Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rrryfka

CZYM posmarować !! DO tych co się na trądziku znają!!

Polecane posty

MAm kilka wiekszych i mniejszych podskórnych gul na dole jednego policzka. Ale sa one czerwone tak jakby zapalenie. MAm tam tez kilka krostek ale chodzi o te gule nic na nie nie działa! nie wiem jak je zlikwidować! Próbowałam tribiotikiem, igła tez próbowałam przekłuć bo coś w nich siedzi ale nie daje rady. Doradzcie czym posmarować!! Juz nie wiem co mam robic! Smaruje ogolnie twarz zinerytem i differinem ale na te podskórnewielkie krosty nie pomaga...

Gość Dupa bez rowka
rrryffko , ja naprawdę się na trądziku znam , bo walcze z nim już "trochę" i niestety musisz poczekać , aż same złagodnieją. Próbować można wielu rzeczy....a smaa wiesz jak dużo ich jest

Gość Trądzikowy man
Spróbuj Benzacne (bez recepty, w każtej patece za 8zł) + Mydła siarkowego+ bratek... mnie tam to pomoga na całe zaskórniaki :-)

Gość pytanie.
ZINERYT!!!! kosztuje wprawdziwie 45 zlotych ale jest SUPER! POLECAM

Gość maść ichtiolowa

popieram maść ichtiolowa...tylko njlepiej taką grubą kropę maści i jak najdłużej trzymać. NIestety nie wsiąka, więc trzeba dosmarowywać cały czas. Wyciąga z gul ropę na wierzch. Może to potrwać ze 2 dni, ale wreszcie powinny wyjść. Tylko nie wyciskaj przedtem, zanim wyjdą naprawdę duże.