Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszkaaaa

Otyle Jedrzejczak miala wypadek!!!

Polecane posty

Gość kokoszkaaaa

:( jej brat zginal na miejscu...Otylia jest w ciezkim stanie

Gość kokoszkaaaa
sorki za blad...mialo byc Otylia...

Gość wsyztko jest dziwne
a ja wam powiem ze mnie to cholrnie wkurza jak zginie ktos znany kto pokazal sie troche w tv to od razu afera jak mu sie os stanie czy komus z jego rodziny, a przeciesz tyle ludzi umiera na swiecie i nikt o tym nawet nie mysli, nie zatrzyma sie na chwile i nie pomysli o milionach ludzi ktorzy umieraja kazdego dnia co za roznica czy jest to sportowiec czy malarz lekarz czy smieciarz czy ktos tam jeszcze zastanawiam sie czy ktos czasem sobie o tym mysli, czy robi sie wam przykro kiedy tak sobie pomyslicie, zatrzymacie sie na chwile i dociera do was ze w tej chwili ktos umiera a wy tylko umarla jakas osoba z tv ja rozumiem ze otylia jest dobra ale nie powinna byc dla nas wazniejsza niz npo jakis tam rolnik ktoremu zawdzueczamyh wiecej ale pewnie nikt tego nie zrozumie no to pa :)

Gość no wsystko jest dziwne masz
racje

Gość prawdaaaaaa
zgadzam sie , swieta prawdaaa zastanowcie sie ludziee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

not o polska znowu nie bedzie miala medali i siara bedzie O TO CHODZI W koncu ona polske reprezentuje! JAk Papiez umarl to tez bylo glosno. CI ludzie po prostu czegos dokonali i dlatego sie o nich mowi

Gość prawdaaaaaa
nie porownuj Papieza do OTYLIII bo takie porowanie nie ma sensuu papiez byl jest i bedzieeeeeeeeeeeee

Wiadomo kto jest najwazniejszy. Wszyscy przezyli smierc Papieza. A niektorzy sie przywiazai do sportowcow i ich cenia, dla niektorych ona jest idolem, dlatego sie przejmuja i przezywaja jej wypadek.

Gość wsyztko jest dziwne
a taki zwykly pracownik czy rolnik tak jak mowilam to niczego nie dokonuje ??? rozumiem ze ty moglabys nic nie jesc byleby nie bylo siary sa rozne talenty to ze ktos jkest w tv to nie znaczy ze jest lepszy wartosciowszy jego zycie jest dla mnie tyle samo warte co kazdego innego czlowieka mam gdzies siare bo my tu nie o tym gadamy

Gość wsyztko jest dziwne
no wlasnie to jest takie glupie przywiazanie do kogos znanego zwyklym czlowiekiem to juz sie nie warto przejmowac???

Gość prawdaaaaaa
kazdaa smierc jest przykraa i bolesna przykroo.. jak taa bidulka sie teraz poskladaa po smiercii brataa:9

ja nie wiem co wam przyszkadza to ze mowia w telewizji o Otyli. Jak ktos ma wypadek tez o tym mowia. Po prostu byla sportowcem znanym i dlatego to oglosili. JAk leper(rolnik) bedzie mial wypadek tez bedzie o nim glosno ;]

Gość prawdaaaaaa
w tej chwilii mozee na calym swieci umierac tysiacee ludzii pomyslmy o tymm

ja w kazdym razie sie ciesze ze nie mowia o wszystkich wypadkach, gwaltach, zabojstwach , porwaniach. Bo bym z domu bala sie wyjsc i bym ludziom nie ufala. Przeciez tyle strasznych rzeczy sie dzieje na swiecie.

Gość prawdaaaaaa
a slawaa pewnie jej tez odbilaa do banii przeciez too zabojstwoo wyprzedzacc sznurr samochodoww myslalam zee wszytsko jej wolnooooo ze na jezdii pewnie takk swietnie sie ma jak rybaa w wodzie

Gość wsyztko jest dziwne
nie rozumiesz mnie w ogole nie czepiaj sie tego rolnika bo tu nie o to chodzi to byl taki przyklad chodzi mi o to ze ludzie mysla tylko o tych co byyli w tv mi to w sumie nie przeszkadza i rozumiem ze smiercia tych znanych osob powino sie przejmowac ale uwazam ze nie wiecej jak smiercia zwyklych ludzi to tyle

skad wiesz czy to jej wina a tym pijakom co codziennie powoduja tysiace wypadkow to tez slawa do glowy uderza?? Jak ktos jest slawny to juz wypadku nie moze miec???

kazda osoba jest tak samo wazna a ze glosno nie mowi sie o wszystkich ... no taki juz jest nasz swiat

Gość wsyztko jest dziwne
no i nadal mnie nei rozumiesz ja nie wymagam zeby o kazdej smierci glosic w tv bo tu nie o to chodzi chodzi o to co my myslimy i czujemy czasem nie wszystko musza pokazywac w tv

ale powiedz szczerze niby kazda smierc jest wazna Ale jak by umarl ktos obcy dla ciebie i np. ktos z rodziny kogo kochasz i znasz. To tak samo te smierci bylyby dla ciebie wazne?? Wiadomo ze kazdy umrze, ale jak umiera ktos kogo znasz , cenisz , kochasz. TO jest inaczej

Gość wsyztko jest dziwne
tak jest dla mnie wazne, wazniejsze to logiczne bo znalam tego kogos kochalam itp ale mi chodzi o to ze wiekszosc osob w ogole sie nie przejmuje takim zwyklym czlowiekiem ja nie mowie ze mamy cale dnie chodzic i plakac jaki ten swiat jest okrutny i ile to ludzi umiera ale moglibysmy o tym czsm pomyslec a tak po za tym to ja tutaj pisalam o osobach z tv o ktorych sie ciagle trabi a nie o kims kogo znam osobiscie to sa zupelnie inne sprawy

Gość wsyztko jest dziwne
ups troche zle przczytlalam smierci osob o ktorych tylko slyszalam nigdy nie beda wazniejsze od smierci osob ktorych znalam osobiscie ale tu tez nie chodzi o waznosc smierci wiadomo ze jednym sie przejmujemy bardziej drugim mniej ale mi chodzi o to ze wiekszosc kompletnie sobie olewa ze p umarl jakis bezdomny czy glodne afrykanskie dziecko

Gość fester78
TAAAAAAK............... Ludzie, o czym Wy piszecie?????? 1. szkoda młodego człowieka jakim był brat Otylii 2. to ona spowodowała wypadek brawurową jazdą, wykazała się tutaj fantazją (i szybkim autem), ale też brakiem wyobraźni 3. ona jest pływaczką - NIE KIEROWCĄ RAJDOWYM 4. prokurator powinien jej postawić zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci oraz stworzenia poważnego zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu lądowym - no ale to przecież gwiazda więc czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy 5. a co by było gdyby to ktoś z Was (nie mistrz-yni) spowodowałby taki wypadek? patrz p.4