Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mercilon

Facet wyjeżdża na dwa miesiące-opłaca się robić przerwę w tabletkach?

Polecane posty

Gość a po co
może się okazać, że tak jak ja będziesz czekała 2 miechy na najbliższy okres by zacząć nowe opakowanie - stres, że ciąża, okres bolesny jak cholera - nie warto było

Gość mercilon
po to,żeby odciążyć organizm choć troszkę,no i przy okazji zaoszczędzić trochę kaski;)

Gość a po co
jakie pigułki bierzesz?

Gość mercilon
mercilon! free willy-->krew nie woda,o co chodzi???

Gość ania 37
ja na twoim miejscu odstawiłabym po co sie truc,ale poradziłabym sie też lekarza,nie zaszkodzi

Gość mercilon
free willy--->nie zrozumiałyśmy sie;) ja wiem co to znaczy krew nie woda,tylko nie bardzo zrozumiałm zastosowanie tego hasełka tutaj... nie mam w planach zdrady...;)

Radze brac. Kiedys tez sie tak wycwanilam (sorki za okreslenie) jak Ty i spotkala mnie przykra niespodzianka. Tabletki ktore przed przerwa byly idealne, po przerwie juz takie nie byly :O nie wiem czemu, ale przestaly mi pasowac :(

Gość a w jakim sensie
przestaly Ci pasować ?

Gość avanta
zresztą dwa miesiace to jest nic tak właściwie. gdyby jechał na pół roku, to ew. mogłabyś sie zastanawiać, ale dwa mies.?? bez sensu, to minie w mgnieniu oka.

Witam. Miałam taką samą sytuację. Mój partner wyjechał na dwa miechy do Kanady, no i stwierdziłam, że przerwę dostawę pigułek na 2 miechy ;). Oczywiście zdrada nie wchodziła w grę. No i przez dwa miesiące nie stosowałam pigułek. Teraz od miesiąca znów biorę, wszystko jest w porządku. A gdzieś słyszałam, że po kilku latach stosowania pigułek anty, powinno się zrobić 2 miesiące przerwy. Ale nie jest to potwierdzone. Stosuję Harmonet.

Gość nodi19
a ja jednak racze zrobić przerwe,tak jak przedmówczyni.To bedzie dobre odciążenie dla organizmu.

Gość mercilon
ja zrobiłam sobie przerwe rok temu na 3 miesiące i właśnie jak zaczęłm brać na nowo to urosły mi piersi i przez jakiś czas spadło mi bardzo libido,otem wszystko się unormowało,ale też wydało mi się to dziwne bo cały czas były to te same tabletki a nagle jakieś dziwne efekty... Poza tym strasznie mi wypadały włosy po odstawieniu i tego też się boję:o Za przerwą zaś przemawia to,że chciałam trochę odciążyć organizm-to zawsze jest korzystne,no i portfel;)