Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDA 28

poprawa fatalnych filmów ślubnych

Polecane posty

Gość MAGDA 28

słuchajcie pisze apropo filmów weselnych. Ostatnio brałam ślub i kamerzysta był fatalny zreszta tak samo jak film ale znalazlam fajnego faceta ktory z tego samego filmu zrobil cos super, naprawde az inaczej sie ogladalo, dla mnie to wazne bo chcialam miec pamiatke z tego wspanialego dnia... dziele sie z wami ta wiadomoscia bo pewnie nie jednej sie to przydarzylo...mozna u niego zobaczyc probki jego filmow...naprawde fajnie to robi... podaje jego nr tel jak byscie chcialy 0 605 095 240

Gość ni to ni owo ni sio
coś mi się wydaje, że Magda28 pragnie wypromować swojego Misiaczka i leci na łatwiznę, ej...Magda....Magda....ej......taka sobie ta historyjka...

Gość MAGDA 28
mozecie wierzyc lub nie, ale taka prawda...zreszta to nie ode mnie zalezy jakie macie filmy i czy zadzwonicie pod ten nr. zreszta logicznie myslac to zadna reklama na forum i torche malo profesjanalne....na marginesie to nie jest moj misiek bo face ma kolo 50 a ja mam 28 lat, ja zamiescilam tylko informacje widzac ze jest takie grono tematyczne bo bardziej udzielam sie na dietach, wasza sprawa co z tym zrobicie a ja jestem z mysiadla, to jest miedzy warszawa a piasecznem a zaplacilam 200z kawalkiem, tylko cena moze byc rozna, bo on moze dograc wam jeszcze cos lub jakos tam to urozmaicic, ja tam jestem zadowolona...pozdrawiam

Gość gość
ha ha