Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piterus

Wiem o zdradzie.Czy powiedzieć o tym?

Polecane posty

Gość Piterus

Jak sądzicie czy powinienem powiedzieć o tym? Dodam, że dotyczy to mojego znajomego.On bardzo jest zaangazowany w ten związek, a ona puszcza się za jego plecami.Jeśli mam powiedzieć to doradźcie jak to zrobić?Nie daje mi to spokoju i nie wiem co zrobić.Miszać się czy nie?

Gość nauzykaa
predzej czy pozniej prawda wyjdzie na jaw

Gość Piterus
no tak tylko,że ona planuje z nim przyszłośc(czytaj chce go za męża bo dobrze ustawiony i przy nim czuje się bezpiecznie).Czy nie lepiej powiedzieć mu nim będzie za poźno?

Gość nauzykaa
oo to ta kobieta chce byc ustawiona ;/ aha... nie chce nic sugerowac, ale skoro tak sie sprawy maja... to moze lepiej powiedziec? jesli dojdzie do slubu to pewnie i tak sie ona nie zmieni...

Gość Piterus
ale naprawdę zrobiłabys to wiedząc ,że oni juz zaczynają planować życie razem?Co za suka.I jak tu zaufać kobiecie?

Gość Piterus
genek kurrwa to co? taki ma być ze mnie kumpel ,że mam mu o tym nie powiedzieć?

Gość nauzykaa
zle ze tak sie dzieje, ze takie bywaja kobiety ;/ chyba powiedzialabym ale co z reakcja tej osoby i tej s...przykra sprawa. nie podoba mi sie 'ustawianie w zyciu' kosztem uczuc innych.

Gość Hieronimkas
Bylam w podobnej sytuacji. Wiedzialam ze moja kumpela zdradza meza, ale co? Mialam od tak sobie isc i powiedziec kolesiowi: Sluchaj zona cie zdradza? A potem co isc z jego zona na kawe bo dosyc czesto sie spotykalysmy, patrzec jej w oczy jak gdyby nic sie nie stalo? Wszystko sie wydalo , oni sa razem do tej pory on jej przebaczyl ale do mnie i tak mial pretensje za to ze mu nie powiedzialam i badz tu madrym.

Gość eewelina
Nie powinieneś się wtrącać. Pomimo, że to twój znajomy. Jeśli on sam nie widzi nic podejrzanego, to napewno ci nie uwierzy i tylko staniesz się wrogiem

Gość może jakoś anonimowo
to załatwić? ;)

Gość po cholere mowic
patrzec swojego nosa, a nie na innych. Dadza sobie rade

Gość Piterus
Hiero..wiesz u mnie podobnie bo znam i jego i ją i głupia sparawa ale wkurwia mnie,że ta zdzira tak z nim postępuje a on lata za nią jak za jakaś księżniczką z bajki i spełnia wszystkie jej zachcianki.Jestem w kropce.Nie wiem co robić.

Gość A ile oni
mają lat?? po 18?? jak tak to mozesz mowic, jak wiecej to nie ma sensu...po co???

Gość Piterus
patrzeć swojego nosa? i co? będzie miał za żone taka puszczalską zdzirę?

Gość eewelina
Klamstwo ma krótkie nogi. I ty i twój kolega sami się o tym przekonacie. Najlepiej się do tego nie wtrącaj. A swoją drogą myśle, że nie jesteś jedynym znajomym tej pary, który wie jaka ta panienka jest na prawde.

Gość A ilu ona ma facetów na lewo
jednego, dwoch, trzech???? Ona to twoja kolezanka??

Gość eewelina
Zdzira czy nie- ty nie powinieneś mieć na to wpływu. Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. Jestem pewna, że twój kolega nie będzie Ci wdzięczny za taką wiadomość.

Gość Piterus
ale wiecie co żygać- mi -się- chce, jak przebywam z nimi i ona udaje kochającą troskliwą kobiete.Mam wtedy ochote jej wygarnąc wszystkie brudy

Gość olaaa
nie wtrącaj się mimo ,że to Twoj przyjaciel ....bo co jeśli on wybaczy ?! to Ty bedziesz wtedy ten zły...fatalna sytuacja ,ale ja bym osobiscie nic nie mówiła,pozdrawiam

Gość Piterus
a ch*j wi ile ona ma Ja wiem o jednym i to wystarczy

Gość Nie wtrącaj sie

Gość Trudne pytanie
i trudna i odpowiedzialna decyzja.Nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła?Ja myślę,że on powinien o tym wiedzieć!!!ale nie od Ciebie powinien się dowiedzieć.Jak się nie dowie to co będzie później?wielkie rozczarownie!!!Planuje się przyszłość z osobą,która się kocha!!!a ślub bierze się z wielkiej miłości dwóch osób.I nie ważna jest sytuacja materialna tej drugiej osoby!!!!bo liczy się tylko ta osoba!!!A ona jak widać go najwyraźniej nie kocha!!!!Moim zdaniem powinien wiedzieć.

Gość Hieronimkas
Pietras u mnie bylo podobnie jak w morde strzelil;) No ale co bylam pomiedzy mlotem a kowadlem. Teraz oni sa tacy szczesliwi , nawet ona urodzila mu drugie beaby, zwariowac idzie.

Gość bo jak to gówniara
to powiedz, kopnie jej w dupe, to sie dziewcze rozumu nauczy!!!

Gość olaaa
a wiesz co a mnie sie tez wydaje ,że Ty jestes zazdrosny ! nie wiem moze sie myle ale z Twoch wypowiedzi bije tyle złości ...mnie nie musisz odpowiadac al;e sam sobie odpowiedz co Cie to w sumie obchodzi ...pamietaj "Pan Bog nie rychliwy..."predzej czy pózniej wyjdzie szydło z worka wiec lepiej tak jak mowie dac sobie sopokoj z tym!

Gość Piterus
no ale jak to powiedzieć? Hiero...no ale nie zawsze jest taki happy end, nie? Normalnie teraz będe wyczulony na wszystkie kobiety, bo widzę ,że niezle niektóre sie umieją kamuflować.

Gość Piterus
olaa ha ha ha o co zazdrosny?o tą zdzirę? ha ha dobre

Gość eewelina
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mów mu o tym!!!!!!!!!! Zobaczysz, że tylko ty na tym stracisz. Wiem, że to trudna sytuacja, ale nigdy, przenigdy nie wtrącaj się do żadnych związków, bo to do niczego dobrego nie doprowadzi. Para jest parą i sami powinni rozwiązywać swoje problemy.