Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

O ranyyyy!! znow dostalam kopa w tylek!!

Polecane posty

Lady jakbys poczytala dokladnie do zauwazysz ze oferuje jedynie swoja pomoc nie oczekując nic w zamian. i nie jest to prowokacja;)

serializable mówił, ze sweet me jest mniam mniam jak donosić to donosić!!!! PS. to nie prowokacja

czytalam , czytalam, Twoje insynuacje dotyczace Waszego wspolnego spotkania.....i ale ja wcale nie jestem zazdrosna .......:(

12:10 serializable sweet me jest rzeczywiscie słodka i sliczna. no no no ...when you worry you make it double... isn\'t it ironic? don\'t you think?

Penelope jestes cudowna. wspaniala rada.dzieki hm... z tym ze ja tak nie umiem nie zadzierac z kobietami. nie gram w lidze chłopców.

jakie zdjecie? o czym Ty mowisz?... ja nie mam konkurencji..jestem wyjatkowa i tak moglo byc cudnie a Ty to zaprzepasciles...:(:(:(

Szerlok co Ty gadasz. jaki tranzwestyta. fakt ze dzi mnie oczy bolą ale ja tego nie widze:) Penelope powiem Ci ze czasem te konsekwencje sa az za duze. a tak na marginesie to nie musialem Cie wcale szukac. hmm... ciekawe jak to dziala?;)

Gość oksyda
pewnie że tak. ps. ja tu wszystko śledzę :-O

Penelope....tu sie juz nie da nic uratowac:( nawet moje zdjecie na nic , bo ja juz nie wybacze mu....dobrze ,ze nie wie chlopak co stracil, bo by sobie plul w brode do konca zycia..... to nie jest sciema