Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnaaa

CHCE BYC BARDZIEJ PEWNA SIEBIE!!!!! POMÓŻCIE MI!!!

Polecane posty

Gość dziwnaaa

Tak sie zdarzylo ze cierpialam na depresje okolo roku i dopiero z niej wychodze, ostatnio sporo zmienilo sie w moim zyciu i wracam do normalnosci..... Przez moje przejscia sporo zminiejszylo mi sie poczucie wlasnej wartosci.... Chce byc taka dziewczyna jak kiedys ale stalam sie niesmiala..... JAK MAM STAC SIE BARDZIEJ PEWNA SIEBIE??? Co mam zrobic???? POMOCY!!!

Gość mam super poradę
spoko_Maciej doradzi Tobie !!! On sie na tym zna:D:D

Gość spoko_Maciejjj
Oto moje cenne rady, ale pamiętaj pisze to w wielkiej tajemnicy: 1. musisz mieć same setki w portfelu.. 2. najlepiej najnowszy model Noki 3. super modne ciuszki..no oczywiscie musza być z odpowiednią "metka"-ale to na pewno wiesz, to sa podstawy wpajane juz w przedszkolu 4. zero skrupułów 5. dewiza zyciowa: a) mowisz i masz; b) brac ale nic w zamian; c)łatwo przyszło latwo pójdzie Prosze, nie dziekuj...Taki już jestem-lubię pomagac innym...Z tymi cennymi wskazówkami cały swiat należy do ciebie:)

Gość Zneba
polecam książki: Louise Hay m.in "Uzdrowić swoje życie" Joseph Murphy "Potęga podświadomości" Jakiśtam "Jak zdobyć przyjaciół izjednać sobie ludzi" jest tam dużo cennych rad ale same rady niewiele zrobią, potrzeba dużo pracy nad sobą... wiem, bo miałam podobny problem jak Ty.. pozdrawiam i życze powodzenia

Gość jajajajaja
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:buhahahahhahahahahahahah

Gość do autorki
ktos sie podszywa pod spoko_MAcieja wiec nie zwracaj uwagi na te teksty....

Gość Nie Marianna
Zacznij dbać o kogoś kto ma jeszcze większy problem niż ty - np. jakaś koleżanka. Samo zniknie, kiedy będziesz myśleć o kimś, nie o sobie :))

Gość dziwnaaa
Zneba---> czyli rozwiazalas swoj problem??? moglabys mi jeszcze troche opisac to jak pracowalas nad soba z gory dzikeuje:*

Miałam podobny problem, , ktoś wtedy dodawał mi odwagi i bardziej wierzył w to że dam radę w różnych sprawach niż ja i.... dałam radę:-) Myślę, że kazdy ma w sobie trochę niepewności, to normalne. Myślę, że trochę lektur w tej dziedzinie się przyda i właśnie może bardziej koncentruj uwagę na tym co dzieje się wokół Ciebie albo na jakichś osobach, Pozdrawiam

Gość Nie Marianna
W książki uwierzysz? "Swoj problem"? Dziewczyno, zaopiekuj sie kimś to bedzie miało przynajmniej sens.

Gość Zneba
rozwiązałam --- nawet przez 3 m-ce prowadziłam własną gazetkę reklamową -- gdzie robiłam wszystko -- łącznie z byciem przedstawicielem handlowym --- a jak pewnie wiesz to wymaga mustwo odwagi i pewności siebie czasem mam gorsze dni, gdy znowu czuję się malutka, ale już coraz żadziej i tylko wtedy gdy przestaję nad sobą pracować najbardziej mi pomogły te 3 książki wymienione wcześniej pierwsza mówi, o tym by być szczęśliwi i zdrowi musimy siebie kochać i daje konkretne rady jak to osiągnąć kolejna jest o tym jak wiara w siebie, ludzi i świat wokół ułatwia nam życie i pozwala się otworzyć trzecia to konkretne przykłady kontaktów międzyludzkich, które ułatwiają życie codziennie się modlę (dla niewierzących - można zastąpić afirmowaniem) raz w tygodniu medytuję i ciągle staram się sobie przypominać systematycznie te zasady kontaktu z ludźmi, aż wejdziemi to w krew tak, że będzie dla mnie oczywistością

Gość Zneba
Opieka nad kimś może pomóc w wychodzeniu z depresji, ale nie pomoże w odzyskaniu pewności siebie. To dwie różne rzeczy.

Gość dziwnaaa
dziekuje za rady:** moze ktos cos jeszcze napisze??

Gość dziwnaaa
uppp nadal nie radze sobie..........

Gość Lejdis
Skad jestes dziwnaaa...?

Gość ja tez sobie nie radze

Gość do dziwnaaa
ja polecam Ci inna ksiązke Anna Dodziuk " Pokochać siebie i zacząć żyć inaczej" Przede wszystkim jest napisana przez Polkę i przystaje do polskich realiów, poza tym kiedyś naprawdę do mnie "przemówiła" podczas gdy Louise Hay oraz Joseph Murphy mimo że bardzo sugestywnie piszą nie zdołali dokonac we mnie przemiany ;) Mam zamiar jeszcze powrócic do wspomnianej ksiązki- naprawdę warto.