Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka23

SKUTECZNY KREM PRZECIWZMARSZCZKOWY POD OCZY-POMOZCIE

Polecane posty

Gość czekoladka23

DORADZCIE JAKIS KREMIK,ALE SKUTECZNY NA MOJE ZMARSZCZKI.

Gość czekoladka23
NIKT NIE MA TAKICH PROBLEMOW JAK JA??

Gość betka 1001
witaj coś tu spokojnie. Ja ostatnio odkryłam kolagen. Według mnie rewelacja. Niestety jest drogi. Nie znając się na tym kupiłam najpierw kolagen prof. Przybyszewskiego. Dobry ale źle opakowany .

Gość czekoladka23
a co sądzicie o kremie z bielendy z botoksem??działa??

Gość czekoladka a ile ty masz lat
że botoks chcesz stosować?

Gość czekoladka23
Mam 46 lat, to chyba oczywiste?

Gość cóż co za pytanie
słuchaj a skąd ja mam o tym wiedzieć, że ty masz 46 lat???????????? nie jest nigdzie to napisane, skąd w tobie tyle złości???? człowiek doradzić chce a tu takie fochy!!!!!!! nieładnie malutka, oj nieładnie!!!! takim gburkom nikt nie odpowiada...i nie masz co się obruszać to tylko prawda!!!!!!!!

Gość czekoladka23
ktos sie podszyl podemnie!!!!!nieladnie!!!

Gość no to ile masz lat bo jak 23
to za wcześnie na kremy przeciwzmarszkowe, chyba,że Twoja cera tego potrzebuje

Gość czekoladka23
jak sie domyslilas 23, juz nie wiem co robic. Skora pod oczami jest strasznie wysuszona i chyba dlatego moje zmarszczki mimiczne pod oczami sa tak widoczne, moze wam sie wydawac ze przesadzam ale mnie to denerwuje!!Uzywam zelu Iwostin ale slabo wygladza

Gość czekoladka23
Duzo sie naczytalam o kremach przwciwzmarszczkowych i o tych przedzialach wiekowych.Wszystko zalezy od tego jaki sie ma problem ze skora a nie to ile sie ma lat.Wiec wiem ze takie kremy moge stosowac nawet jesli pisze na nim po 35 roku zycia, skora i tak wchlonie te skladniki ktorych potrzebuje.

Gość czekoladka23 podszywaczka
bo na durne pytanie - durna odpowiedź

Gość Zmarszczka
A ja Ci radzę taki sposób: codziennie przed snem smaruj powieki dolne i gorne i skore pod brwiami wazelina, warstwa dosyc obfita ale taka by nie byla zbyt ciezka dla oczu. Wykonuj to bardzo delikatnymi ruchami. O dziwo, zawsze gdy budzilam sie ze zmarszczobnymi powiekami gornymi, to po posmarowaniu ich rano wazelina wracaly do dawnego stanu, wygladzaly sie. Wazeline lepiej by bylo zamienic na maslo karite (shea butter). Zamow na stronie firmy Apipol czy cos takiego. Wpisz glinka. Oprocz tego nakladaj tez zielona glinke zmieszana z oliwa z oliwek. Od wiekow znanym sposobem na zmarszczki jest olej migdalowy. Kupisz go w sklepie ze zdrowa zywnoscia. Poza tym zawsze przed snem smaruj gruba warsta "wosku" (wazelina czy jakims lepszym niezatykajacym porow, lecz drozszym zamiennikiem) miejsca zgiec na dekolcie. Pewnie spisz na boku, wiec lepiej jest zabezpieczyc skore dekoltu i szyi przed zmarszczkami, ktore przy tym powstaja. A demakijaz oczu rob, wykonujac masaz uciskowy (sa pewne cwiczenia Shiatsu dla upiekszenia skory pod oczami i nadania blasku oczom) i uzywajac lagodnego (nieszczypiacego) oleju. Delikatnie kolistymi ruchami zetrzyj tusz olejem, potrzymaj go troszke na rzesach i splucz to wszystko woda. To jest najskuteczniejszy sposob zmywania makijazu oczu tak, by nie naruszyc skory wokol oczu tarciem. Nie dopusc do tego, by olej dostal sie d Twoich oczu, bo moze piec, a poza tym przez kilka godzin oczy beda wygladaly na mniejsze. Myj twarz naprzemiennie ciepla i zimna woda. To jest bardzo wazne. zrob sobie taka sesje: po 40. Po jakims czasie skora juz nie bedzie taka wiotka. I codziennie rano przykladaj do skory powiek kostki lodu na kilkanascie sekund. Mozesz to powtarzac, kiedy tylko czas i okolicznosci Ci na to pozwalaja. Kolagen Przybyszewskiego prawdopodobnie pomoglby. Aha, tybetanskim sposobem na zapobieganie zmarszczkom pod oczami jest wypijanie szklanki kefiru na czczo codziennie przez cale zycie. Zycze powodzenia.

Gość gagsw22de
stosuje krem nanobase, swietnie dziala przeciw oraz zapobiega powstawaniu nowym (lepiej dmuchac na zimne) zmarszczkom