Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki ktos....

mam problem z prezerwatywami nie chce ranic mojej kobiety....

Polecane posty

Gość taki ktos....

mianowicie mam taki problem ze jesli kocham sie w prezerwatywie to nie moge skonczyc!!i po 45mni widze ze moja partnerka nie wyrabia chociasz bardzo sie stara ale nic..!!!! nie chcemy stosowac tabletek natykoncepcyjnych nie wiem co robic moze ktos wie jak mozna zwalczyc taki problem moze ktos o jakis masciach slyszal????

Gość jak to nie mozesz skonczyc
?? :o

Gość Ojjj...
niestety nie ma rady. Obawiam sie że będziesz muuusiał zmienić antykoncepcje na inną. Powiedz po prostu że nie cierpisz prezerwatyw. Nie musisz dokładnie wyjaśniac dlaczego. Poprostu powiedz ze doznania bez prezerwatywy są dla Ciebie 100 razy lepsze.

Gość oj.....................
a moze kupujesz prezerwatywy przedluzajace stosunek???

Gość tanie
to babe masz do d...skoro skonczc nie mozesz!!!

Gość worek
to ciekawe moze to nie z nia jest cos nie tak tylko z toba?? ile miales partnerek? z kazda tak samo?? odp sobie na te pytania.moze do lekarza trzeba isc?

Gość kasiienka
ja nauczylam chlopaka - powiedzialam albo gumka, albo dowidzenia!!poskutkowalo!! chlopaki myslcie o nas my nie zawsze mozemy brac tabletki hormonalne!!a stosunek przxerywany to czasem zadne rozwiazanie, wlasciwie zadne siostra moja wpadla przez przerywany bo jej men nie lubil gumek!pozdrawiam

Gość bom-Ba
jak dla mnie:) bez gumy najlepiej chociaz moja panna nie zgadza sie na to;( ciaza ja martwi.no w sumie to racyje ma! ale ja tez strasznie sie mecze z tego powodu!!! precz z gumami!!

Gość maia
hmmm....coz....tyryry?? ciekawe...

Oczywiscie, ze sa inne sposoby. spirala wkładka domaciczna, sa tez pianki ale stosowanie ich bez prezerwatywy jest troszke ryzykowne. A jestes pewien ze problemem jest prezerwatywa. Wydaje mi sie to troche dziwne. Probowaliscie kochac sie inaczej i wtedy bylo ok. Moze tak sie nastawiłes ze z prezerwatywa nie skonczysz.

Gość buciara
to jest dopiero ciekawe...Wam taki problem sprawia gumka,ale kobiecie w ogóle ma nie sprawiać to, ze od hormonów tyje, ma kołatanie aerca, puchną jej nogi i zyły wręcz bolą, non stop boli głowa , wypafają włosy , ma krwawienia w trakcie i jazdy psychiczne takie, ze płacze, kiedy sie tylko da...To przeciez nic- kobieta moze walić w siebie hormony, to przeciez nic w porównaniu z prezerwatywą...Boże, jeśli istnieje egoizm w czystej postaci to własnie tu go widać.

Gość maia
...hahah...wlasnie PRECZ z HORMONAMI !!! ciekawe chlopaki jakbyscie sie czuli na naszym miejscu!!!?? cwaniaczki:classic_cool:

Gość plemnis
ja to nie kumam gumka zabiera cale odczucia. jest paskudna. celibat tez pierd...znajdz se panne co jej pasuje bez gumy

Gość to ta twoja
kobieta ma prze*** biedulka pewnie sie obwinia. moze to twoje nastawienie psychiczne sprobujcie jest wiele fajnych pozycji nie wdaje mi sie zeby prezerwatywa az tak przeszkadzala sam nie lubie ale sa takie cieniutkie i rozne inne

Gość literat
no chlopie mialem to samo pani moja jednak brala tableteczki i z glowy ale zapomniala ktoregos dzionka i teraz jest 6 miesiacu. nie cieszymy sie jak powinnismy.wpadka! teraz bym tej gumki wcale nie wyklinal

Gość d-orka
ja mam w swoim zwiazku tak samo! stosujemy globulki patentex oval tzn ja stosuje a on coz poki co zdarza na czas:) ale nie polecam tej metody bez gumy moj facet ma najzwyklejsze uczulenie na nia!!trudno🖐️

Gość ona27
to porozmawiaj z nia szczerze to chyba nic zlego?? co ma ranienie do tego?? jak jej nie powiesz pomysli ze to jej wina i bedzie miala dolka i nic sie nie bedzie juz chcialo nikomu. zycze powodzenia(ja osobiscie z gumeczka)

Gość monij
poszukaj info w sieci jest tego pelno linka nie sprzedam bo nie pamietam ale my z moim facetem znalezlismy

Gość teflon
ja tez mam podobny chociaz dochodze tylko po dlugim czasie. POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakie sa sposoby

Gość lecz się z impotencji

Gość taki ktos...
dzieki za wypowiedzi!!:) chcialem tylko jeszcze dodac ze nie mam zamiaru faszerowac ja HORMONAMI bo nie jestem zwolennikiem takiej antykoncepcji!!a spirale domaciczna uwazam za kompletna glupote!!!!

To nie musisz do samego końca być w prezerwatywie i czekać na koniec. Moze kiedy czujesz, ze Ci i partnerce starczy fikołków to zdejmij ją i mozecie dokończyc pieszczotami oralnymi

Gość otryk
za malo sie starasz moze? nie wiem czemu uwazasz spirale za glupote ale wtedy ty bez gumy ona bez hormonow

Gość julek
prezerwatywa zawsze byla beznadziejna wiec popieram sex bez gumek ;)

Gość Mój też ma
ten problem... ale nie chce mu się ćwiczyć rączki w gumce ;( Jak znajdziecie jakąś metodę... dajcie znać...

Gość blondinka
NO I NIE DZIWIE CI SIE DLATEGO ZE FACECI NA OGÓL NIE LUBIA PREZERWATYW... WIEC NIECH KOBITKA BIERZE TABLETKI TY SIE KONTROLUJ I KONCZ NA NIEJ TAK ABY MIALA SWIADOMOSC ZE NIC W SRODECZKU NIE ZOSTAŁO - JA NIE CIERPIE KOCHAC SIE Z FACETEM W GUMCE

Gość magictool
ja uzywalem prezerwatyw zanim moj honey przeszedl na pastylki i bylo czasem lepiej niz jest teraz ! Teraz (od okolo 4 lat) odczucia sa tak dramatycznie cudowne, ze siegam do roznych porad z dalekiego wschodu jak obnizyc swoja temperature. Najlepiej dziala jednak myslenie o. np. ostatniej grze komputerowej albo analizowanie ostatnio obejrzanego filmu

Gość kan.ia
biedna dziewczyna nie mozesz skonczyc? wine bierze na siebie ze nieca i jest nie pociagajaca to cie nie podnieca. no chyba ze naprawde tak jest ze cie nie podnieca i dlatego masz taki problem

Gość sexustos
gumka+ facet to zawsze sie gryzlo.ja uczylem sie masturbowac w gumie i troche to trwalo ale sie nauczylem i teraz ten problem juz zniknal;) powodzenia raczka+gumka i czas;)