poczytac co niektore nasze wpisy i powspominac stare dzieje... :(:( Coz, podobnie jak Esja mam nadzieje, ze ta czesc bedzie rownie cudowna jak poprzednia :) The show must go on :classic_cool:

witajcie wszyscy !!! :-) :-) :-) i jak ja teraz wroce do poprzednich wpisow zeby zaskoczyc co sie wydarzylo u Was wszystkich.....:-( ?????????????? No nic, wracam po przerwie i pozdrawiam wszystkich, nawet nie wiecie jak sie stesknilam 🌻 I tym razem............ESTO PERPETUA!!!

:) k-11 - jakze sie ciesze, ze zajrzalas :D Ja tez sie bardzo za Toba stesknilam :) Mam nadzieje, ze Esja Cie ode mnie pozdrowila ;):D Czytam sobie troche inne topiki... naprawde duze zamieszanie zrobilo sie na Kafeterii!! Tyle swietnych topikow poszlo do smietnika 😡

Pozdrowila , pozdrowila......dziekuje !!!! 🌻 Na skype mi powiedziala ze zalozylas czesc II wiec sie szybko przylaczylam. Ja to wogole sie pogubilam ze wszystkim jako ze od 7 tygodni mam wakacje ehhehhe i nie wiem co sie z tym robi....Korporacja na strajkach wiec mnie jako firmie nic nie pozostaje jak siedziec w domu i czekac az obydwie strony sie dogadaja. Jechac nigdzie na dluzej nie moge bo nie wiadomo kiedy to sie skonczy......no i tak.

Gość julek
jestem niemcem z polnocnej Badenii, ale mieszkam w pieknym Olsztynie 9 miesiecy w roku. Pozdrawiam wszystkich Polakow w kraju i za granica

:) k-11 - to sie ciesze :D Nie bede musiala malpki poddusic ;) Faktycznie nieciekawa sytuacja z tym przestojem... Mam nadzieje, ze korporacje wkrotce sie dogadaja :) :) Piwonia - to co,moze sie przedstawie ;) \"Malgoska mowia mi...\" :D

:) julek - witamy na topiku 🖐️ I moze odtworzylibysmy tabelke? :) Margot, Francja, 1980, 3 lata, LEW

witajcie w domu! szkoda, ze przepadlo tyle stronek... Ja tez lubilam sobie poczytac stae dobre dzieje... Ciumki dla wszystkich.

ja mam kopie tabeleczki przypieta nad biurkiem. Jak znajde chwilke czasu to wklepie. Ciumki.

:) Squirley - super, ze masz kopie tabelki :) Dobrze bedzie ja odzyskac :)

Margot, jak dobrze ze pomyslalas o 2ej czesci. :D Ja dopiero wczoraj wieczorem sie dopisalam po bardzo dlugiej przerwie, i obawam sie ze moj wpis byl ostatnim :( No ale co bylo to minelo a teraz wznosze toast: Oby ten temacik rosl nam rownie przyjemnie i szybko jak jego poprzednik!!! Teraz tlumacze sie dlaczego tak dlugo mnie nie bylo - otoz zostalam pochlonieta przez pracoholizm i inne problemy, z ktorych na szczescie wiekszosc sie sama rozwiazala :) Witam wszystkich stalych bywalcow jak i nowo przybylych :) K-11 - przesylam calusy - obiecuje napisac maila w najblizszych dniach Esja 🌻 Piwonia 🌻 i do zobaczenia na imprezce Bardzo dziekuje wszystkim ktorzy przyslali e-maile i zdjecia, pomimo ciszy z mojej strony. Margot - jeszcze spoznione serdeczne zyczenia! Wygladalas bajecznie, w ogole cala oprawa byla przesliczna :D

Gość Alexandra 86
Witam , Co sie dzieje gdzie sie podzial tamten topik...?niezabardzo wiem o co chodzi? czy wszczyscy sa w tym samym skladzie co byli?Ale dziwne uczucie...Nie chce stracic tyle polskich znajomych....chyba bedziemy sie spotykac tak samo i wszystko bedzie ok?

Funkia - licze, ze bedzies zna 100% :D zapowiada sie fajna imprezka :D a ja tam nie zaluje, ze topik przepadl i tak nie wracalam do starych wypowiedzi, to tak jak stary dzien, byl i mina, pora na nastepny :) wazne, ze jestesmy tutaj stara paka i mozna kontynuowac dalej :D

🖐️ wszystkim oho... juz sie wystraszylam ze nie ma topiku ;-) jestem ,dolaczam, powodzenia dla kontynuacji ;-) 🖐️ julek

Funkia> Ty tu nam oczu nie mydl, pracoholizm, Piwonia sie wygadala o Brazylii;-P

Margot ale dzisiaj juz spiewac z Toba nie bede, gardlo mi wysiadlo po wczorajszym hahaha

:) Funkia - chyba faktycznie Twoj wpis byl ostatnim :( Super znow Cie widziec! Dziekuje za omplementy :D I poprosze o zdjecia z tej Brazylii, o ktorej wspomniala nam Piwonia :D :) Piwonia - to moze gardlo trzeba przeczyscic? ;):D Witam cala reszte :D:D

:) Funkia - jak widzisz tutaj nic sie nie uchowa :D Ale super, ze wszyscy sie odnajduja :D

ja tam sie z niczym nie wygadalam :) Brazylia Funki nie byla sekretem i na pewno Funkia nam tutaj zaraz opisze jak bylo tylko jej sie pewnie zapomnialo ;)

witam wszystkich od paru miesiecy mieszkam w Niemczech przybylam tu za swoja najwiekrza miloscia chetnie przylacze sie do rozmow

:) Piwonia - ty juz sie nie tlumacz, bo wiesz, tylko winny sie tlumaczy ;):P:D