Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

zakrzywione szpony w autobusie

Polecane posty

Gość miazga
o tej meskosci to my sobie moje dorgie porzmawiamy.moj obecny chlopak jest bardzo meski te jego ruchy i to jak potrafi wszystko zalatwic normalnie imponuje mi to.i ten jego chod.litsociiiii.podnieca mnie to.hehehe. PS. moje dorgie nie ucuiekajcie musze na chwile wyjsc ale za 20 minut wracam. jak worce to podyskutujemy.hehehe

o w calej rozciaglosci zgadzam sie z miazga w kwestiach dyskwalifikujacych faceta. moj maz cale szczescie nie zapuszcza pazurow, bo bym za niego nie wyszla, hehehe a\'propos- ide se zrobic francuza, bo zaraz mi sie paznokietki polamia i coponiektore wypowiedzi, ze my-krytykujace szpony kobity- mamy same polamance i obskrobki ;-) hehheheh

Gość miazga
wrocilam moje drogie.....no to teraz zaczynamy dyskusje na temat meskosci u facetow....moj facet jest bardzo meski bynajmniej w moim przekonaniu on tego tak nie odbiera jak ja ale ja wiem jakie gesty zachowania tygryski lubia najbardziej ;-)

a moj nie jest moze przesanie pociagajacy, ale i tak go bardzo kocham...Chociaz jest jedna rzecz...uielbiam jak ma ogoloną na łyso głowę i kolczyki, mrrrrrr... kolczykow nie wklada juz od lat ale lysina jest dla mnie baaaaaaaardzo sexy POD WARUNKIEM, ZE MA SIE LADNIE SKLEPIONA CZASZKE, BO JAK JEST POWYKSZYWIANA I POKRYTA BLIZNAMI TO BLEEEEEEEEH

Gość miazga
no tutaj to jestem teroszke innego zdania ale kazdy ma jakis ideal faceta ja osobiscie lubie jak ma czuprynke.hehe.jak go poznalam to byl ogolony na zapaleczke ale kazalam mu zaposcic wloski i dla mnie zapuscil.hehe.a dodam ze to bylo poswiecenie...hehe.chyba mnie kocha. ;-)

Gość a ja za to zgadzam
sie z padlinka, lyse ladne glowy sa seksowne jak diabli.....

Gość miazga
a ja to sama nie wiem czy lubie jak facet ma wlosy na klacie....hehe wole jak ma na glowie czuprynke ale nie za duza za to nie lubie jak facet ma gąszcz w bokserkach .hehehe.

Gość miazga
no zawsze zgadzac sie raczje nie mozemy.ja tam wole wygolone jajeczka.hehe. i takim sposbem zeszlysmy z placow w majteczki.hehe

a ja uwazam, ze: -lyse jest piekne -wlochate klaty ciezko sie caluje -wygolone jajka drapia odrostami -zbedny busz jest bedny -a \"balcerowicz musi odejsc!!!\" :-D

Gość miazga
hehe ale puenta...no no no...bedziesz glosować na leppera???

kochana....a\'propo leppera to o solarium mozna stworzyc odzielny topic, hehehe nie, ja tam glosuje na... albo nie powiem, bo o polityce w milym towarzystwie sie nie rozmawia, heheheh

Gość miazga
popieram cie zlotko....zmienmy temat....kontunuujmy brud za paznokciami u mezczyzny albo moze jakis przyjemnijszy temacik najdzie hehe.to co w takim razie proponujesz???

Gość miazga
to ja obstawiam dopasowane obcisle bokserki eksponujace pieknie jajeczka.ajajaj.az mi slinka poleciala heheh

ja to moje kochane jestem zasadniczo za slipami...nie pytajcie czemu, bo samam nie wiem, tak po prostu bardziej mi sie podoba-bokserki skracaja optycznie nogi, moze dlatego, hehehe

Gość miazga
no fakt ze te obcisle torche obciskuja wacusie naszych misiaczkow no ale cos za cos.tak jak my cierpimy wydzierajac sobie klaki z nog tak oni niech cierpia noszac obcisle obkserki.takie sa sexi.heehe

Gość puppa
bokserki takie luzne ze smiesznymi rysunkami to moj typ. tylko moj facet woli te obcisle w ktorych wyglada jak ratownik z lat 60-tych

Gość miazga
---> pupa widzisz jak sie poswieca dla ciebie???a takie obwisle i i rozciagniwete wygladaja jak kobiety w pantalonach.

Gość puppa
no wiesz miazga... luzne sa zdrowsze nawet-nie przegrzewaja jajek i plodnosc jest lepsza, hehehehehhehe

Gość miazga
jest jeszcze jeden aspekt przewazajacy. jak w tych luznych gadkach wacus tak frywolnie lata to moze miec ciagoty do polatania sobie w jakiejs szparce a jak jest taki przygnieciony to juz mu sie nic nie chce i nie bedzie mial ochoty co nie porwadzi do zdrady.a jesli jest facet przy tobie i macie ochote sie kochac to to napewno pod kolderka sie robi wiec bedzie juz oswobodzony i bedzie mial ochote polatac ale wtedy ty bedziesz juz blisko i to nie bedzie zdrada tylko przejwa milosci....hehehe

Gość miazga
no co dyskutuje na teamt wyzszosci bokserek obcislych nad nie obcyslymi bokserkami

ehehehehheh dobre z ta teoria o lataniu, hehhehehhe a ja wam zadam zagadke-moze znacie? co to 1/3 mezczyzny, 1/3 kobiety i 1/3 diabla? Jan Maria Rokita, buhaha nie mam zbytnich z nim problemow ale dowcip mnie rozwalil, choc taki niby niepozorny, hehe :-D

Gość miazga
ja cos za dowcipami nie przepadam ale ten jest dobry taki na czasie.hehehe