Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanilllia

Wyraź siebie bez używek!

Polecane posty

Gość vanilllia

Wyraz siebie, swoje uczucia bez używek typu: papierosy, narkotyki, alkohol będe bardzo wdzięczna:)

Gość karlos
ja nie pale i nie pije i nie ćpam no i czuje sie z tym dobrze

Gość lllllllo
ale za co będziesz wdzięczna, nie rozumiem

Gość londalia
ja mysle ze cpanie jest do dupy ale papieroski i troszke winka?? czemu nie:)

Gość vanilllia
chodzi o to że będe wdzięczna za rozwinięcie tego wątku gdyż pisze prace na podobny temat z wracam się teraz z pytaniem do zwykłych ludzi chcę żeby oni sie na ten temat wypowiedzieli

Gość vanilllia
wasze opinie naprawde mi pomogą a przy okazji bedzie mozna poprawadzic dyskusje na dosyć ciekawy temat

Gość vanilllia
dziekuje za polecenie lektury:) w wolnym czasie napewno skorzystam") ale chcialabym zobaczyć co o uzywkach sądzą normalni ludzie

a moze jak w tym kawale? \"ja nie mam zadnych wad: nie palę, nie piję,nie kradnę, facetów nie podrywam\" . - \"i co nie masz zadnych wad?\", -\"mam, jedną, - zawsze kłamie\" ;)

Gość ksara_picasso
wiec ja powiem tak ja jestem jeszcze niepełnoletnia mam 16 lat po uzywki sięgałam tylko kilka razy pod presją rówieśników teraz jestem bardziej pewna siebie i tego nei robie myślę że w przyszłonić nigdy nie włożę papierosa do ust nie bedę ćpać alkohol??? wyjątkowe okazje czemu nie ale tylko w małych ilościach

Wino jest zdrowe. Nasz Pan zamienil wode w wino i to dobrej jakosci. W Kanie to pewnie Syrah byc musial... Oby wiecej takich szlachetnych przykladow:)

Gość vanilllia
no nie wiem wydaje mi sie że chyba coniektórzy mnie neizrozumieli:) jeżeli chodzi o alkohol no to jasne że chyba każdy dorosły pił pije czy pić bedzie ale mi bradziej chodzi o naduzywanie alkoholu przez dorosłych albo jakiekiekolwiek uzywanie alkoholu ale u młodziezy

herbata - w każdej ilości,nalepiej owocowa inne uzywki papierochy odpadają na wstępie,nigdy nie paliłam i nie mam zamiaru palić alkohol, to uważam,że wszystko jest dla ludzi,ale w pewnych granicach.

Gość vanilllia
i przepraszam za błędy w piśmie np. jakiekiekolwiek ,ale starałam się szybko pisać bo mi dziecko płakało

Gość upupupupupuup
up up up

Gość upupupupupuup
up UPUP

hehe fajny topik ;-) ja nie pije herbaty , kawy , nie pale papierosów , nie pije piwa , wina , wódki , nie biore narkotyków :) jedyny mój nałog to soki , a ulubiony to bananowy z Hortexu :):):):)

Gość wszystko
harbaty, wina , wódki, trawa - tak ale z umiarem natomiast papieroch śmierdzą

A ja rzucilam palenie 3 tygodnie temu :) 🖐️... Alkohol lubie, ale tylko okazyjnie... Narkotyki probowalam w wieku nastoletnim, ale nigdy mnie to tak naprawde nie pociagalo...

Gość antonioo90000000000
........