Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *ASIUNIA*

Wasza ulubiona firma kosmetyczna

Polecane posty

Gość *ASIUNIA*

Wpisujcie tu wasze ulubione kosmetyki i firmy kosmetyczne

Gość beatkaaaaaaa
Ziaja-krem nawilzajacy ogorkowy ale tylko na noc...to samo tonik i mleczko...puder w kremie Under Twenty,ale na to stosuje puder sypku z avonu bo gdybym go nie uzywala to skora by mi sie bardzo swiecila...

Gość a ja po serii ogórkowej
miałam uczulenie i moja koleżanka też:o IWOSTIN to moja ulubina firma kosmetyczna

Gość pokomplikowana
ja mam strasznie to wszystko urozmawicone. Tusz Loreal, tonic Nivea, krem Evelline, błyszczyk Maybelline, żel Soraya, kredka pierre rene, podkład Max Factor

Gość Iwostin
I Garnier i L'oreal i Dove--->jeśli o włosy chodzi..

Gość Anetka86
Moje ulubione firmy to sa m.inJ&J-zele pod prysznic i balsamy leciutkie. Dove -serie balsamow i kremow bo szampony i kosmetyki do wlosow to porazka :( Dermedic,Iwostin,Vichy,AA,Avene,La roche posay - to dla pielegnacji twarzy jak i kosmetyki kolorowe tych firm sa wysmienite poniewaz mam cere wrazliwa ,alergiczna ,wiec sa bardzo dobre dla mnie. Niemam swojej jednej ulubionej firmy kazda ma wady i zalety. :)

Gość to okrutne dla moich finansów
ale Chanel. na szczęście lubię też Bielendę i Dax Cosmetics.

Gość storczyki
Ziaja :)

Gość dezy
Shiseido, Helena Rubinstein,Estee Lauder, Avene, La Roche Posay, Dax Cosmetics,Argiletz,Flos Lek, Dove

Gość _kasiula_
cienie - INGLOT, podklad,tusz - MAYBELLINE, błyszczyk - RIMMEL. ulubiony kosmetyk mój (do włosów): L'Oreal Special FX Studio 'OUT OF BED- Efekt potarganych włosów' :D

kolorowe kosmetyki - IsaDora balsamy i żel antycelulitowy - Farmona (plus krem do rąk) krem pod oczy - Iwostin żel do mycia twarzy i krem do cery tłustej - La Roche Włosy i odżywki - fructis i nivea fluid do włosów - loreal jedwab do włosów - biosilk

Gość oo ten jedwab
BIOSILK ja tez lubie bardzo

Gość zależy jakie
kremy/żele do twarzy- Neutrogena, Iwostin, Avene Balsamy- Neutrogena, Iwostin, J&J Szampony/ odżywki do włosów/maski itd.- J&J (szampon), Matrix, Loreal Professionel, Joico Kolorówka: Clinique, Lumene, Chanel, Bourjois, Rimmel.

hej dziewczynki. A ja mam bardzo wrażliwa cere i uzywam tylko wypróbowanych kosmetyków np: podkład-Max Factor Lasting Performance tusz-Este Lauder cienie- Bonjours samoopalacz- Loreal Expres Bronze A do ciała to wszystko z J&J no a jako krem do buzi to tylko zwykłe Nivea Pozdrawiam

Gość Bourjois

Gość Kornwalijka24
Moje typy to: cienie do powiek -BOURJOIS krem do twarzy z masłem kakaowym-ZIAJA(suuupeer!) Balsam do ciała -ZIAJA(a masłem k.) i J&J Mleczko do demakijażu -ZIAJA CALMA Tusz do rzęs -RIMMEL (taki w czerwonym op.) Krem do rąk -ciągle szukam, może znacie jakiś extra? Do opalania -KOLASTYNA Po opalaniu -L'OREAL Błyszczyk -GLAM SHINE L'OREAL (mercury crystal) Szampon - JOANNA NUTRI Odżywka do włosów -ELSEVE LOREAL czerwona Lakier do paznokci -Tylko z rossmana, takie za 3.99 super są To się rozpisałam, sorki ;)

Gość a ja kocham
GARNIER zel leboko oczyszczajacy i krem FRUCTIS ale to tez garnier szampony, odrzywki, mleczko do wygladzania wloso (boskie) AVON ale tylko krem do raak z siliconem LADY SPICTIC w zelu - antyprespirant dzialahjacy rewelacyjnie! luksja albo palmolive ZEL POD PRYSZNIC

seria różana, algowa, Aqua Vibes, tusz pogrubiający do rzęs, krem przeciw zaczerwienieniom...

Tołpa! czysta rewlacja! :) www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"odkryj swoje piękno\" www.wellnesslife.pl

Gość Lancome w każdej postaci
:)