Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fistaszeczek99977

co mówić na randce zeby sie nie zgasic??

Polecane posty

Gość fistaszeczek99977

mam dośc nietypowy problem...chodząc na randki nigdy nie wiem o czym rozmawiac..wiecie nie chce mówic niczego cob y zle wplynelo na moj obraz..zeby nie zepsuc wszystkiego....zastanawiem sie czy ktos jeszcze ma takie problemy??? pomocy!!! jakie tematy najczęściej poruszacie??

jak to pierwsza randka to idzcie do kina i potem rozmawiajcie na temat filmu.. a potem samo wyjdzie...;))

Gość Jesteś chłopakiem

Gość fistaszeczek99977
problem w tym ze często zapada taka niezręczna cisza....i wtedy sie glupio czuje....a on tez jakos malo mowi...;(

Gość Zgodny
Z tresci wynika ze jestes dziewczyną, wiec jak nie wiesz co mowic to spojrz mu w oczy i sie usmiechnij zalotnie. Gdy siedzicie gdzies razem, chocby przystoliku w barze podczas randki to zamiast siadac po przeciwnej stronie usiadz zaraz obok niego. Jesli chcesz go troche osmielic, to w chwili gdy zaczniesz do niego mowic poloz na chwile swoja dłon an jego dloni, po czym jak skonczysz mowic delikatnie zsuń swoja dłon jednak nadal pozostaw ja na stoliku niedaleko jego dłoni tak aby chlopak osmielil sie i sprobowal zrobic dokladnie to samo. Jak to zrobi to daj mu do zrozumienia ze to ci sie podoba. Jesli on bedzie czul sie pewniej w twoim towarzystwie to bedzie mu latwiej rozmawiac i sam bedzie wybieral tematy.

Gość pliszssz
Zgodny a może napiszesz jak jeszcze niewerbalnie pokazać mu, że mi się podoba??

Gość do zgodnego
zwaliles sobie jak to pisales? bo jedno jest pewne w zyciu na zadnej randce napewno nie byles:) ale podreczniki mozesz pisac:D

Noooooooooo, jakie pytanie !!! Tematy Radia Maryja beda tu do rzeczy, autobusy, moherowe berety, bracia Kaczynscy, Lepper i Spolka... Koniecznie trza pogadac o pogodzie, modzie i Lordzie Eomerze ! O studiach, tipsach, stringach, botoksie, dziewczynach pasztetach i wieszakach, nosatych, rogatych, pryszczatych... Wietnamkach, Chinkach (czikulinkach), Ptasiej grypie (w pieciu smakach) Powodzenia !!!

Gość o-n-n-a
Ot i problem

Gość ja z moim nawet na
temat seksu gadalam i bylo ok! trzeba byc otwartmy sczerym i sie nie bac gadac! bedzie gut! glowe do gory! badz soba!!

Moim zdaniem takie przemilczane chwile też maja swój urok :-). Wazne zeby nie być bardzo spietym przy randkowym partnerze/erce. Swoboda , ot co!