Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła Mama

Czy chcecie,aby Wasz partner był obecny przy porodzie ?

Polecane posty

Gość Przyszła Mama

Proszę równiez,abyscie pisały jak Wasi męzczyzni reagują na taką ewentualnosc,gdyz z tego co wiem nie kazdy się na to pisze.

Gość taktaktaktak
tak tak tak chemy bardzo a potem chcemy zeby nas jechal w pupke(tak jak podobno lubisz bo jestes bardzo doswiadczona i umiesz rozne rzeczy robic).. TAK buuuhahhaha

Gość Przyszła Mama
Owszem,ja chcę,a co w tym złego?

Gość joooanna
mój partner napewno będzie,jestesmy ze soba 4 lata i to nasza pierwsza ciąza.Mysle,ze to wspaniałe przezycie dla dwojga.Ps:co za idiotki niedorozwinięte tu wypisują :taktaktak,pewnie CIĘ NIKT DAWNO NIE......

Gość taktaktaktak
domyslam sie ze jestes jeszcze w nie bardzo zaawansowanej ciazy.. gorzej jak dostaniesz hemoroidow(co dotyczy wiekszosci z nas pod koniec ciazy).. to ci sie bzykania w dupala odechce i bedziesz ciagle lykac sperme.. ale ty pewnie to uwielbiasz bo jestes bardzo.. doswiadczona...hahahahha

Gość joooanna
DZIEWCZYNO,O CO Ci chodzi z tym seksem analnym...wypisujesz jakies bzdury i zasmiecasz forum,zjezdzaj stąd kretynko tępogłowa

Gość Przyszła Mama
Joooanna-słuszna uwaga,niewiem skąd taktaktak wziął swoje tajne info,bo nigdzie nie pisałam,ze preferuje taki rodzaj seksu...Widac,niektórzy wiedzą lepiej ode mnie..Taktak,skąd Ty wzięlas te bzdury?

Gość fasoooola
taktaktak ma jakies odchylenia,jak wudedukowała z tematu o obecnosci faceta przy porodzie cokolwiek o bzykaniu w "dupala"i co to za wiesniackie strasznie okreslenie..

Gość renacia
Moze ten taktak to po prostu facet ktoremu marzy sie taki rodzaj seksu... ALe niestety widac nie tylko z rozumem ma cos nie w porzadku...Z reszta bez roznicy... Dla niektórych tematy: ciąża, porod, macierzyństwo, ojcostwo sa sprawami tak wznioslymi ze w swoich prostych kombinacjach myślowych nie potrafia znaleźć nic rozsądnego do powiedzenia... Ale sie nie poddają i jednak chca sie wykazac. No taktak wykazales sie, jak cholera, brawo!

Gość hahahahahahahahahaha
Chodzi o to, ze w topiku o szerszej pochwie po porodzie Przyszla mama opwiadala jaka to ona doswiadczona nie jest. Dodala rowniez, ze uprawia z mezem inne formy seksu do ktorych waska pochwa nie jest potrzebna

Gość Pryszła Mama
nie dodałam tam,iz przez seks mozna zrozumiec jedynie stosunek,ludzie!!!Seks to cała fizycznosc,masaze,pocałunki,dotyk i całe mnóstwo innych rzeczy,które mozna robic we dwoje..Co za ciemnota

Gość aneczka Łódź
Przyszła Mamo - ja i mój mąż w przyszłym tygodniu zostaniemy rodzicami. Od początku było wiadomo, że mój mąż będzie przy porodzie. Sam to stwierdził i ja wcale nie musiałam go do tego przekonywać, namawiać, itp. Po prostu dla niego to oczywiste, żeby być w takim momencie ze swoją żoną i być przy narodzinach swojego dziecka. To wręcz ja mu próbowałam uświadomić z czym to się wiąże, że to nie jest sielski widoczek i romantyczna chwila, że musi się liczyć z przykrymi widokami, z tym, że będie bolało, że będę cierpieć, itp. On zdania nie zmienił :) Nadal chce być przy mnie w tym momencie, chodzi ze mną do szkoły rodzenia, czyta o porodzie, pyta co może zrobić aby mi ulżyć, jest bardzo zaangażowany. Chyba mam szczęscie :)

Gość hahahahahahahahahaha
Twoja wypowiedz tak nie brzmiala. wysmialas faceta, ze mial tylko 3 partnerki (to ciekawe ilu Ty partnerow mialas). I nie pisalas nic o pocalunkach i masazach

Gość Pryszła Mama
tak jak napisałes/łas wyzej,ja zaznaczyłam,ze są inne formy seksu do kórych nawet gdybym miała po porodzie szerszą,a nawet totalnie niedysponowaną pochwę,nie była by mi ona potrzebna.Jak bardzo trzeba byc ograniczonym,zeby zaraz myslec o analu...Co to za bzdury

Gość aneczka Łódź
Jezu, a czy musiała od razu wymieniać jakie to formy??? O analu też nic nie napisała. Jesteście ludzie totalnie bez wyobraźni i fantazji ;P skoro inna forma seksu, do którego wąska pochwa nie jest konieczna, to według was tylko anal. Seks to nie tylko penetracja...

Gość o czym w ogole gadac
z baba ktora mowi ze pochwa jej nie jest potrzebna do sexu? a do czego ci pochwa? do rodzenia tylko? wspolczuje w takim razie. To niezly musicie miec sex...buhahhahaha i nie dziw sie ze na ciebie tu ludzie siedli jak sama robisz z tego forum smietnik- i myslisz ze bedziesz tu normalnie traktowana? najpierw sama sie zachowuj!!!!!!!!!!!

Gość Izaaaa
To chore taktaktak. ktoś tam pisał o hemoroidach, jakrozpoznać czy się ma. Za kilka dni rodzę wiec może mam a nie wiem. Masakra. To mnie przerasta

Przyszła mamo Gdyby to nie był Twój temat to bym nic nie napisała, starszne co wyżej się dzieje. Zazdrosne i starsznie ograniczone, zawzięte istoty tu wyrzucają swoje negatywne emocje? Skąd takie coś sie bierze? Nie przejmuj się w kazdym razie. Głupoty dookoła mnóstwo, a na kafe .... Do tematu wracając. Mąż baaardzo się przydaje w czasie porodu. Kiedyś myślałam inaczej ale przed porodem zmieniłam zdanie i mój facet na szczeście też. Stwierdził że może będzie mógł mi pomóc jakoś. I powiem Ci że nie wyobrażam sobie przechodzenia przez to wszystko bez Niego. Bardzo pomógł - trzymał mi piłkę, liczył czas miedzy skurczami, więc wiedzialam ze jest postep i kiedyś to się skończy ;) przynosił mi wodę, pocieszał, no i był z Małą od poczatku. Teraz twierdzi że były to najpiękniejsze chwile, gdy trzymał ją taka jeszcze brudną, a potem gdy mnie szyli cały czas do Niej mówił. Często wspominamy czas gdy rodziła się nasza córeczka, zawsze z ogromnym wzruszeniem. A On teraz każdemu kumplowi mówi żeby się nie bał, bo to niepowtarzalne chwile i bardzo dużo by stracił gdyby go tam nie było. A tak do 7 miesiąca zgodnie twierdziliśmy że nie będzie go ze mną. Teraz wydaje mi sie to nie do pojęcia. Troche chaotycznie wyszło, ale śpieszę się.