Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauloka

chyba znudzilam sie mojemu facetowi... jak obudzic w nim na nowo bzika do mnie?

Polecane posty

Gość pauloka

co zrobic, zeby znow mial bzika na moim punkcie? prosze o sprawdzone sposoby :-)

Gość pauloka
4 lata... wiem, ze mnie kocha i w ogole, ale wiadomo - to nie to samo co na poczatku :-)

wiesz u mnie jest to samo tylko ze na odwrot.Ja mam goscia od 15 roku zycia a teraz mam 22 lata.Niby go kocham ale sama nie wiem.Wydaje mi sie ze to jest tylko przyzwyczajenie.Nigdy nie mialam innych gosci bo w sumie kiedy?Teraz mam wielki problem bo poznalam fajnego faceta i mam wielka banie co mam zrobic.tak na mnie zadzialal jak cholera.Ja nie mam juz nawet ochoty na seks.Po prostu moj chlopak nie zadowala mnie seksualnie.

Moj facet tez mnie kocha ale tak po prostu jest.Po tylu latach w zwiazku wkracza monotonia.

Gość pauloka
agula... musisz chyba podjac decyzje... :( a co do monotomii - niejednej parze udalo sie ja ominac - wierze, ze mi sie tez uda :-)

Gość pauloka
ostatnio chciałam wsadzic mu w dupke palec ,ale on sie nie zgodził. Mnie to strasznie kreci.Czy próbowałyscie tego rodzaju zabawy

wiem ze musze podjac szybko decyzje bo sama zglupieje.Ale wydaje mi sie ze jak nie mam ochoty na seks to cos jest nie tak.Nie chce sie tak meczyc do konca zycia.Seks tez jest wazny w zwiazku.Tez tak uwazasz?A jesli chodzi o tego chlopaka to spadl na mnie jak grom z nieba.Nie wiem nawet kiedy zaczal mi sie coraz bardziej podobac.Spotkalam sie z nim 2 razy ale nic pozatym sie nie dzialo ale strasznie mnie to gryzie!

Gość pauloka
On wogóle chyba nie używa wody ani mydła,bo capi jak stary orangutan,na palcach u nóg to mia już gródki brudu,wygląda to tak,jak by miał stopy makiem posypane a pazury u nóg to mia już podwinięte pod palce i jak chodzi na bosaka po domu,to robi zaczepy tymi"krogulcami" na dywanie.A kiedyś jak byliśmy nad wodą to przebił naszemu synowi ponton tymi szponami

Gość jakaś marna imitacja
JAk już sie podszywasz to napisz coś ciekawszego, bo to raczej nie wywołało we mnie śmiechu, jakieś takie pretensjonalne. Daj coś ciekawszego.

Gość pauloka
to moze milosc od pierwszego wejrzenia? :-) ale ja raz tez spotkalam kogos innego, gdy bylam z moim... sprobowalam [prawie - nie kochalismy sie, ale tylko na randke z nim poszlam] i okazalo sie, ze to nic w porownaniu z moim... co prawda ty z nim jestes od dziecinstwa, a ja jak mialam 20 lat zaczelam ta znajomosc... wiec moze na prawde czas to zmienic?

Gość pauloka
Dlaczego mój chłopak kiedy ma orgazm nie jęczy jest to dla mnie bardzo dziwne bo poprzedni az krzyczał z rozkoszy? .Zaznacze ze obecny powiedzial ze zadna dziewczyna nie podniecała go tak jak ja .Więc czemu tak jest ?? Zle sie z tym czuje .Czy ktos tez tak ma??

marne podrygi ,widze ,ze fantazji ci brakuje ... nie kompromituj sie dalej podszywaczu

Gość kacha 27
He dziewczyny.Mam podobna sytuacje jak agula.Mam faceta od 15 roku zycia.Teraz to jest juz moj mąż.I wiadomo ze wczesniej nie mialam zadnego faceta,kochanka itp.Wiadomo ze czasem mysli ze o tym jak to by bylo z innym mężczyzna ale konczy sie na tym.Rowniez mam powodzenie u mężczyzn ale nie kozystam z ich zaproszen. Mi sie wydaje ze to fajne, ze jestesmy ze soba i ze jestesmy swoimi pierwszymi kochankami,ze uczylismy sie poznawac swoje cialo na wzajem.Teraz mało par jest sobie wiernych,w "mode weszły" zdrady rozwody itp.Poza tym jak to sie mowi "jestesmy bardzo za soba" Pozdrawiam:)

U mnie jest to samo. Jesteśmy ze sobą 7 lat i on chciał się w tym roku żenić, ale ja to przeciągnęłam na przyszły rok, bo kończę kolejne studia. I od tego czasu jak się dowiedział, to coś się popsuło w związku. Bardzo bym chciała się przemóc i mieć na niego ochotę, ale nie wiem jak to zrobić:(

Gość pauloka
Od paru dni mam wielki problem. Mój chłopak, którego bardzo (mimo wszystko) kocham, zrobił mi straszną krzywdę. Zobaczył mnie w towarzystwie koleżanki i jej męża. Stwierdził, że pewnie z kumpelą wyrywamy facetów. Pokłóciliśmy się i myślałam, że się uspokoił, ale w nocy, kiedy spałam, wsadził mi do pochwy tampon nasączony odkamieniaczem do dzbanków. Gdy się obudziłam, miałam strasznie poparzone krocze, byłam na pogotowiu, dali mi leki, maści. Cierpię i to nie tylko dlatego, że czuję ból. Zostałam psychicznie skrzywdzona. Wyrzuciłam jarka z domu, ale ciągle go kocham i tak naprawdę chcę z nim być. czy to rozsądne? Jak myślicie?

o jezu daj sobie juz spokój -to co piszesz jest naprawde denne, wcale nie śmieszne i żalosne

Gość kacha 27
To co dziewczyny Wasi faceci Was poprostu nie podniecaja???W tym rzecz?

Gość pauloka
Zdarza się wam płacić ciałem???? Mnie się o zdarzyło dwa razy. pierwszy raz - latem zeszłego roku, auto nawaliło na jakimś zadupiu, przyjechała pomoc drogowa, zabrali wóz do warsztatu, pan mechanik naprawił i wystawił rachunek na 210 zeta. nie miałam tyle, więc oddałam mu się. Drugi raz to stało się w ostatnią środę, jechałam pociągiem, bez biletu, kontroler chciał mi walnąć mandat, ale zaproponowałam mu loda w wc. Zgodził się, a ja uniknęłam zbędnych kosztów. myślę, że to nic złego zapłacić w ten sposób. W końcu po to Bóg dał kobietom ich seksapil, żeby mogły sobie radzić w życiu. Nie czuję się z tym źle, nie jestem przecież dziwką. Czy szanowne forumowiczki mają podobne doświadczenia?

Moze warto urozmaicić swoja sypialnię.Nowa bardzo sexowna bielizna etc.No chyba ze Wy poprostu chcecie zakosztować sexu z innym męzczyzną..