Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Furiat P

Dziś dziewczyna mi powiedziała że musimy od siebie odpoczącząć...

Polecane posty

Gość Furiat P

...A potym mi powiedziała że "ja mam ten związek w dupie" KURWA MAĆ, jakbym miał w dupie to chyba bym nie zrywał... i jeszcze zamiast powiedzieć mi wprost "ZRYWAM Z TOBĄ" to wzieła to obrała w taką ładną otoczke mówiąc "Musimy od siebie odpocząć" A niech was wszystkie...

Różnie bywa. Nie bronię kobiet, ale faceci też czasami używaja takich gadek jak \"musimy odpocząc\". Związki między ludźmi... A długo byliście razem. Może tak powinno być [ znajdziesz albo ktoś Cię znajdzie, ktoś z kim bedziesz miał lepiej]

Gość Furiat P
ile byliśmy... całe 20 zajebiście długich dni... ALE JA JĄ KOCHAM... czy to moja wina że za nic w świecie nie potrafie uczuć okazywać?

to rzeczywiscie po 20 dniach już odpoczywać ? wiem że to banał ale świat się na tym nie kończy. A czy Ty nigdy nie zerwałeś z dziewczyną ? nie wiem jaki jesteś Ty ani Ona. Może rzeczywiście nie było pisane..

Gość buahahahaaa
WOW!!!!!!!całe 20 dni to nieźle musiałeś jej dać popalić , a po ile wy macie lat????po 12???czy 11???

Gość Hmmmmmmmm
Jezeli ona po waszych 20 dniach mowi ze musicie odpoczac to sory ale ona nie chce byc z Toba.........Myslalam ze przeczytam 20 m-cy albo i lat......a to sa dni....20 m-ce wydalyby sie krotkie do "odpoczywania", lata owszem bo czasami ludzie tego potrzebuja, ale lata........a tu 20 dni.....

Gość Furiat P
Wy to człowieka pocieszyć umiecie... Ide się powiesić- CIAO!

Gość Hmmmmmmmm
pociesz sie tym ze dobrze ze po 20 dniach a nie po 20 latach :)

Gość Furiat P
ja 6 ona 3latka... a wiek jest aż tak ważny?