Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapa w modzie

co każda kobieta powinna mieć w szafie żeby mogła się ubrać na każdą okazję?

Polecane posty

Gość klapa w modzie

Pomóżcie mi...

Gość klapa w modzie
bo jetem głupią niedorozwinietą małolatą...

Gość no ta
marynarke do biodra...zamsz, sztruks,lub dżins dzinsy..jakiś modny krój, spodnie z materiału parę bluzeczek dobranych kolorkiem koszule 1 lub 2 spoódniecę a'la śląsk tańczy i śpiewa...b. modne-m sztruksową zamszowe butki, mokasynki, płaskie, długie kozaczki dopasowany płaszczyk ze dwa modne sweterki - wrzosowy, zgniło zielony lub brąz...wiązane lub z golfem moherek modny jest jakieś dodatki - branzoletkę drewnianą , korale do swetra, długi szal wiązany dookoła szyi.....

Gość nie_malolata
klasyczne jeansy, elegancki kostium, sukienke wieczorowa o prostym ponadczasowym kroju, niektorzy mowia ze biala koszule ale ja akurat wole inne kolory do zakietu, do tego duzo apaszek, kilka torebek w tym jedna czarna, eleganckie butki na niewielkim obcasie itd Ogolnie chodzi o to zeby wszystko pasowalo do siebie. Kolory zaleza od twojego typu urody. Jesli pasuja ci brazy skomponuj szafe bazujac na brazach i kolorach ziemi. Jesli blekity to dodaj do nich biel, czern, granaty itp. Warto tez kupic rzeczy lepszej jakosci by trzymaly fason jak najdluzej.

Gość klapa w modzie
Dziewczyny a jeśli mam brązowe włosy, brązowe oczy, cera jednak blada, może taka brzoskwinka lekka...jak powinnam się ubierać? Zawsze lubilam fiolety, czerwienie, blade róże, biele i beże. Brązów jakoś nie było...

Ja stawiam na małą czarną sukienkę,czarny golfik najlepiej z kaszmiru ew. wełny merynosów,dobre klasyczne jeansy-levis 501,czarne balerinki,prosta spódnica w kolorze marengo z wełny,dobra czarna marynarka, koszula klasyczna z jedwabiu/ biała,ecru,srebrzysta/,marynarka sportowa może byś z tweedu,czarne sznurowane pantofle na płaskiej podeszwie,oficerki,dobry trencz,futerko 3/4,dobra jedwabna apaszka, perełki naturalne,ładna klasyczna srebrna broszka.To baza.A jeszcze torebka klasyczna może być czarna,albo bordo.

Gość do Alanka 37
A po co komu perełki i futerko?????????????????????? A poza tym wiesz jak trudno złapać takiego merynosa?????????????????

Rozumiem,że jesteś przeciwniczką futerek . Ok zastąpię to dobrą budrysówką.Wiem,że nie wszyscy to akceptują.

Gość do Alanka 37
A budrysówka to z budrysa? Bo jak tak, to chyba lepsze futerko...

Napisz co kobieta powinna mieć w szafie żeby mogła się ubrać na każdą okazję-tak brzmi temat i taka jest moja odpowiedż. Tobie wolno pisać co innego. Ja swoje zdanie podtrzymuję.

Gość do Alanka 37
Dziękuję, że pozwoliłaś mi miec swoje zdanie. Nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy.

Gość do no ta
a dzins to nie material?;):D

I jak tu się wyrwać z sideł Kafeterii? Nie mozna się nie śmiać.:D Kaszmir, owce merynosy, futro, perełki, oficerki i do tego bordo torebka - nie dla mnie. Opcja Nie_małolaty jest standardem.

Moim zdaniem do oficerek pasuje wyłącznie kurtka z pagonami w kolorze khaki, oraz parciana torba raportówka ;) A do czarnego golfika z merynosa tylko biżuteria-łańcuszek+dzwoneczek ;)

No cóż Płomykówka miło,że Cię rozbawiłam/mam nadzieję,że weekend tym samym będzie udany/.Przyznaję,że może się zagalopowałam,bo ja już niestety nie jestem małolatą i mam trochę inne podejście do mody i do zakupów.Mam niewiele rzeczy w szafie,ale służą mi bardzo długo i one stanowią bazę.Takie jest moje podejście.Myślę,że inne zdanie niż Wasze też się dziewczynie w czymś przyda,przynajmniej da do myślenia. Nie mogę powiedzieć,bo nie byłabym sobą ,kup sobie 10 par butów,a po sezonie je wyrzuć i kup następne.Kup 2 kg. sztucznej biżuterii,a napewno coś sobie dopasujesz do bluzeczki na wyjście,kup sobie 10 bluzek na bazarze w różnych kolorach,to jak będziesz potrzebowała zawsze się kolor znajdzie.A perełki mam od wielu,wielu lat i bardzo pasują do mojego typu urody.

Raczej nie Ty mnie rozbawiłaś, ale trzeba przyznać, że bez Ciebie byłoby to nieco trudniejsze.;) Argument wieku może ma coś wspólnego z zawartością Twojej szafy, ale nie wiem jak się ma do moich wyborów odzieżowych. I proszę mi nie sugerować, że każda kobieta nie posiadająca \"standardu\" w postaci pereł, futra, oficerek i bordo torebki w pogoni za \"modą z targowiska\" przynosi do domu tony byle jakich pstrokatych bluzeczek z bazaru, sztucznej bizuterii i białych bucików.:D