Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOLACA SPRAWA..

BOLI MNIE ZĄ Z PLOMBĄ-CO TO MOZE BYĆ???CZY TO POWAZNE??

Polecane posty

Gość BOLACA SPRAWA..

WITAM. od jakiegos czasu [tzn od lata] boli mnie zab dolna 6. tzn w lato bolaLO od czasu do czasu - np raz na tydzine. teraz od kilku dni boli mnie codzienjie, nawet w nocy. nie jest to jednak jak bol ,ktory mialam przed leczeniem kanalowym innego zeba-wtedy nie moglasm wytrzsymac i glowa az mnie bolala... teraz jest bol..jakby staly.. cmi.... co to moze byc?? czy komus sie tez tak zdarzylo??? prosze o pomoc.....

Gość ząb ci sie psuje
z tym pytaniem do dentysty należy sie udać :P

może masz źle doczyszczone kanały albo zrobiła sie jakas nieszczelność w plombie i wdzera się próchnica... może trzeba by było zrobić rtg tego zęba, wtedy wszystko będzie wiadomo, bo tak naprawdę po leczeniu kanałowym dentysta powinien zobaczyc zdjęcie rentgenowskie zrobionego zęba, żeby mieć pewność że wszystko dobrze zakleił

Gość BOLACA SPRAWA..
zarejestrowalam sie na poniedzialek...ale chce wiedziec juz teraz ,czy to jst cosp owaznego BO PRZECIEZ TEZ ZAB MA PLOMBE!!!!I TO SWIATLOUTWARDZALNA... szkoda m itylko tych pieniedzy..:(

Gość pod poąbami
zeby tez sie psują

Gość heejj czy ktos tez tak mial

hej - ja mam ten sam problem :( i też mi szkoda kasy na dentystę , miałam zęba leczonego kanałowo i kilka razy wymienianą plombe i po tym ostatnim - też światłoutardzalne starsznie boli :( szkoda mi właśnie kasy ech...

Gość BOLACA SPRAWA..
dentysta niem oze wymienic ,bo plomba ma juz 2 lata ....a moze nawet i 2,5 roku... mialam nadbudowana 6, scianki , bo taka dziure mialam...