Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszuge

SPOSÓB NA ODKOCHANIE - czekam na pomysły O

Polecane posty

Gość meszuge

nie myślę, a pamiętam; nie patrzę, a widzę; nie słucham, a słyszę; nie zasypiam, a śnię; chcę zapomnieć, nie tęsknić, nie pragnąć, nie czuć - jak ???????????????????????????????????????????????????????

Gość meszuge
jak miło, że ktoś wogóle odpisał :) dzięki 🌻 bardzo mi ciężko, potrzebuję wsparcia 😭 czy można sformatować swoje uczucia, żeby wymazać wszystkie dane i zacząć normalnie funkcjonować :O tak by było najlepiej (najłatwiej?), bo lęk przed spełnieniem jest silniejszy niż pragnienie; tak naprawdę całe życie byłam samotna, choć nie zawsze sama; nie wyobrażam sobie bycia z kimś razem na stałe :( zresztą...o czym ja mówię ?????????? 😠 kończę na dziś, bo jestem nieprzytomna z niewyspania 💤 pozdrawiam Cię USTERKO - bądź moje lusterko ;) napisz jeszcze coś miłego , dobranocki 😴 uważasz, jak ćwiczę emotikonki - no do takich głupot, to akurat mam talent :P

Gość zakochana_
wykasowalam foty, wykasowalam z komory nr, zlikwidowalam profil na gg, nie zna mojego nazwiska mieszka w innym miescie, nie znajdzie mnie. poznalismy sie rok temu w sieci i romans realny trwal o rok za dlugo.

Gość step by step
Potrzebny jest klin, czyli druga miłość:)

Gość zakochana_
jutro zmienie nr telefonu a i jeszcze zaraz zlikwiduje skrzynke mailowa. Wiem ze znowu bedzie probowal pojednania a ja juz nie chce cierpiec z jego powodu

Gość zakochana_
meszuge tylko idiotki sie zakochyja. Przytulam Cię. MEGAIDIOTKA

To bardzo bardzo trudne ... ale kobieto wiary w lepsze jutro:) Najlepszy sposób na odkochanie to wyjechać sobie na jakiś czas w inne miejsce albo poznawac jak najwięcej ludzi i gadać znimi niekoniecznie z facetami ale poflirtować można i ... cieszyć się zyciem bez niego bo... będzie następny !!!

Gość MESZUGE
dzis poszłam do fryzjera i trochę się odmieniłam :) wszystkim sie podobało, a w każdym razie tak mówili, a on oczywiscie jakby nie zauwazył 😭 zapisałam sie na kurs tańca ;) nie powiem jakiego, ale fajnie się zaczęło 🌻 jutro idę z kumpelkami na jakieś hulanki do klubu :O no, nie wiem, nigdy nie chodziłam na takie imprezki, ale może być fajnie :P sama nie wierzę w to co piszę, i tak będę myśleć o nim :( a może nie ???????????? smutno mi dziś pomyślałam, co bym zrobiła, gdyby się okazało, że on kogoś ma tak na poważnie......................................................... nie wiem

Gość beznickoowa
wiesz, ja klina klinem i tak juz mam piątą miłość, którą chce zaklinować i marzę, by wrócić do pierwszej...nie ma sposobu tak naprawdę.

Gość MESZUGE
no to mnie kobieto pocieszyłaś :(:(:(:(:(................... chociaż tak naprawdę, to tak naprawdę, to ja wiem, że nie ma sposobu :O to jest taki zwyczajny facet, czasem strasznie marudny i nadto zasadniczy :P światopoglądy mamy niestety dość różne , ale to wszystko nie ma znaczenia, a najgorsze, że tak naprawdę, to nawet nie wiem, czy to moje cierpienie ma sens, bo jakby doszło co do czego, a on by się okazał kiepskim kochankiem, a może źle całuje ???? No tak ! jasne! ;) na pewno źle całuje 😠 to ja już nie będe więcej o nim mysleć :D NA PEWNO 😡........................................... do jutra............................................ 💤

Meszuge, wiesz ? Wcale " nie wyglądasz " na 150 lat. Ani troszkę :D... a najważniejszej emotki to zapomniałaś poćwiczyć, o tej ----> :classic_cool:

Gość MESZUGE
Ustereczko miła :) dzięki za pocieszkę :classic_cool: faktycznie czasami jestem zupełnie niepoważna ;) ale ogólnie czuję się bardzo zmęczona życiem, przydałaby mi się 'odrobina mężczyzny' no, może nie na codzień, ale tak od czasu do czasu, żeby się zrelaksować i poczuć kobietą 🌻 narazie wielce jestem zapracowana :O na nic nie mam czasu, ale myślę, że to dobra metoda ;) często ucieczka prowokuje pogoń - na to liczę ;) buuuziaczki dla wszystkich przemęczonych kobiet :classic_cool:🌻

Gość jwgx cieuw
kolezanka mi kiedys powiedziala ze jak chce zapomniec o chlopaku to zebym wyobrazila sobie jak sra hahaha