Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga 23

zapalenie pochwy pecherza problemy z zoladkiem - 3 w jednym? help!!

Polecane posty

Gość Aga 23

zalozylam nowy temat bo jest juz tyle wpisow w grzybicy pochwy zaplaeniu pecherza ze echh ..mialam zapalenie pochwy prawde mowiac nie wiem czy to grzybki czy co echh gin nie mowil ( a moze zapalenie oznacza grzybki no nie wiem..) w czasie leczenia czopkami i tabletkami dopochwowymi przy oddawaniu moczu strasznie mnie pieklo i bolalo tak ze az zaciskalam piesci no ale myslalam ze to z powodu tych tabletek czy cos w tym rodzaju no ale nie uzywalam ich przez caly czas jak mialam okres a nadal bolalo chociaz mniej.. niby bolal mnie jajnik ale gin nic nie stwierdzil wiec moze to bol pecherza echhh .. do tego jeszcze ciagle zaparcia na przemian z biegunkami ....bole zoladka na szczescie i temperatura minely ale ciagle chce mi sie siku i nadal mam chyba to zapalenie pochwy... czy ktoras tak miala czy to oznacza ze caly moj uklad pokarmowy zaatakowala jakas bakteria nie wiem grzybki czy co to moze byc?? czy gina prosic by sprawdzil czy mam cos z pecherzem czy gdzie mam z tym isc?? nie wiem co dalej :( pomocy gdzie mam isc jakie badania robic echh kurde albo nic ale wszytsko naraz:(

Gość Rure
No takie sa skutki seksu oralnego i analnego.

Gość Monika25
Witam miałam podobny problem. Chodziłam do Ginekologa prywatnego nic nie stwierdził, poźniej do lekarza to samo. I jeszcze jedno te zaparcia to mnie juz dobijaly chodziłam do toalety siedziałam z godzine tylko mi sie siku chciało a stolca nie umialam oddac. wkurzalo mnie to poszlam do apteki i sie zapytalam co to moze byc polecila mi lewatywę i pomoglo zapleni pochwy i pecherza mi minelo zaczełam regularnie oddawac stolec . wszystko w organizmie wrocilo do normy. polecam jesli chcesz wiecej informacji gg 7828689