Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rrryfka

UNIDOX, ktoś stosował? komuś pomógł??

Polecane posty

BIore teraz tetralysal i Diane-35 jak mi nie pomoze albo pomoze ale trądzik nawróci zamierzam spróbowac UNIDOXU. Czy to dobrzy pomysl??

Gość niebieskookaa22
a czy unidox to nie a/biotyk? chyba go brałam przy grypie pare lat temu...

Gość do ryyfffka
Nie faszeruj sie antybiotykami,one niewiele pomoga.Poszukaj dobrego homeopaty,znam kilka osob,ktorym takie leczenie pomoglo.Odszukaj watek autorki -Piekna cera-na Kafeterii .Ona tez w ten sposob pokonala to swinstwo.Jeszcze jedno,nie jedz cukru,slodyczy i tego co zawiera drozdze,chleba rowniez.Dieta jest bardzo wazna.Pozdrawiam.

ja nie wierze ze mi homeopata pomoże. Moze pieknej cerze pomógł (czytalam jej topic) , ale chyba tylko jej... Nie znam we Wrocławiu dobrych homeopatów.

Gość do rrryfka
Zrobisz jak chcesz i leczyc mozesz sie tez jak chcesz.Ja tylko Ci chcialam pomoc.Pozdrawiam.

Ja bralam. Tylko, ze moj dermatolog jakos inaczej zaplanowal terapie i najpierw bralam Unidox przez 4 tygodnie, a potem diane 35 przez jakies 8 m-cy. Pomoglo :)

Gość Abstynentka od siedmiu boleści
Brałam unidox na trądzik i nic mi nie pomógł. Nie ten antybiotyk, nie działa na mnie doksycyklina.

jestem własnie w trakcie brania tego antybiotyku, jak narazie pomaga:)...teraz mam zmniejszoną dawkę na 1 tabletkę dziennie,początkowo było 2 tabletki na dobę..wiec polecam...mam pytanie czy po tym antybiotyku się tyje??..proszę o pomoc i pilna odpwoiedz

Gość *** *** ****
mi unidox nie pomógł. dopiero sumamed a to byl 3 antybiotyk z rzędu i dopiero trafiony...ale kuracji antybiotykowej nie polecam (no chyba ze nie ma wyjścia-gronkowiec np.), teraz juz 2 tydzień meczę się z zapaleniem oskrzeli bo nie ma mnie czym leczyć i ogólnie mam bardzo oslabiony orgaznim. a i dziewczyny jak biezecie antubiotyki to koniecznie ulotki poczytajcie od nich i waszych pigulek anty...w trądziku czesto stosuje się tetracykliny ktore oslabiaja działnie tabletek (w ulotce od tabeletek powinna byc lista antybiotykow ktore tak dzialają), a lekarze nie wiem czemu czesto zapominaja o tym powiedzieć.

Gość *** *** ****
córcia-->ja bralam unidox miesiąc i nie utylam

Gość gość
jakie sa skutki uboczne brania unidoxu- mam tradzik i mam t brac .mam problemy z wezlami chlonnymi , reakcja na wirus ebstaina -barra. nie wiem co robic