Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bronislaw mnietek

porąbalo Was ? zamiast zyc pelnia zycia , kochac , bawic to Wy na KAFE siedzicie

Polecane posty

Gość bronislaw mnietek

Gość szułf
Nie mam kogo kochać. Nie truj, autor, sama ta świadomość mi wystarcza.

Gość ja mam depresje
więc jak tu sie bawić ?!

niestety tylko tyle pozostalo :O 😭 of kors przegralem zycie :( :D:D;)

chyba istnieje cus take jak , nalog internetowy w ktory popadam i wielu. szczegolnie dotyczy forum . przecie w na necie dominuje temat o mnilosciach w mysl zasady jak komu brakuje to se mus choc o tem pogadac.

Kwadratowych nie lubię, a nad podłużnymi mogę się zastanowić :P . Ale wiem za to na pewno czego nie lubię : NIENAWIDZĘ ROBALI :O . A szczególnie pająków i chrząszczy.

No co Ty, dużo... niektórzy kochają owady , a ja ich nienawidzę. A genek w gomakach pytał mnie co lubię-a tak trochę ciężko wymieniać 1500 rzeczy więc zamiast tego napisałam mu czego na pewno nie lubię. :P

kobita..... mi chodziło o \"zyc pelnia zycia , kochac , bawic\" a siedzenie na kafe... bo ja akurat związku nie dostrzegam. a robali też nie lubię. zwłaszcza chrząszczy majowych jak mi przez okno wpadają.. brr :o

Aaaaa, sorry-myślałam że to do mnie ta żaluzja :P . Masz rację, można \"żyć pełnią życia, kochać, bawić\" a w przerwach między tymi przyjemnościami siedzieć na kafe :D . Mnie osobiście bardzo się tu podoba (można nawet zaryzykować stwierdzenie że w pracy wolę przesiadywać na cafe zamiast pracować :P )

Gość pinkfinek
kobita....>>> można zaryzykować stwierdzenie że już masz po premii. to pierwsze ostrzeżenie. drugiego nie będzie.:-D:-P

Gość MMBlondi
tak jak inni tutaj - nie mam z kim się kochać, jak tylko kogoś spotkam to tu nie zajrzę... no chyba, że czasami... Ale co tu robi autor topiku nierozumiejący dlaczego tu jesteśmy?

Autor topiku jest nieobecny...pewnie poznaje z jakąś blondynką sekrety kobiet, żeby móc nam potem pomóc w naszych bardzo skomplikowanych sprawach :P .

Kurcze, ja tez sie uzaleznilam od internetu, pierwsze co robie jak wstaje to wlaczam komputer....:(

Gość ja też nie lubię
chrząszczy majowych, ale maj lubie :D

No co wy, ludziska. Jak w wieku jak w wieku ..dziestu lub...dzieści lat można powiedzieć że się życie przegrało. Od tego jesteśmy ludźmi i mamy mózgi żebyśmy mogli sami kierować swoim życiem. I po trupach.... nie ma że boli!!!

Gość MMBlondi
O rany, nie piszcie: przegrałem życie. Jeszcze wszystko przed nami ;););)

Gość nie gadaj tyle
no właśnie, co ja robię tu?!?! :D