Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaska

zncie kosmetyki ruby rose?jakos tak to sie pisze

Polecane posty

Gość gaaska

u mnie na bazarze sprzedja te kosmetyki po dosc niskich cenach. czy to sa kosmetyki ktore warto kupic czy szkoda wydawac te 5 zl n cien?? uzywacie ich

Gość Asiorrrek
Ja własnie kupiłam cienie Ruby Rose na allegro, i jestem z nich bardzo zadowolona! Sama się tego obawiałam bo zazwyczaj cienie w tych cenach znikaja z powiek po godzinie, a te - no rewelacja trzymają się na powiekach nie tylko cały dzien, ale całą noc na imprezie! Przynajmniej na moich, mojej siostry i mamy :) Osobiscie jestem z nich bardzo zadowolona. Polceam każdej! Są tanie, wydajne i trwałe !!! Pozdrawiam serdecznie :)

Gość Asiorrrek
Ja własnie kupiłam cienie Ruby Rose na allegro, i jestem z nich bardzo zadowolona! Sama się tego obawiałam bo zazwyczaj cienie w tych cenach znikaja z powiek po godzinie, a te - no rewelacja trzymają się na powiekach nie tylko cały dzien, ale całą noc na imprezie! Przynajmniej na moich, mojej siostry i mamy :) Osobiscie jestem z nich bardzo zadowolona. Polceam każdej! Są tanie, wydajne i trwałe !!! Pozdrawiam serdecznie :)